Αφαίρεση Τατουάζ

Αφαίρεση Τατουάζ με Laser

Αφαίρεση τατουάζ με laser Candela Gentlelase

O ΔΡ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΑΤΟΥΑΖ, ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟ LASER CANDELA GENTLELASE.

Μια σύντομη ματιά στην μόδα των τατουάζ

Τα τατουάζ σαν μόδα και συχνότητα εφαρμογής γνωρίζουν άνθηση στις ημέρες μας. Μολονότι αρχαίο έθιμο σε κάποιες φυλές, γνώρισε πρώτα έντονη αποδοχή ανάμεσα στους ναυτικούς στις αρχές του αιώνα, ενώ αργότερα εγκαταλείφθηκε, τέθηκε στο περιθώριο από τα κοινωνικά δεδομένα, ενώ αναβιώνει σήμερα σε έντονο βαθμό.

Παράλληλα όμως με αυτή την νέα άνθηση δημιουργείται και η ανάγκη για την αφαίρεσή τους ή ακόμα και κατά σημεία απομάκρυνση τους προκειμένου να γίνει ένα νέο τατουάζ στο ίδιο σημείο. Η Πλαστική χειρουργική μπορεί να συνεισφέρει σε αυτήν την κατεύθυνση, μέσω των σύγχρονων laser.

Ο Dr. Ζήσης Μπουκουβάλας είναι Διδάκτωρ του Αριστοτελείου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κατέχει τη θέση του Επιστημονικού Διευθυντή και Διευθύνοντα Συμβούλου των Ιατρείων Πλαστικής Χειρουργικής και Αντιγήρανσης ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, καθώς και του Διευθυντή της Κλινικής Πλαστικής – Αισθητικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου «METROPOLITAN» Αποτελεί μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ.), καθώς και των Διεθνών Εταιριών: ISPRAS, HESPRAS, EBOPRAS, IPRAS.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΣΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Εντυπωσιακά Αποτελέσματα

compare-05 compare-06

by Dr. Boukouvalas

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Σύνταγμα
Ερμού 6 Αθήνα
210 3242222 infoath@drboukouvalas.gr
Κηφισιά (ΝΕΟ ΙΑΤΡΕΙΟ) Κολοκοτρώνη 4
210 8080051
kifisia@drboukouvalas.gr
Γλυφάδα
Μαραγκού 3 210 9680240 glyfada@drboukouvalas.gr
Θεσσαλονίκη
Κομνηνών 8
2310 278570
infothes@drboukouvalas.gr
Κύπρος
Νικοδήμου Μυλωνά 17, Λυκαβηττός Λευκωσίας
0030 210.80.10.000 info@drboukouvalas.gr