Botox ( Μπότοξ) Προσώπου Με Φυσικό Αποτέλεσμα!

BOTOX

ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΤΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ EΚΦΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Τα τελευταία χρόνια αυξάνει πάρα πολύ το ποσοστό των ανθρώπων που ασχολούμενοι με την εμφάνισή τους αναζητούν την συνδρομή του Πλαστικού Χειρουργού. Στην κορυφή των μη επεμβατικών θεραπειών που επιλέγουν βρίσκεται αδιαμφισβήτητα αυτή της λείανσης στις ρυτίδες έκφρασης του προσώπου με τη χρήση της βοτουλινικής αλαντοτοξίνης (botox) .

Αποκτήστε την θεραπεία

Δυνατότητες του botox

Η θεραπεία αυτή έχει τη δυνατότητα να λειάνει με αρμονικό και φυσικό τρόπο την περιοχή του μετώπου, ανάμεσα στα φρύδια και στο έξω όριο των ματιών (πόδι της χήνας). Η διόρθωση είναι απλά βελτίωση της εικόνας των ρυτίδων αλλά όχι η παντελής τους εξαφάνιση. Κάτι τέτοιο θα έδειχνε αντιαισθητικό και αφύσικο. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να γίνει η θεραπεία κατά τέτοιο τρόπο, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι το ίδιο πρόσωπο απλά χωρίς το έντονο βάρος του χρόνου και των ρυτίδων.

Πότε θα δω αποτελέσματα;

Σπάνια συναντά κανείς μία θεραπεία που σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, το φάρμακο ξεκινά να δρα μέσα σε 3-5 ημέρες και ολοκληρώνει τη δράση και το αποτέλεσμά του σε 15 ημέρες, επιφέρει τόσο εντυπωσιακή βελτίωση σε κάθε πρόσωπο που εφαρμόζεται. Η τελική εικόνα μετά το botox είναι ενός ξεκούραστου, απαλλαγμένου από ρυτίδες έκφρασης πρόσωπο, που όμως ταυτόχρονα δεν έχει «αλλοιωθεί» στα χαρακτηριστικά του.

Η αντίδραση του περίγυρου είναι η αναγνώριση της βελτίωσης αλλά η αδυναμία προσδιορισμού του τι ακριβώς έγινε. Και έτσι ακριβώς θα το θέλαμε, η αίσθηση του «αφήστε τους να αναρωτιούνται» είναι αυτή που χαρακτηρίζει κάθε επιτυχημένη θεραπεία όταν ο στόχος δεν είναι η κραυγαλέα εντύπωση αλλά η αρμονία και η πραγματική ομορφιά.

Τι προσφέρει το botox;

Οφείλει κανείς να αναφέρει πως η θεραπεία του botox αποτελεί μακράν οποιασδήποτε άλλης την πιο πιστή σε ασθενείς και κοινό μιας και ελάχιστοι που βλέπουν το πόσο μπορεί να βελτιωθεί το πρόσωπό τους με τη θεραπεία αυτή αποφασίζουν στη συνέχεια να μην την επαναλάβουν. Η συντριπτική πλειονότητα το επαναλαμβάνει πιστά ιδιαίτερα δε εφόσον είναι απόλυτα ασφαλές με αποδεδειγμένες μελέτες που αγγίζουν τα 40 χρόνια ιατρικής χρήσης.

Ποτέ άλλοτε στην ιστορία της ιατρικής μία θεραπεία δεν προσείλκυσε τόσο το κοινό όσο η θεραπεία του botox στις ημέρες μας.

Η Θεραπεία στην Αναγέννησή της! Στα ιατρεία Αναγέννηση. 20 χρόνια!

Με θεραπείες που συναντούν το κορυφαίο αποτέλεσμα και την μέγιστη διάρκεια Με την ιατρική εξειδίκευση διεθνών προδιαγραφών να αφομοιώνει επιστημονικά τη state of the art τεχνικές και τις πιο συγχρονες τεχνολογίες 

Ο διακεκριμένος πλαστικός χειρουργός Dr. Ζήσης Μπουκουβάλας με την επιστημονική του ομάδα, πλαστικών χειρουργών, δερματολόγων και νοσηλευτών 

επιχειρούν στην καινοτομία, σε ιατρικά πρωτόκολλα πλαστικής χειρουργικής και παράλληλα αναγεννητικης ιατρικής.

Μια διαλεκτική σχέση που υπηρετεί την σύγχρονη γυναίκα και άντρα  με εφαρμογές στο προσωπο και το σώμα 

Αναγέννηση. 20 χρόνια. Πίστης και μια μοναδικής Σχέσης με τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται

για τις κορυφαίες θεραπείες cutting edge Αναγεννητικής Ιατρικής που τους παρέχουμε.

Αποκτήστε την θεραπεία

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Σύνταγμα
Ερμού 6 Αθήνα
210 3242222 infoath@drboukouvalas.gr
Κηφισιά (ΝΕΟ ΙΑΤΡΕΙΟ) Κολοκοτρώνη 4
210 8080051
kifisia@drboukouvalas.gr
Γλυφάδα
Μαραγκού 3 210 9680240 glyfada@drboukouvalas.gr
Θεσσαλονίκη
Κομνηνών 8
2310 278570
infothes@drboukouvalas.gr
Κύπρος
Νικοδήμου Μυλωνά 17, Λυκαβηττός Λευκωσίας
0030 210.80.10.000 info@drboukouvalas.gr