ΕΝΕΣΙΜΑ VOLUMA

Το υαλουρονικό οξύ αποτελεί ένα φυσικό συστατικό του οργανισμού μας, το οποίο βοηθά στη συγκράτηση νερού στο δέρμα, κάνοντας το πιο ελαστικό, σφριγηλό και νεανικό.

Πρόσφατα έγινε εφικτό να παραχθεί μια μορφή υαλουρονικού οξέος κατάλληλη για την αναπλήρωση του όγκου στο πρόσωπο, όπως είναι η περιοχή των ζυγωματικών, της παρειάς και της κάτω γνάθου.

ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ VOLUMA ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΧΥΡΕΥΣΤΗ ΜΟΡΦΗ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ, ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΕ ΟΓΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ.

Είναι το ίδιο ασφαλές με όλες τις γνωστές μορφές υαλουρονικού οξέος, ενώ έχει εγκριθεί από τον οργανισμό ελέγχου φαρμάκων και τροφίμων της Αμερικής.

Το Voluma μπορεί να εφαρμοστεί ανεξαρτήτως ηλικίας και δεν υπάρχει καμία αντένδειξη για τη χρήση του.

Η εφαρμογή του γίνεται στο ιατρείο και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα επιτυγχάνεται, τελείως ανώδυνα, η εντυπωσιακή αλλαγή του προσώπου. Το Voluma τοποθετείται με απόλυτη ακρίβεια στα αναγκαία σημεία του προσώπου και δεν μετακινείται καθόλου, εφόσον η εφαρμογή του είναι τέτοια που δεν του το επιτρέπει. Η μόνη επιπλοκή από την εφαρμογή είναι κάποια μικρή εκχύμωση, η οποία όμως αποκαθίσταται πολύ σύντομα. Τα αποτελέσματα διαρκούν περίπου 18 μήνες.

Με τη θεραπεία voluma, επεμβαίνουμε στις ρινοπαρειακές αύλακες, τις περιστοματικές ρυτίδες, τις ρυτίδες του μεσόφρυου και στο περίγραμμα των χειλιών.

Η διαδικασία διαρκεί λίγα λεπτά ενώ η συνολική αποκατάσταση εξαρτάται από το ζητούμενο και το εύρος της κάθε θεραπείας. Τα αποτελέσματα διαρκούν περίπου 18 μήνες.

Όνομα: (υποχρεωτικό)

Email: (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο: (υποχρεωτικό)

Μήνυμα:

Δεν είμαι ρομποτ: