Ευρυαγγείες

Τι είναι οι ευρυαγγείες

Με τον όρο ευρυαγγείες εννοούμε τα μικρά επιφανειακά αγγεία που καταλήγουν στο δέρμα και είναι ορατά, δημιουργώντας ένα αντιαισθητικό αποτέλεσμα. Μπορούν να εμφανιστούν σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος, με συχνότερη εμφάνιση στο πρόσωπο, στους μηρούς, στις γάμπες και στους αστραγάλους. Έχουν διάμετρο από 0,1 μέχρι και 1 mm και έχουν κόκκινο χρώμα οι λεπτότερες και τείνουν προς το μπλε όσο αυξάνεται η διάμετρός τους.

Πως αντιμετωπίζουμε τις ευρυαγγείες στην Αναγέννηση

Στα Κέντρα Πλαστικής Χειρουργικής Αναγέννηση, η αντιμετώπιση των ευρυαγγειών επιτυγχάνεται με τη χρήση εξειδικευμένου laser. Είναι η πιο σύγχρονη μη τραυματική μέθοδο και μπορεί να αντιμετωπίσει όλο το φάσμα τους, από τις πιο λεπτές μέχρι και ένα πλέγμα ευρυαγγειών που ονομάζεται αιμαγγείωμα.

Από τι προκαλούνται οι ευρυαγγείες

Οποιαδήποτε κατάσταση ή δραστηριότητα η οποία ασκεί πίεση στις φλέβες των ποδιών (αύξηση του σωματικού βάρους, πολύωρη ορθοστασία κτλ) μπορεί να χειροτερέψει την κατάσταση. Στις γυναίκες οι ευρυαγγείες εμφανίζονται συχνά και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Στο πρόσωπο ο κύριος παράγοντας που εντείνει την εμφάνιση του φαινομένου είναι η υπερβολική έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία.

ΑΠΟ ΕΥΡΥΑΓΓΕΙΕΣ ΠΑΣΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 4 ΣΤΟΥΣ 10 ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΗΡΑΝΣΗ.

Πως λειτουργεί το εξειδικευμένο laser

Το laser στοχεύει σε συγκεκριμένα σημεία και καταστρέφει την αιμοσφαιρίνη των ευρυαγγειών που βρίσκονται κοντά στην επιφάνεια του δέρματος, χωρίς να βλάψει το δέρμα.

Ο γιατρός θα ξεκινήσει παίρνοντας ένα πλήρες ιατρικό ιστορικό και εξετάζοντας την περιοχή που χρειάζεται θεραπεία και το δέρμα σας. Συνήθως χρειάζονται περισσότερες από μια συνεδρίες για να ολοκληρωθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η διαδικασία είναι σχετικά σύντομη και δεν απαιτείται αναισθησία.

Η θεραπεία εφαρμόζεται από εξειδικευμένους ιατρούς υπό την επίβλεψη του Δρ Μπουκουβάλα.

Όνομα: (υποχρεωτικό)

Επίθετο: (υποχρεωτικό)

Email: (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο: (υποχρεωτικό)

Δεν είμαι ρομποτ:

Για την αντιμετώπιση των ευρυαγγειών και του αιμαγγειώματος.

Η κάθε εφαρμογή διαρκεί λίγα λεπτά. Συνήθως απαιτούνται περισσότερες από μια συνεδρίες για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.