Γήρανση Χεριών: Αποτελεσματική Αντιμετώπιση!

HAND REJUVENATION

ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΩΡΗΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ ΜΕ ΛΙΠΟΣ

Καθώς μεγαλώνουμε επικεντρωνόμαστε κυρίως στην φροντίδα του προσώπου μας. Αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι ξεχνούν είναι τα χέρια τους. Η υφή και η όψη του δέρματος των χεριών μπορεί να δείξει την ηλικία μας και ενδεχομένως να μας κάνει να φαινόμαστε μεγαλύτεροι από ό, τι είμαστε, δεδομένου μάλιστα ότι τα χέρια είναι το μέρος του σώματος που εκτίθεται περισσότερο στον ήλιο.

Τι είναι η θεραπεία Hand Rejuvenation

Η θεραπεία Hand Rejuvenation γίνεται με τη μεταφορά λίπους (και βλαστοκυττάρων που εμπεριέχονται εις αυτό) στα χέρια, χαρίζοντας όγκο στο πίσω μέρος του χεριού και βοηθώντας να είναι λιγότερο εμφανείς οι τένοντες, οι φλέβες και τα οστά.
Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο και σε αντίθεση με τη θεραπεία ανανέωσης των χεριών που γίνεται με filler, δεν χρειάζεται να επαναληφθεί.

Παίρνουμε μια μικρή ποσότητα λίπους από ένα διακριτό μέρος του σώματός (εσωτερικό των μηρών, την κοιλιά ή τα πλευρά). Το λίπος στη συνέχεια εγχύεται στην άνω επιφάνεια των χεριών μέσω μίας εξειδικευμένης μικροκάνουλας υπό τοπική αναισθησία.

Δεν υπάρχουν ουλές, η θεραπεία γίνεται με τοπική αναισθησία και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει αμέσως στις δραστηριότητες του.

Η θεραπεία ολοκληρώνεται με συνεδρίες laser για την αφαίρεση των ηλικιακών κηλίδων και την λεύκανση του δέρματος της περιοχής.

Έχετε την ηλικία των χεριών σας!

Όσο μεγαλώνουμε το δέρμα μας χάνει την σπαργή του λεπτύνεται και καθίσταται ατροφικό, εκθέτοντας τις φλέβες, τους τένοντες και τα υποκείμενα οστά σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό. Τα χέρια είναι δυσχερής περιοχή για αποκατάσταση και λόγω της πολύπλοκης ανατομικής δομής τους απαιτείται εξειδικευμένη θεραπευτική προσέγγιση.

Ο Dr. Ζήσης Μπουκουβάλας είναι Διδάκτωρ του Αριστοτελείου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κατέχει τη θέση του Επιστημονικού Διευθυντή και Διευθύνοντα Συμβούλου των Ιατρείων Πλαστικής Χειρουργικής και Αντιγήρανσης ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, καθώς και του Διευθυντή της Κλινικής Πλαστικής – Αισθητικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου «METROPOLITAN» Αποτελεί μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ.), καθώς και των Διεθνών Εταιριών: ISPRAS, HESPRAS, EBOPRAS, IPRAS.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΣΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Εντυπωσιακά Αποτελέσματα

compare-05 compare-06

by Dr. Boukouvalas

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Σύνταγμα
Ερμού 6 Αθήνα
210 3242222 infoath@drboukouvalas.gr
Κηφισιά (ΝΕΟ ΙΑΤΡΕΙΟ) Κολοκοτρώνη 4
210 8080051
kifisia@drboukouvalas.gr
Γλυφάδα
Μαραγκού 3 210 9680240 glyfada@drboukouvalas.gr
Θεσσαλονίκη
Κομνηνών 8
2310 278570
infothes@drboukouvalas.gr
Κύπρος
Νικοδήμου Μυλωνά 17, Λυκαβηττός Λευκωσίας
0030 210.80.10.000 info@drboukouvalas.gr