ΚΡΟΥΣΤΙΚΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΣ

Ο ΚΡΟΥΣΤΙΚΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ

Τι είναι ο κρουστικός υπέρηχος

Μία από τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται κατά του τοπικού πάχους είναι οι υπέρηχοι. Υπάρχουν πολλά είδη υπερήχων, με διαφορετικά μήκη κύματος και δράση. Μία κατηγορία υπερήχων που χρησιμοποιείται στα μηχανήματα λιπόλυσης είναι οι υπέρηχοι υψηλής συχνότητας με μεγάλη ισχύ, που θεωρείται ότι καταστρέφουν το λιποκύτταρο.

Τι είναι η κυτταρίτιδα και πως δρα ο υπέρηχος

Η κυτταρίτιδα συνήθως εμφανίζεται στους μηρούς, στους γλουτούς και στην κοιλιά. Ο συνδετικός ιστός είναι μαλακός και ελαστικός και χαρακτηρίζεται από ένα ευρύ πλέγμα ινών κολλαγόνου που επιτρέπουν το τέντωμα του δέρματος κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Η κυτταρίτιδα είναι μια πολύ συχνή ενδογενής αλλαγή στην όψη του δέρματος.

Στη συγκεκριμένη κατάσταση συμβάντων μετατροπές στο λιπώδη ιστό, στο μικροκυκλοφοριακό σύστημα, στη σκλήρυνση των ινών του συνδετικού ιστού έχουν ως τελικό αποτέλεσμα την όψη του φλοιού πορτοκαλιού της επιδερμίδας. Η δράση των υπερήχων φτάνει σε βάθος 1,5 εκ. στο δέρμα και διαλύει τη μεμβράνη των λιποκυττάρων. Στη συνέχεια, το λίπος εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματος και καταλήγει στο συκώτι, όπου μεταβολίζεται.

Μειώνει τα αποθέματα λίπους, αντιμετωπίζει την κυτταρίτιδα, συσφίγγει το συνδετικό ιστό, λεπταίνει μειώνοντας πόντους στην περιφέρεια.

Η κάθε εφαρμογή διαρκεί περίπου 20 – 25λεπτά.

Όνομα: (υποχρεωτικό)

Επίθετο: (υποχρεωτικό)

Email: (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο: (υποχρεωτικό)

Δεν είμαι ρομποτ:

Πως λειτουργεί ο κρουστικός υπέρηχος

Ο κρουστικός υπέρηχος δρα κατά του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας, στοχεύοντας στο χόριο και τον λιπώδη ιστό.

Διαθέτει σύστημα εντοπισμού του λίπους ανά 3 χιλιοστά, το οποίο εξασφαλίζει την ομοιόμορφη παροχή της ενέργειας των υπερήχων στην περιοχή του σώματος όπου γίνεται η θεραπεία. Ο κρουστικός υπέρηχος μπορεί να εφαρμοστεί σε άτομα κάθε ηλικίας. Βοηθά το δέρμα να ανακτήσει την φυσική του ελαστικότητα και σφριγηλότητα, βελτιώνει την εμφάνιση και μειώνει την περιφέρεια της θεραπευμένης περιοχής. Οι περιοχές που εφαρμόζεται είναι οι γλουτοί, οι μηροί, η κοιλιά και η μέση.

Ποια είναι τα αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα είναι:

  • Μείωση αποθεμάτων λίπους
  • Αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας
  • Αναζωογονημένο και απαλό δέρμα
  • Σύσφιξη του συνδετικού ιστού
  • Μείωση πόντων περιφέρειας στις προσβεβλημένες περιοχές – λέπτυνση

 ΔΡ. ΖΗΣΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ –  ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣΟ Dr. Ζήσης Μπουκουβάλας είναι Διδάκτωρ του Αριστοτελείου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κατέχει τη θέση του Επιστημονικού Διευθυντή και Διευθύνοντα Συμβούλου των Ιατρείων Πλαστικής Χειρουργικής και Αντιγήρανσης ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, καθώς και του Διευθυντή της Κλινικής Πλαστικής – Αισθητικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου «METROPOLITAN» Αποτελεί μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ.), καθώς και των Διεθνών Εταιριών: ISPRAS, HESPRAS, EBOPRAS, IPRAS.