mosaic- fractional-laser

MOSAIC FRACTIONAL LASER

Διαθέτει τις πιο εξελιγμένες κλινικές προδιαγραφές και έχει υψηλή αποτελεσματικότητα στο δερματικό ιστό σε μη-επεμβατικές εφαρμογές, οι οποίες, όπως αναφέρουν οι ιατροί, βελτιώνουν με μεγάλη προβλεψιμότητα και ασφάλεια τις ουλές ακμής, μειώνουν τις ρυτίδες και αποκαθιστούν το φωτογηρασμένο δέρμα, καθώς επίσης και τον τόνο του δέρματος

Τι είναι το Mosaic Micro Fractional Laser
Μια ολοκληρωμένη θεραπεία αντιγήρανσης απαιτεί μόνο 10 έως 15 λεπτά, κάτι που καθιστά το MOSAIC HP ένα από τα ταχύτερα συστήματα laser και προσφέρει μία καλύτερη απόδοση επένδυσης σε σύγκριση με τα υπόλοιπα laser που υπάρχουν σήμερα στην αγορά.

Το MOSAIC HP Micro Fractional Er:Glass Laser είναι προηγμένη κλασματική (fractional) τεχνολογία. Το MOSAIC HP laser (1550nm) επιτρέπει τον ακριβή έλεγχο και χειρισμό των παραμέτρων της θεραπείας, ελαχιστοποιεί τις πιθανές παρενέργειες και βελτιώνει τα κλινικά αποτελέσματα.

Με το MOSAIC HP αντιμετωπίζουμε τις ρυτίδες προσώπου, τη φωτογήρανση, την ανομοιόμορφη απόχρωση δέρματος, τις δυσχρωμίες, τη χαλάρωση των βλεφάρων, διάφορα είδη ουλών, αλλά και διάφορες παθήσεις (Ποικιλοδερμία του Civatte, κ.α.).

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Το σύστημα κατανομής της ακτινοβόλησης του MOSAIC HP στοχεύει ένα μικρό μέρος της υπό θεραπεία περιοχής. Ενώ μόνο ένα μικρό ποσοστό δερματικών κυττάρων επηρεάζονται άμεσα, η φυσιολογική διαδικασία ανάπλασης του σώματος οδηγεί στη βελτίωση ολόκληρης της περιοχής που έχει υποστεί θεραπεία.

ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η κάθε εφαρμογή διαρκεί από 10 έως 15 λεπτά και ο κάθε κύκλος θεραπειών ολοκληρώνεται ανάλογα με την περίπτωση και το σημείο.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Controlled Chaos Technology (CCT) με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας
  • Ελάχιστος έως καθόλου χρόνος αποθεραπείας.
  • Τα αναμενόμενα εξαιρετικά αποτελέσματα ικανοποιούν τον ασθενή.
  • Συνίσταται σε ασθενείς που απαιτούν να είναι ελάχιστος ο χρόνος αποθεραπείας και οι οποίοι δεν μπορούν να υπομείνουν τη πιο μακροχρόνια διαδικασία ανάρρωσης μετά από θεραπεία με κλασματικό (fractional) laser CO2.