Offers

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

Αντιμετώπισε τα σημάδια γήρανσης στοχευμένα, εκεί ακριβώς που εμφανίζονται.

Οι έντονες ρινοπαρειακές, αλλά και οι ρινοχειλικές, αύλακες γεμίζουν με υαλουρονικό οξύ. Το υαλουρονικό οξύ είναι μη ζωικής προέλευσης και έχει φιλτραριστεί κλινικά για να παρέχει φυσικό και μακράς διάρκειας αισθητικό αποτέλεσμα. Έχει εξαιρετικό προφίλ ασφαλείας και είναι απορροφήσιμο.

Με την έγχυση Υαλουρονικού Οξέως διορθώνουμε:

 

  • Ρινοπαρειακές αύλακες
  • Περιστοματικές ρυτίδες
  • Περίγραμμα χειλιών και αύξηση όγκου

 

Προσφορά  FILLER ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ

από 250€ μόνο 150€

* Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων

JAW LINES

Καλοσχηματισμένο πηγούνι και περίγραμμα κάτω γνάθου. 

Η πρωτοπόρα τεχνική που κέρδισε τα βλέμματα όλων των συνέδρων στο Παγκόσμιο Συνέδριο Αισθητικής Ιατρικής & Αντιγήρανσης AMWC 2021 είναι η τεχνικη διαμόρφωσης του οβάλ και γλυπτικής του προσώπου JAW LINE.
Tο δέρμα στην περιοχή γύρω από το πηγούνι, την κάτω γνάθο και το λαιμό γίνεται με την πάροδο του χρόνου πιο χαλαρό, με αποτέλεσμα πολλές φορές να αλλάζει ακόμη και το σχήμα του κάτω μέρους του προσώπου.
Η καινοτόμος τεχνική Jaw Line αποκαθιστά και αναδιαμορφώνει το οβάλ, ενισχύει άμεσα τον όγκο στην περιοχή της κάτω γνάθου και τη τη γωνία του πηγουνιού χαρίζοντας στο κάτω μέρος του προσωπου πιο σφιχτή και νεανική όψη, ενώ δημιουργεί μια αρμονική συμμετρία στο πρόσωπο.
 
 

Απόκτησε τη JAW LINES

με έκπτωση -30%

LIPOLYSIS SOLUTION

Χάστε το τοπικό λίπος εύκολα, ανώδυνα και αναίμακτα! 

Αντιμετωπιστε το πρόβλημα του επίμονου τοπικού πάχος που βρίσκεται στα ψωμάκια, στην κοιλιά, σε μηρούς, γλουτούς και μπράτσα με ενδολιπική θεραπεία.
Η ενδολιπική θεραπεία αποτελεί μία εναλλακτική μέθοδο θεραπείας του τοπικού πάχους. Επιπλέον, ο συνδυασμός με τα νήματα σώματος η εφαρμογή μπορεί να ενισχύσει και να βελτιώσει περαιτέρω τα αποτελέσματα της λιπόλυσης.

Απόκτησε τη LIPOLYSIS SOLUTION

μόνο με 70€

FOXY EYES  Medical Treatment

Μη επεμβατική τεχνική που ανυψώνει τις εξωτερικές γωνίες των ματιών.

Η τεχνική “Foxy Eyes” στοχεύει να δώσει στις γυναίκες νεανικό και ανυψωμένο σχήμα ματιών.

Επιμηκύνει το μάτι και ανυψώνει την εξωτερική γωνία του για να επιτύχει συμμετρία και ένα πιο νεανικό, ελκυστικό σχήμα.

Η τεχνική πραγματοποιείτε με  4D THREADS COGS νήματα που είναι τοποθετημένα μέσα σε κάνουλες τα οποία φέρουν σε όλο τους το μήκος μικρές ακίδες (microscopic barbs). μεγιστοποιώντας το ανυψωτικό αποτέλεσμα. 

Απόκτησε τη FOXY EYES

μόνο με 250€

NANOSOFT™ by Fillmed

Rυτίδες και μαύροι κύκλοι στην περιοχή των ματιών. Η θεραπεία NANOSOFT δημιουργήθηκε για να δώσει τη λύση στις πιο δύσκολη περιοχή του προσώπου, τα μάτια.

Εφαρμόζεται στο άνω και κάτω βλέφαρο και περιοφθαλμικά στο «πόδι της χήνας» όπου απαιτείται η μέγιστη ακρίβεια ως προς το βάθος διείσδυσης.
Η καινοτόμος πιστοποιημένη συσκευή NANOSOFT ™ βασισμένη σε τρεις μικροσκοπικές ακίδες με μορφή πυραμίδας, με τεχνολογία MEMS από κρυστάλλους πυριτίου, επιτρέπει μια ανώδυνη και σταθερή ενδοδερμική χορήγηση της αναγεννητικής φόρμουλας NCTF by Fillmed  και είναι ένα νέο επαναστατικό εργαλείο για την επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων στους μαύρους κύκλους, στις λεπτές γραμμές των ματιών.

POWER LIFT SYSTEM

To Power Lift System είναι η αποδεδειγμένα αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα του τοπικού πάχους και της χαλάρωσης του δέρματος.


Εστιασμένη διείσδυση ενέργειας στα βαθύτερα στρώματα του συνδετικού ιστού. Η σύστημα Power Lift είναι η ενδεικνυόμενη τεχνική για να βοηθήσει λεπτά άτομα με εντοπισμένο τοπικό πάχος αφαιρώντας επιλεκτικά τα αντιαισθητικά αποθέματα λίπους, χαρίζοντας καλύτερο περίγραμμα σώματος. 

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

Σύνταγμα

Ερμού 6 Αθήνα
210 3242222
infoath@drboukouvalas.gr

Κηφισιά (ΝΕΟ ΙΑΤΡΕΙΟ)

Κολοκοτρώνη 4
210 8080051
kifisia@drboukouvalas.gr

Γλυφάδα

Μαραγκού 3
210 9680240
glyfada@drboukouvalas.gr

Θεσσαλονίκη

Κομνηνών 8
2310 278570
infothes@drboukouvalas.gr

Κύπρος

Νικοδήμου Μυλωνά 17, Λυκαβηττός Λευκωσίας
0030 210.80.10.000 info@drboukouvalas.gr