Offers

POWER LIFT HIFU

Το POWER LIFT HIFU εναποθέτει στοχευμένη ενέργεια υπερήχων στους ιστούς βαθιά κάτω από την επιδερμίδα, στην υποδόρια στοιβάδα του δέρματος επιτυγχάνοντας ορατό lifting

H καινοτομία της τεχνολογίας POWER LIFT HIFU είναι ότι  δρα από μέσα προς τα έξω. Παρακάμπτει εντελώς την επιφάνεια της επιδερμίδας διανέμοντας στοχευμένη ενέργεια υπερήχων σε βάθος που φθάνει τα 4,5 χιλιοστά. Ενώ ιδιαίτερα στο πρόσωπο επηρεάζει και το superficial muscular aponeurotic system (SMAS) προκαλώντας ελεγχόμενη υπερθέρμανση του υποδορίου μυοαπονευρωτικού πλέγματος χωρίς να επηρεάζει καθόλου την επιφάνεια της επιδερμίδας.

STRIKE CELL

Στη μάχη κατά της κυτταρίτιδας τη λύση έρχεται να δώσει η θεραπεία STRIKE CELL

Η θεραπεία είναι ιδανική για ελαφριά και μέτρια στάδια κυτταρίτιδας. Βασίζεται στο σύμπλοκο EDTA που δεσμεύει τα μέταλλα και τις τοξίνες από την περιοχή και αλκαλοποιεί την κυκλοφορία. Το Strike Cell εκτός από EDTA περιέχει ακόμα εκχύλισμα αγκινάρας που λειτουργεί διουρητικά και εκχύλισμα από το βότανο εκουιζέτο, καθώς και καφεΐνη και καρνιτίνη για λιπολυτική και θερμογόνο δράση. Η θεραπεία είναι ανώδυνη και προσφέρει βελτίωση από την πρώτη συνεδρία.

LIPOLYSIS SOLUTION

Χάστε το τοπικό λίπος εύκολα, ανώδυνα και αναίμακτα! 

Αντιμετωπιστε το πρόβλημα του επίμονου τοπικού πάχος που βρίσκεται στα ψωμάκια, στην κοιλιά, σε μηρούς, γλουτούς και μπράτσα με ενδολιπική θεραπεία.
Η ενδολιπική θεραπεία αποτελεί μία εναλλακτική μέθοδο θεραπείας του τοπικού πάχους. Επιπλέον, ο συνδυασμός με τα νήματα σώματος η εφαρμογή μπορεί να ενισχύσει και να βελτιώσει περαιτέρω τα αποτελέσματα της λιπόλυσης.

ANAGENESIS TREATMENT

Ολική αναγέννηση προσώπου με Microneedling

Η επιδερμίδα είναι η πρώτη που υφίσταται τη φθορά απο την έκθεση στον ήλιο και τις αρνητικές επιπτώσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής. Η θεραπεία που χριάζεται για να την ενισχύσουμε είναι η AnaGENESIS.AnaGENESIS με Microneedling είναι ανώδυνη και έχει τη δυνατότητα να διαπερνά την επιδερμίδα έως και 100 φορές ανά δευτερόλεπτο.

Οι βελόνες στo Microneedling device διεισδύουν στο δέρμα κατακόρυφα πεπτίδια. Τα τριπεπτίδια είναι ένα πανίσχυρο συστατικό που αυξάνει τη σύνθεση κολλαγόνου και λουμικάνης – υπεύθυνη για τη σταθερότητα του συνδετικού ιστού – ενισχύοντας τη δομή του δέρματος και ενδυναμώνοντάς συνολικά. Βελτιώνει την πυκνότητα του δέρματος και προσφέρει αναζωογόνηση.

NANOSOFT™ by Fillmed

Rυτίδες και μαύροι κύκλοι στην περιοχή των ματιών. Η θεραπεία NANOSOFT δημιουργήθηκε για να δώσει τη λύση στις πιο δύσκολη περιοχή του προσώπου, τα μάτια.

Εφαρμόζεται στο άνω και κάτω βλέφαρο και περιοφθαλμικά στο «πόδι της χήνας» όπου απαιτείται η μέγιστη ακρίβεια ως προς το βάθος διείσδυσης.
Η καινοτόμος πιστοποιημένη συσκευή NANOSOFT ™ βασισμένη σε τρεις μικροσκοπικές ακίδες με μορφή πυραμίδας, με τεχνολογία MEMS από κρυστάλλους πυριτίου, επιτρέπει μια ανώδυνη και σταθερή ενδοδερμική χορήγηση της αναγεννητικής φόρμουλας NCTF by Fillmed  και είναι ένα νέο επαναστατικό εργαλείο για την επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων στους μαύρους κύκλους, στις λεπτές γραμμές των ματιών.

MUSCLETONE

Ενδυνάμωση γλουτών και κοιλιάς

ΜΟΝΟΣΥΝΕΔΡΙΑ

30 λεπτά θεραπείας Muscletone μπορεί να διεγείρει 30.000 ισχυρές μυϊκές συσπάσεις.

 Ενδυναμώνει τους μύες σε βάθος 8cm κάνοντας αύξηση μυϊκού όγκου αλλάζοντας το σχήμα του σώματος.   

 30 λεπτά ξαπλωμένοι=30.000 ισχυρές μυϊκές συσπάσεις.  

 Αύξηση μυικού όγκου. Κάψιμο λιπώδους ιστού.

 Μυϊκή ενδυνάμωση όπως προπόνηση με βάρη

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

Σύνταγμα

Ερμού 6 Αθήνα
210 3242222
infoath@drboukouvalas.gr

Κηφισιά (ΝΕΟ ΙΑΤΡΕΙΟ)

Κολοκοτρώνη 4
210 8080051
kifisia@drboukouvalas.gr

Γλυφάδα

Μαραγκού 3
210 9680240
glyfada@drboukouvalas.gr

Θεσσαλονίκη

Κομνηνών 8
2310 278570
infothes@drboukouvalas.gr

Κύπρος

Νικοδήμου Μυλωνά 17, Λυκαβηττός Λευκωσίας
0030 210.80.10.000 info@drboukouvalas.gr