Ο ΔΡ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑ:

Ποιο είναι το κόστος κάθε επέμβασης; |  Μπορεί να γίνει συνδυασμός επεμβάσεων; |  Σε πόσες ημέρες μπορώ να επιστρέψω στην εργασία μου;  | Παίζει ρόλο η ηλικία μου; | Θα είναι φυσικό το αποτέλεσμα; | Πως μπορώ να επωφεληθώ της προσφοράς που έχετε;

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΔΩΡΕAΝ!

40% έκπτωση σε όλες τις χειρουργικές επεμβάσεις μέχρι τέλος του μήνα.

Ο Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας είναι ένας από τους καλύτερους Έλληνες Πλαστικούς Χειρουργούς. Διευθυντής Πλαστικής Χειρουργικής του νοσοκομείου «Metropolitan» το οποίο είναι πιστοποιημένο με TEMOS 2013. Διευθυντής της εταιρείας πλαστικής χειρουργικής και Αναγεννητικής Ιατρικής «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» και διδάκτωρ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Μέλος των κυριότερων Παγκόσμιων Οργανισμών όπως το «ISAPS», «IPRAS», «HESPRAS»και «EBOPRAS». Ο πλαστικός χειρουργός έχει πλούσιο συγγραφικό έργο και έχει δώσει πολυάριθμες διαλέξεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ο Δρ. Μπουκουβάλας σε συνεργασία με την ιατρική του ομάδα που αποτελείται από κορυφαίους πλαστικούς χειρουργούς, δερματολόγους και εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό παρέχει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών για τη βελτίωση της εξωτερικής σας εμφάνισης καλύπτοντας όλο το φάσμα των αναγκών σας.

Γνώμονας μας είναι η βελτίωση της ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗΣ και ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗΣ όσο γίνεται περισσοτέρων ανθρώπων σε εξαιρετικά προσιτές τιμές μέσα από ένα τεχνολογικά άριστο, φιλικό και ασφαλές περιβάλλον

Επικοινωνήστε με το Δρ. Μπουκουβάλα και συμβουλευτείτε τον για όλες τις επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής όπως η πλαστική στήθους, η λιποαναρρόφηση, η κοιλιοπλαστική, το face lift, η ρινοπλαστική, η βλεφαροπλαστικη, η ωτοπλαστική κ.α.