4d lipo gramosi-agora

Ο ΔΡ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑ:

Ποιο είναι το κόστος κάθε επέμβασης; |  Μπορεί να γίνει συνδυασμός επεμβάσεων; |
Σε πόσες ημέρες μπορώ να επιστρέψω στην εργασία μου;  |
Παίζει ρόλο η ηλικία μου; | Θα είναι φυσικό το αποτέλεσμα; |
Πως μπορώ να επωφεληθώ της προσφοράς που έχετε;

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΔΩΡΕAΝ!

40% έκπτωση σε όλες τις χειρουργικές επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής μέχρι τέλος του μήνα.

4D LIPOPLASTY

Μοναδική τεχνική γράμμωσης του σώματος σε μια συνεδρία

 

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ

 

Η λιποπλαστική δεν είναι μια απλή επέμβαση, είναι μια μορφή τέχνης. Ο πλαστικός καλείται να πλάσει ένα σώμα από την αρχή.

Γιατί να επιλέξω τη 4D Lipoplasty;

Η νέα εξελιγμένη 4D Lipoplasty, έρχεται να αντικαταστήσει όλες τις παλιές μεθόδους καθώς έχει τη δυνατότητα να αφαιρεί την περίσσεια λίπους χωρίς να προκαλεί τραύματα στους ιστούς, δημιουργώντας παράλληλα κοιλιακούς και δίνοντας την αίσθηση του μυώδους αθλητικού σώματος!

Με τη 4D Lipoplasty έχουμε τη δυνατότητα να αφαιρούμε το λίπος δημιουργώντας παράλληλα γραμμώσεις και σύσφιξη όχι μόνο στην κοιλιακή χώρα, αλλά και στους βραχίονες, το στήθος, τους γλουτούς, τους μηρούς, τα ισχία και την πλάτη μεταμορφώνοντας και βελτιώνοντας το σώμα σε μόνιμη βάση.

Η τεχνική 4D Lipoplasty που πραγματοποιεί ο Δρ. Μπουκουβάλας μπορεί να εφαρμοσθεί σε ολόκληρο το σώμα, εκεί όπου υπάρχει περίσσεια λίπους όπως σε γλουτούς, μηρούς, κοιλιά και μπράτσα. Ο άριστος και ενδελεχής προεγχειρητικός σχεδιασμός από τον ιατρό και η χρήση όλων των νέων τεχνικών συνδυαστικά προσφέρουν ένα αποτέλεσμα εξαιρετικά λεπτομερές γι’ αυτό και σήμερα μιλάμε μόνο για 4D LIPOPLASTY.

Η εξελιγμένη τεχνική 4D Lipoplasty μεταμορφώνει το σώμα δημιουργώντας παράλληλα γράμμωση και σύσφιξη.

Είναι ατραυματική τεχνική;

Η μηχανική υποβοήθηση συντελεί στην ατραυματική, λεπτομερή και επίμονη αφαίρεση του λίπους με μικρο-κάνουλες. Η κάνουλα εισέρχεται στο λίπος μέσω ενός μικρού ανοίγματος στο δέρμα οπότε και δεν υπάρχουν καθόλου τομές.

Μπορώ να κάνω και λιπομεταφορά σε ένα χειρουργείο;

Το λίπος αυτό συλλέγεται και στη συνέχεια μπορεί να επανατοποθετηθεί, εφόσον το επιθυμεί ο ασθενής, σε διάφορα άλλα σημεία του σώματος (lipofilling= λιποπρόσθεση) που το χρειάζονται, ώστε ν’ αποκτήσει το σώμα τέλεια αρμονία. Για παράδειγμα, μπορεί ο γιατρός να πάρει κάποια ποσότητα λίπους από την κοιλιά και να την τοποθετήσει στις γάμπες, όταν αυτές δεν είναι καλλίγραμμες, ή σε κάποια άλλη περιοχή όπως στο πρόσωπο, στα χείλη, ή για τον τονισμό των ζυγωματικών.

Η επέμβαση με λίγα λόγια: Εφαρμόζεται σε άτομα πάνω από τα 16. Γίνεται με τοπική αναισθησία και μέθη. Αμέσως μετά την επέμβαση ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει σπίτι του.

Εφαρμόζεται σε κάθε σημείο του σώματος με τοπικό πάχος, στους μηρούς και τους γλουτούς αλλά και τη κοιλιά, τα μπράτσα, τα γόνατα, τις γάμπες και το πηγούνι.

Τα πλεονεκτήματά της 4D Lipoplasty είναι:

  1. Η επέμβαση είναι ασφαλής και το αποτέλεσμα μόνιμο.
  2. Συντόμευση του επεμβατικού χρόνου.
  3. Χωρίς νάρκωση
  4. Ελαχιστοποίηση του πόνου και των μετεγχειρητικών οιδημάτων και μωλώπων.
  5. Η διαδικασία γίνεται δίχως τομές.

Ο Dr. Ζήσης Μπουκουβάλας,  Διευθυντής της  εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & Αναγεννητικής Ιατρικής ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ και Διευθυντής Πλαστικής Χειρουργικής του Metropolitan με 32 έτη εμπειρίας και 15.000 χειρουργικά περιστατικά, θα σου προσφέρει το αποτέλεσμα που πάντα επιθυμούσες.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ

 

    

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ
ΔΡ. ΖΗΣΗ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ

Ο Dr. Ζήσης Μπουκουβάλας είναι Διδάκτωρ του Αριστοτελείου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κατέχει τη θέση του Επιστημονικού Διευθυντή και Διευθύνοντα Συμβούλου των Ιατρείων Πλαστικής Χειρουργικής και Αντιγήρανσης ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, καθώς και του Διευθυντή της Κλινικής Πλαστικής – Αισθητικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου «METROPOLITAN» Αποτελεί μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ.), καθώς και των Διεθνών Εταιριών: ISPRAS, HESPRAS, EBOPRAS, IPRAS.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ