Ανόρθωση Μηρών Με Την Τεχνική Του Δισκοπότηρου

Ανόρθωση Μηρών

Ανόρθωση Μηρών

Ανόρθωση Μηρών

Η επέμβαση γίνεται με την αναπτυχθείσα από τον Δρ Μπουκουβάλα τεχνική του δισκοπότηρου (grail technique), που παρουσιάστηκε και στο παγκόσμιο συνέδριο Πλαστικής Χειρουργικής στη Ρόδο το 2009, και η οποία μόνον πλεονεκτήματα έχει σε σύγκριση με όλες τις αντίστοιχες μεθόδους.

Τι είναι η ανόρθωση μηρών

Η ανόρθωση μηρών αφορά πρωταρχικά και κύρια την εσωτερική επιφάνεια των ποδιών, άνωθεν του γόνατος. Αυτό αναφέρεται άμεσα στην χαλάρωση της πρόσθιας αλλά και οπίσθιας έσω επιφανείας αλλά έμμεσα αφορά όλον τον μηρό. Βλέπετε η αποκατάσταση της χαλάρωσης σε οποιαδήποτε περιοχή έχει άμεσο αντίκτυπο και στις πέριξ αυτής περιοχές διότι και αυτές επωφελούνται.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα

Το αποτέλεσμα μιας τέτοιας επέμβασης έχει μεγάλη διάρκεια στο χρόνο, θα έλεγε δε κανείς πως δεν είναι δυνατόν να επανέλθει ποτέ κανείς στην πριν το χειρουργείο κατάσταση όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Βέβαια οι μεγάλες αυξομειώσεις σωματικού βάρους (πάνω από 7-10 κιλά) ενέχουν τον κίνδυνο να αρχίσει να παραβλάπτεται το τελικά άρτιο αποτέλεσμα της επεμβάσεως. Τέτοιες επεμβάσεις όμως τις χρησιμοποιεί κανείς σαν αφετηρία αλλαγής για τον εαυτό του αλλάζοντας παράλληλα και τις τυχόν κακές συνήθειες που τον οδήγησαν εκεί.

Ο Dr. Ζήσης Μπουκουβάλας είναι Διδάκτωρ του Αριστοτελείου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κατέχει τη θέση του Επιστημονικού Διευθυντή και Διευθύνοντα Συμβούλου των Ιατρείων Πλαστικής Χειρουργικής και Αντιγήρανσης ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, καθώς και του Διευθυντή της Κλινικής Πλαστικής – Αισθητικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου «METROPOLITAN» Αποτελεί μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ.), καθώς και των Διεθνών Εταιριών: ISPRAS, HESPRAS, EBOPRAS, IPRAS.

Ποιά θα είναι η αλλαγή στο σώμα μετά την επέμβαση
(πριν & μετά)

Η αλλαγή στο σώμα μετά την επέμβαση της ανορθώσεως των μηρών είναι πραγματικά μεγάλη. Στην περιοχή των μηρών η αλλαγή είναι εντυπωσιακή, ο ασθενής θα αλλάξει το μέγεθος των ρούχων που φορά κάτι που είναι εξαιρετικά επιθυμητό σε όλους.

Η τεχνική που ακολουθούμε είναι πολύ σημαντική γιατί και δεν αφήνει εμφανή σημάδια και δεν προκαλεί ανατομικά προβλήματα στην γεννητική χώρα όπως συνέβαινε με κάποιες παλαιότερες επεμβάσεις!

Αντίθετα όχι μόνον αποκαθίσταται η περιοχή ιδανικά αλλά και συνεπεία αυτού βλέπει κανείς την θετική ψυχολογική διάθεση που προκαλεί αυτό στην ασθενή βελτιώνοντας μαζί με την εμφάνιση και την επιθυμία της για προσοχή του εαυτού της συνολικότερα αλλά και το κυριότερο της αυτοπεποίθησής της. 

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΣΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

by Dr. Boukouvalas