4D Λιποαναρρόφηση - Λιποπλαστική Υψηλής Ευκρίνειας

Με τον όρο «λιπογλυπτική» εννοούμε την αφαίρεση του λίπους με λεπτεπίλεπτες κάνουλες. Ο όρος «λιποπλαστική» υποδηλώνει τη μεταφορά του σε κοντινές ή απομακρυσμένες περιοχές του σώματος, δηλαδή την αυτομεταμόσχευση λίπους ή τη λιποπροσθετική.
Ο όρος «μηχανικά υποβοηθούμενη λιποαναρρόφηση» αναφέρεται στη διαδικασία που εκτελείται με τη βοήθεια ειδικών συσκευών, οι οποίες προσδίδουν στις λεπτές κάνουλες οριζόντια και κυκλική κίνηση.

Πρόκειται για συσκευές ιδιαίτερα εξειδικευμένες και πολύπλοκες που εξασφαλίζουν με τη συνεχή παλμική τους κίνηση την φυσικότητα του τελικού αποτελέσματος μιας και το δέρμα μετά την λιποαναρρόφηση δεν έχει καμία διαφορά από μια μη λιποαναρροφημένη περιοχή, είναι δηλαδή απόλυτα φυσικό.

Κλείστε το ραντεβού σας δωρεάν!

Σε Ποιες Περιοχές
Μπορεί Να Εφαρμοστεί

Πολλοί άντρες και γυναίκες πάσχουν από «λιποδυστροφία», τη δυσανάλογη συγκέντρωση λίπους τοπικά σε ορισμένες περιοχές του σώματος.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα «ψωμάκια», από τα οποία είναι δύσκολο να απαλλαγούν μόνο με τη γυμναστική και τη δίαιτα. Η τυπική λιποαναρρόφηση που αφορά το γυναικείο μεσογειακό σωματότυπο συμπεριλαμβάνει:

Σε ότι αφορά την κοιλιακή χώρα η λιποαναρρόφηση επεκτείνεται και συμπεριλαμβάνει όλη την πρόσθια κοιλιακή χώρα αλλά και τα πλάγια αυτής έως οριακά την πλάτη χαμηλά ( τα λεγόμενα στα αγγλικά “love handles”).

Άλλα προβληματικά σημεία είναι:

Πολλοί άντρες και γυναίκες πάσχουν από «λιποδυστροφία», τη δυσανάλογη συγκέντρωση λίπους τοπικά σε ορισμένες περιοχές του σώματος.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα «ψωμάκια», από τα οποία είναι δύσκολο να απαλλαγούν μόνο με τη γυμναστική και τη δίαιτα. Η τυπική λιποαναρρόφηση που αφορά το γυναικείο μεσογειακό σωματότυπο συμπεριλαμβάνει:

Τεχνική Λιποαναρρόφησης

Η τεχνική που χρησιμοποιούμε είναι ένας συνδυασμός όλων των παραπάνω και ονομάζεται «μηχανικά υποβοηθούμενη μικροδικτυωτή λιποπλαστική». Ο άριστος και ενδελεχής προεγχειρητικός σχεδιασμός και η χρήση όλων των προηγούμενων τεχνικών συνδυαστικά προσφέρουν ένα αποτέλεσμα εξαιρετικά λεπτομερές γι’ αυτό και σήμερα μιλάμε μόνο για Υψηλής Ευκρίνειας Λιποπλαστική (High Definition Lipoplasty).

Η μηχανική υποβοήθηση συντελεί στην ακούραστη, λεπτομερή και επίμονη αφαίρεση του λίπους. Το λίπος αυτό συλλέγεται και στη συνέχεια μπορεί να επανατοποθετηθεί σε διάφορα άλλα σημεία του σώματος (lipofilling= λιποπρόσθεση) που το χρειάζονται, ώστε ν’ αποκτήσει το σώμα τέλεια αρμονία.

Για παράδειγμα, μπορεί ο γιατρός να πάρει κάποια ποσότητα λίπους από την κοιλιά και να την τοποθετήσει στις γάμπες, όταν αυτές δεν είναι καλλίγραμμες, ή σε κάποια άλλη περιοχή όπως στο πρόσωπο, στα χείλη, ή για τον τονισμό των ζυγωματικών.

Η επέμβαση της λιποαναρρόφησης με λίγα λόγια:

Τα πλεονεκτήματα της είναι:

Συντόμευση του επεμβατικού χρόνου
Η σημασία του να ολοκληρωθεί η επέμβαση σύντομα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την ασθενή γιατί σημαίνει ελάχιστη επίπτωση στον οργανισμό και τις μεταβολικές του λειτουργίες, μικρότερη δόση αναισθησιολογικών φαρμάκων και γρηγορότερη αφύπνιση και επιστροφή στην πλήρη εγρήγορση.

Ελαχιστοποίηση του πόνου και των μετεγχειρητικών
οιδημάτων και μωλώπων

Η ατραυματική τεχνική, οι ειδικές συσκευές παλλόμενης λιποαναρροφήσεως, τα λεπτά χειρουργικά εργαλεία καθώς και η πολυετής εμπειρία του Dr. Μπουκουβάλα συντείνουν στην τελική ευγενή μεταχείριση των ιστών και τον ελαχιστότατο τραυματισμό τους από μια τέτοια επέμβαση.

Επέκταση των ενδείξεων της λιποαναρρόφησης
και σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

Η λεπτή φύση της επέμβασης σε συσχέτιση με την μηδαμινή επιβάρυνση στον γενικότερο σωματικό μεταβολισμό την καθιστούν άριστα ανεκτή σε κάθε ασθενή από 17 έως 70 ετών χωρίς ουσιώδη άλλα προβλήματα υγείας.

Η συσκευή λιποαναρρόφησης διαθέτει
ενσωματωμένο σύστημα ασφαλείας.

Αυτό συμβαίνει διότι αντιλαμβάνεται τη διαφορά αντίστασης των ιστών κι έτσι σε οιαδήποτε απομάκρυνση του ρύγχους της κάνουλας λιποαναρροφήσεως από την υποδόρια λιπώδη στιβάδα διακόπτει τη λειτουργία της. Αυτό σημαίνει πρακτικά για την ασθενή λιγότερες κακώσεις στις υποκείμενες μυϊκές στιβάδες αλλά και λιγότερο τραυματισμό του δέρματος εκ των έσω και άρα λιγότερες μετεπεμβατικές ενοχλήσεις και πόνο καθώς και πιο ομαλό τελικό αποτέλεσμα.

Η διαδικασία γίνεται δίχως τομές,
αλλά με μερικές μικροσκοπικές οπές 0,5 εκ.

Οι κάνουλες λιποαναρρόφησης είναι νέας γενιάς και ιδιαιτέρα μικρής διαμέτρου (εξαιρετικά λεπτές) και δεν απαιτούν για την εισαγωγή τους κάτω από το δέρμα παρα μόνο μικροοπών που δεν αφήνουν ουσιώδη σημάδια. Χαρακτηριστικά το κάθε σημείο εισόδου αφού ιαθεί δεν το ξεχωρίζει κανείς από σημαδάκι αφαίρεσης σπίλου.

Λιποαναρρόφηση
χωρίς νάρκωση
& χωρίς ουλές

Μόνιμο αποτέλεσμα λιποαφαίρεσης στα δύσκολα σημεία του σώματος όπως οι γλουτοί και οι μηροί σε 1 συνεδρία. Χωρίς πόνο και χωρίς νάρκωση.

Διάρκεια
Αποτελέσματος

Η διάρκεια του αποτελέσματος είναι μακροχρόνια, εφόσον το βάρος του ασθενούς διατηρηθεί σταθερό. Διακυμάνσεις σωματικού βάρους συν-πλην 5 έως 7 κιλών δεν αλλοιώνουν στο ελάχιστο την σωματική εικόνα μετά την λιποαναρρόφηση.

Άλλωστε οι περισσότεροι ασθενείς επιλέγουν μία τέτοια επέμβαση σαν αφετηρία γενικότερης αλλαγής της στάσης ζωής τους προς μία νέα εικόνα και ένα πιο καλαίσθητο και σώμα και αποφεύγουν τις παλαιές συνήθεις διατροφής που τους οδήγησαν σε μία τέτοια επέμβαση.

Κόστος
Λιποαναρρόφησης

Το κόστος της λιποαναρρόφησης διαφέρει ανάλογα με το σημείο εφαρμογής και τις ανάγκες του εκάστοτε ασθενούς. Έτσι, η τελική τιμή της λιποαναρρόφησης διαμορφώνεται πάντοτε βάσει της εξατομικευμένης θεραπείας που θα ακολουθηθεί.

Κλείστε σήμερα ραντεβού με τον Dr. Ζήση Μπουκουβάλα κι ενημερωθείτε ολοκληρωμένα.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΣΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

by Dr. Boukouvalas