Γενειοπλαστική

Πλαστική στο Πηγούνι

Πλαστική στο Πηγούνι

Γενειοπλαστική

Το πρόσωπό αποτελεί ένα βασικό επικοινωνιακό μας μέσο. Επιθυμούμε πάντα να φαίνεται όμορφο και λαμπερό.
Η πλαστική χειρουργική πετυχαίνει την βελτίωση των χαρακτηριστικών του προσώπου αποδίδοντας αρμονία,με διάφορα είδη επεμβάσεων.
Μια από αυτές, ονομάζεται γενειοπλαστική.

ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΓΕΝΕΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΤΟΥ ΠΗΓΟΥΝΙΟΥ. ΤΟ ΠΗΓΟΥΝΙ ΜΠΟΡΕΙ ΕΙΤΕ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΕΝΟΣ ΕΝΘΕΜΑΤΟΣ, ΕΙΤΕ ΝΑ ΕΛΑΤΤΩΘΕΙ.

Το μέγεθος του πηγουνιού επηρεάζει και την εικόνα της μύτης. Η απόκτηση ενός ιδανικού προφίλ λοιπόν, αρκετές φορές δεν είναι εφικτή μόνο με τη ρινοπλαστική.

Έτσι, οι ασθενείς που υποβάλλονται σε ρινοπλαστική, μπορεί να χρειαστεί να υποβληθούν και σε γενειοπλαστική ώστε χρησιμοποιώντας το συνδυασμό αυτών των δύο χειρουργικών επεμβάσεων να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε το ιδανικό προφίλ για τον ασθενή.

Ο Dr. Ζήσης Μπουκουβάλας είναι Διδάκτωρ του Αριστοτελείου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κατέχει τη θέση του Επιστημονικού Διευθυντή και Διευθύνοντα Συμβούλου των Ιατρείων Πλαστικής Χειρουργικής και Αντιγήρανσης ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, καθώς και του Διευθυντή της Κλινικής Πλαστικής – Αισθητικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου «METROPOLITAN» Αποτελεί μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ.), καθώς και των Διεθνών Εταιριών: ISPRAS, HESPRAS, EBOPRAS, IPRAS.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΣΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

by Dr. Boukouvalas