Γνωρίστε τον Dr. Μπουκουβάλα

Meet the Doctor

Ο Dr. Ζήσης Μπουκουβάλας Πλαστικός  Χειρουργός είναι  Διευθυντής Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής του νοσοκομείου «METROPOLITAN» Διδάκτωρ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Αποφοίτησε από το Αμερικάνικο Κολλέγιο «ΑΝΑΤΟΛΙΑ» της Θεσσαλονίκης το 1979 και στην συνέχεια από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου το 1985. Αμέσως μετά ξεκίνησε την ειδικότητά του στην Μεγάλη Βρετανία όπου δούλεψε σε πολλές μονάδες Πλαστικής Επανορθωτικής Χειρουργικής και εγκαυμάτων όπως το «Charing Cross», το «Saint Thomas» και το «Leicester Royal».

Στην συνέχεια μετέβη στην Καλλιφόρνια των ΗΠΑ στο νοσοκομείο «Loma Linda» στα πλαίσια της διδακτορικής του διατριβής στην Μικροχειρουργική Επανορθωτική Χειρουργική.

Κατόπιν επέστρεψε στην Μεγάλη Βρετανία σαν Επιμελητής στην διάσημη μονάδα «Canniesburn» της Γλασκώβης , στο «Royal Infirmary» του Aberdeen καθώς και στο «Royal Devor and Exeter» του Exeter.

Στην συνέχεια πήρε το περιζήτητο «fellowship» του Βρετανικού Συλλόγου Αισθητικών Πλαστικών Χειρουργών σε θέση αναπληρωτή διευθυντή με έδρα το νοσοκομείο «Wellington» του Λονδίνου, κατά την οποία θέση υπήρξε ο μοναδικός κοινός παρανομαστής για τους 15 διαπρεπέστερους Πλαστικούς Χειρουργούς της εποχής.

Επιστρέφοντας Ελλάδα δημιούργησε την Ιατρική Εταιρεία Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής και Αντιγήρανσης «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» στην  Θεσσαλονίκη και εκ παραλλήλου εκπλήρωσε την στρατιωτική του θητεία και ολοκλήρωσε την διδακτορική του διατριβή στην μικροχειρουργική.

Παράλληλα διατηρώντας πάντα το ιατρείο της Θεσσαλονίκης,  δούλεψε για 2 χρόνια ιδιωτικά στην Harley Street του Λονδίνου.

Η ιατρική εταιρεία “ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” έχει σήμερα τέσσερα μεγάλα ιατρεία στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη με έδρα την Αθήνα και απασχολεί συνολικά 40 άτομα εκ των οποίων 5 Πλαστικούς Χειρουργούς, 2 Δερματολόγους και 2 εξειδικευμένους χειρουργούς στην μετεμφύτευση μαλλιών.  Εκ παραλλήλου διευθύνει την Μονάδα Πλαστικής Χειρουργικής στο νοσοκομείο «METROPOLITAN» έχοντας ένα επιτελείο από 8 Πλαστικούς Χειρουργούς.

 

Ο Δρ. Μπουκουβάλας διακεκριμένος πλαστικός χειρουργός & ISAPS Assistant National Secretary of Greece, διατελεί επί σειρά ετών μέλος των κυριοτέρων Παγκόσμιων Οργανισμών όπως το «ISAPS», «ESPRAS», «ICOPLAST» και «EASAPS» επίσης έχει πλουσιότατο συγγραφικό έργο και έχει δώσει πολυάριθμες διαλέξεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.