Ανόρθωση Γλουτών Brazilian Butt Lift

BRAZILIAN

Brazilian Butt Lift

Η μη επεμβατική λύση στην έλλειψη όγκου και χαλάρωσης των γλουτών!

Δώστε σχήμα και όγκο στους γλουτούς σας με φυσικό τρόπο!  

Η θεραπεία Brazilian Butt Lift εφαρμόζεται στους γλουτούς, τους οποίους συσφίγγει και ανορθώνει τελειοποιώντας παράλληλα το σχήμα τους. Αποτελεί μια πρωτοποριακή λύση που πραγματοποιείται στο ιατρείο σε όσες γυναίκες έχουν έλλειψη όγκου και πρόβλημα χαλάρωσης και δεν επιθυμούν να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση.

Κλείστε το ραντεβού σας δωρεάν!

Πως εφαρμόζεται η Θεραπεία Brazilian Butt Lift;

Σε πρώτη φάση, ο ιατρός Ζήσης Μπουκουβάλας μας οριοθετεί σχεδιαστικά τα σημεία που θα τοποθετηθεί το πληρωτικό υλικό. Ο σχεδιασμός γίνεται από το κέντρο και με φορά προς το άνω τεταρτημόριο της σχεδιασμένης περιοχής των γλουτών.

Εφαρμόζεται τοπική αναισθητική κρέμα για 10 λεπτά και κατόπιν ήπια τοπική διήθηση διαλύματος ξηλοκαίνης. Αυτό καθιστά τη θεραπεία πλήρως ανώδυνη.

Σε συνέχεια στην επιλεγμένη περιοχή εφαρμόζουμε με λεπτή κάνουλα 18mm το πληρωτικό HYAcorp. Το HYAcorp είναι μια μορφή συμπαγούς υαλουρονικού οξέος που επαναφέρει την έλλειψη όγκου και τελειοποιεί τα αποτελεσματα δίνοντας μια συμμετρική όψη στις περιοχές που απαιτείται. Με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνουμε να διαμορφώσουμε μια αρμονική και απόλυτα φυσική εικόνα στην περιοχή των γλουτών.

Η ανόρθωση επιτυγχάνεται τοποθετώντας νήματα ανορθώσεως στο βάθος του χορίου (κάτω από το δέρμα) σχηματίζοντας ένα υποστηρικτικό πλέγμα στους πεσμένους και χαλαρούς ιστούς.

Τα νήματα, όπως αναφέραμε, είναι πλήρως απορροφήσιμα και βιοαποδομούνται μέσα στους επόμενους 6 μήνες.

 

Η Θεραπεία στην Αναγέννησή της! Στα ιατρεία Αναγέννηση. 20 χρόνια!

Με θεραπείες που συναντούν το κορυφαίο αποτέλεσμα και την μέγιστη διάρκεια Με την ιατρική εξειδίκευση διεθνών προδιαγραφών να αφομοιώνει επιστημονικά τη state of the art τεχνικές και τις πιο συγχρονες τεχνολογίες 

Ο διακεκριμένος πλαστικός χειρουργός Dr. Ζήσης Μπουκουβάλας με την επιστημονική του ομάδα, πλαστικών χειρουργών, δερματολόγων και νοσηλευτών 

επιχειρούν στην καινοτομία, σε ιατρικά πρωτόκολλα πλαστικής χειρουργικής και παράλληλα αναγεννητικης ιατρικής.

Μια διαλεκτική σχέση που υπηρετεί την σύγχρονη γυναίκα και άντρα  με εφαρμογές στο προσωπο και το σώμα 

Αναγέννηση. 20 χρόνια. Πίστης και μια μοναδικής Σχέσης με τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται

για τις κορυφαίες θεραπείες cutting edge Αναγεννητικής Ιατρικής που τους παρέχουμε.