Ανόρθωση Γλουτών Brazilian Butt Lift

Brazilian Butt Lift

Η μη επεμβατική λύση στην έλλειψη όγκου και χαλάρωσης των γλουτών!

Δώστε σχήμα και όγκο στους γλουτούς σας με φυσικό τρόπο!  

Η θεραπεία Brazilian Butt Lift εφαρμόζεται στους γλουτούς, τους οποίους συσφίγγει και ανορθώνει τελειοποιώντας παράλληλα το σχήμα τους. Αποτελεί μια πρωτοποριακή λύση που πραγματοποιείται στο ιατρείο σε όσες γυναίκες έχουν έλλειψη όγκου και πρόβλημα χαλάρωσης και δεν επιθυμούν να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση.

Πως εφαρμόζεται η Θεραπεία Brazilian Butt Lift;

Σε πρώτη φάση, ο ιατρός Ζήσης Μπουκουβάλας μας οριοθετεί σχεδιαστικά τα σημεία που θα τοποθετηθεί το πληρωτικό υλικό. Ο σχεδιασμός γίνεται από το κέντρο και με φορά προς το άνω τεταρτημόριο της σχεδιασμένης περιοχής των γλουτών.

Εφαρμόζεται τοπική αναισθητική κρέμα για 10 λεπτά και κατόπιν ήπια τοπική διήθηση διαλύματος ξηλοκαίνης. Αυτό καθιστά τη θεραπεία πλήρως ανώδυνη.

Σε συνέχεια στην επιλεγμένη περιοχή εφαρμόζουμε με λεπτή κάνουλα 18mm το πληρωτικό HYAcorp. Το HYAcorp είναι μια μορφή συμπαγούς υαλουρονικού οξέος που επαναφέρει την έλλειψη όγκου και τελειοποιεί τα αποτελεσματα δίνοντας μια συμμετρική όψη στις περιοχές που απαιτείται. Με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνουμε να διαμορφώσουμε μια αρμονική και απόλυτα φυσική εικόνα στην περιοχή των γλουτών.

Η ανόρθωση επιτυγχάνεται τοποθετώντας νήματα ανορθώσεως στο βάθος του χορίου (κάτω από το δέρμα) σχηματίζοντας ένα υποστηρικτικό πλέγμα στους πεσμένους και χαλαρούς ιστούς.

Τα νήματα, όπως αναφέραμε, είναι πλήρως απορροφήσιμα και βιοαποδομούνται μέσα στους επόμενους 6 μήνες.

 

Ο Dr. Ζήσης Μπουκουβάλας είναι Διδάκτωρ του Αριστοτελείου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κατέχει τη θέση του Επιστημονικού Διευθυντή και Διευθύνοντα Συμβούλου των Ιατρείων Πλαστικής Χειρουργικής και Αντιγήρανσης ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, καθώς και του Διευθυντή της Κλινικής Πλαστικής – Αισθητικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου «METROPOLITAN» Αποτελεί μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ.), καθώς και των Διεθνών Εταιριών: ISPRAS, HESPRAS, EBOPRAS, IPRAS.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΣΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

by Dr. Boukouvalas

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Σύνταγμα
Ερμού 6 Αθήνα
210 3242222 infoath@drboukouvalas.gr
Κηφισιά (ΝΕΟ ΙΑΤΡΕΙΟ) Κολοκοτρώνη 4
210 8080051
kifisia@drboukouvalas.gr
Γλυφάδα
Μαραγκού 3 210 9680240 glyfada@drboukouvalas.gr
Θεσσαλονίκη
Κομνηνών 8
2310 278570
infothes@drboukouvalas.gr
Κύπρος
Νικοδήμου Μυλωνά 17, Λυκαβηττός Λευκωσίας
0030 210.80.10.000 info@drboukouvalas.gr