Λιποαναρρόφηση Κοιλιάς: Πόσο Κοστίζει & Πώς Γίνεται;

Λιποαναρρόφηση κοιλιάς

Λιποαναρρόφηση Κοιλιάς

Λιποαναρρόφηση Κοιλιάς

Ένα όμορφο, σφιχτό και σμιλεμένο σώμα, με επίπεδη κοιλιά, δεν είναι πάντοτε μια εύκολη υπόθεση. Υπάρχουν πολλές γυναίκες που ταλαιπωρούνται χρόνια με δίαιτες και γυμναστική και πάλι δεν καταφέρνουν να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η λιποαναρρόφηση κοιλιάς μπορεί να αποτελέσει ιδανική λύση.

Ο βασικός λόγος εντοπίζεται στο γεγονός πως υπάρχουν σώματα που έχουν την τάση να αποθηκεύουν το λίπος τοπικά, στην προκειμένη περίπτωση στην περιοχή της κοιλιάς, κάνοντας την απομάκρυνσή του ακόμα πιο δύσκολη.

Η λιποαναρρόφηση κοιλιάς ωστόσο, είναι ο ισχυρότερος σύμμαχος στην καταπολέμηση της τοπικής συσσώρευσης λίπους στην περιοχή της κοιλιάς.

Τι είναι η λιποαναρρόφηση κοιλιάς

Η λιποαναρρόφηση κοιλιάς είναι μια από τις πιο δημοφιλείς αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις. Αποτελεί μια μέθοδο απαλλαγής από το περιττό τοπικό λίπος και υπόσχεται μόνιμα και άριστα αισθητικά αποτελέσματα. Με την πάροδο του χρόνου και την εξέλιξη της τεχνολογίας, η κλασσική λιποαναρρόφηση έχει εξελιχθεί και έχουν δημιουργηθεί πλέον νέες, καινοτόμες μέθοδοι, που είναι περισσότερο αναίμακτες και ανώδυνες.

Η λιποαναρρόφηση κοιλιάς απευθύνεται τόσο στις γυναίκες, όσο και στους άνδρες, οι οποίοι έχουν σχετικά φυσιολογικό σωματικό βάρος και τοπική συσσώρευση λίπους, η οποία δεν καταπολεμάται με την δίαιτα και την γυμναστική.

Μέθοδοι λιποαναρρόφησης κοιλιάς

H πλαστική χειρουργική έχει κάνει άλματα εξέλιξης, φέρνοντας νέες και πιο εξελιγμένες μεθόδους λιποαναρρόφησης από την παραδοσιακή/κλασσική μέθοδο. Αυτές οι μέθοδοι είναι οι ακόλουθες:

Ο Dr. Ζήσης Μπουκουβάλας είναι Διδάκτωρ του Αριστοτελείου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κατέχει τη θέση του Επιστημονικού Διευθυντή και Διευθύνοντα Συμβούλου των Ιατρείων Πλαστικής Χειρουργικής και Αντιγήρανσης ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, καθώς και του Διευθυντή της Κλινικής Πλαστικής – Αισθητικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου «METROPOLITAN» Αποτελεί μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ.), καθώς και των Διεθνών Εταιριών: ISPRAS, HESPRAS, EBOPRAS, IPRAS.

Λιποαναρρόφηση Κοιλιάς Πριν & Μετά

Μετά την ολοκλήρωση της λιποαναρρόφησης κοιλιάς, ο ασθενής θα παρατηρήσει μια άμεση διαφορά στο σχήμα του σώματός του το οποίο σταθερά θα βελτιώνεται. Η βελτίωση του περιγράμματος του σώματος θα γίνεται ολοένα και πιο εμφανής, κατά το χρονικό διάστημα των 3 πρώτων μηνών.

Τα αποτελέσματα είναι σίγουρο πως θα εντυπωσιάσουν τον ασθενή και με προσοχή στην διατροφή και τακτική άσκηση, θα καταφέρει να διατηρήσει τα αποτελέσματα για την υπόλοιπη ζωή του.

Ο Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, με 32 έτη εμπειρίας και 15.000 χειρουργικά περιστατικά, μπορεί να σου προσφέρει το σώμα και την εμφάνιση που πάντα ονειρευόσουν.

Έλα σήμερα κιόλας σε επικοινωνία μαζί του και κλείσε το ραντεβού σου.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΣΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

by Dr. Boukouvalas