Power Lift System

POEWR LIFT SYSTEM

Power Lift System

Power Lift System (RF-Low Light Laser-Cavitation)

Είναι η νέας γενιάς πρόταση για την σμίλευση του σώματος! Δείτε το σώμα σας όπως το ονειρεύεστε, με ταυτόχρονη χρήση τεσσάρων τεχνολογιών: HiFuLow Light LaserVacuumRF. Εντυπωσιακά αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία!!

Κλείστε το ραντεβού σας δωρεάν!

Τι είναι το Power Lift System;

Είναι ένα μηχάνημα νέας γενιάς, που συνδυάζει με ασφάλεια και απίστευτη αποτελεσματικότητα, τέσσερις τεχνολογίες, ώστε να έχουμε αποτελέσματα αμέσως μετά την πρώτη θεραπεία. Οι τεχνολογίες που παρέχονται στις κεφαλές του Power Lift System, μπορούν να δράσουν μεμονωμένα ή συνδυαστικά, και μάλιστα με εντάσεις και χρόνους της επιλογής μας, ανάλογα το περιστατικό.

Μπορεί να εφαρμοστούν στο σώμα και το πρόσωπο εξίσου αποτελεσματικά. Η ρύθμιση των διαφόρων παραμέτρων είναι μέγιστης σημασίας, καθώς κάθε τεχνολογία θεωρείται ειδική για κάποια προβλήματα και λιγότερο απαραίτητη για κάποια άλλα. Σε κάθε περίπτωση o γιατρός κάνει την μελέτη του περιστατικού και αποφασίζει τις παραμέτρους.

Πιο ειδικά το Power Lift System προσφέρει:

Hi-Fu-Εστιασμένος Υπέρηχος: Η τεχνολογία των εστιασμένων Υπερήχων δρα βάθος 4-13 χιλιοστά, αυξάνει την θερμοκρασία των λιποκυττάρων και δημιουργεί μικροφυσαλίδες αέρα που καταστρέφουν την κυτταρική τους μεμβράνη. Το περιεχόμενο των λιποκυττάρων εκχέεται στον εξωκυττάριο χώρο και απομακρύνεται μέσω της λέμφου.  Από την πρώτη συνεδρία θα απολαύσετε εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Low light Laser: Είναι τεχνολογία που χρησιμοποιείται ευρέως στην Ιατρική. Στην Αισθητική Ιατρική, εκμεταλλευόμαστε την δράση των LLL (Low Light Laser) στο επίπεδο του χορίου. Εκεί δηλαδή που γίνεται η παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και αυξητικών παραγόντων που βοηθούν στην αναδόμηση, επούλωση και αποκατάσταση γενικότερα των φθορών του δέρματος.

Ραδιοσυχνότητες-RF: Είναι η τεχνολογία που ενεργοποιεί μηχανισμούς επιδιόρθωσης στο χόριο και τον λιπώδη ιστό, αυξάνοντας την θερμοκρασία από το εσωτερικό βαθιά προς τα επάνω,  αφήνοντας ανεπηρέαστη την επιδερμίδα. Η αύξηση της θερμοκρασίας προκαλεί σύσπαση των ινών του κολλαγόνου δίνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα  σύσφιξης. Αξιοσημείωτη είναι και η αναπλαστική δράση με την  ενεργοποίηση παραγωγής του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Τέλος η δράση των Ραδιοσυχνοτήτων στο υποδόριο λίπος , αυξάνει τον μεταβολισμό, με αποτέλεσμα λιπόλυση.

Vacuum: Πρόκειται για ρυθμική αναρρόφηση που σκοπό έχει την αύξηση της λεμφικής κυκλοφορίας και την γρήγορη παροχέτευση τοξινών και λιποκυττάρων. Ένα Roller-System κυλά πάνω στο δέρμα, κάνοντας ταυτόχρονη αναρρόφηση σε ένταση ανάλογη του προβλήματος που πρόκειται να αντιμετωπίσουμε.

Η Θεραπεία στην Αναγέννησή της! Στα ιατρεία Αναγέννηση. 20 χρόνια!

Με θεραπείες που συναντούν το κορυφαίο αποτέλεσμα και την μέγιστη διάρκεια Με την ιατρική εξειδίκευση διεθνών προδιαγραφών να αφομοιώνει επιστημονικά τη state of the art τεχνικές και τις πιο συγχρονες τεχνολογίες 

Ο διακεκριμένος πλαστικός χειρουργός Dr. Ζήσης Μπουκουβάλας με την επιστημονική του ομάδα, πλαστικών χειρουργών, δερματολόγων και νοσηλευτών 

επιχειρούν στην καινοτομία, σε ιατρικά πρωτόκολλα πλαστικής χειρουργικής και παράλληλα αναγεννητικης ιατρικής.

Μια διαλεκτική σχέση που υπηρετεί την σύγχρονη γυναίκα και άντρα  με εφαρμογές στο προσωπο και το σώμα 

Αναγέννηση. 20 χρόνια. Πίστης και μια μοναδικής Σχέσης με τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται

για τις κορυφαίες θεραπείες cutting edge Αναγεννητικής Ιατρικής που τους παρέχουμε.