ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ
COCOON DUOTECHNOLOGY

ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΝΕΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ, ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ.

Τι είναι η Cocoon Duotechnology

Είναι μια μη επεμβατική μέθοδος της αισθητικής ιατρικής, που συνδυάζει δύο διαφορετικές τεχνολογίες: τη σπηλαίωση (cavitation) και τις ραδιοσυχνότητες.

Τι είναι η τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων

Για τις ραδιοσυχνότητες το μηχάνημα χρησιμοποιεί ποικιλία κεφαλών μονοπολικών και διπολικών ραδιοσυχνοτήτων (RF). Η μονοπολική κεφαλή θερμαίνει τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, ενώ η διπολική κεφαλή προκαλεί επιφανειακή θερμότητα. Έτσι, πραγματοποιείται θερμική λύση του υποδόριου λίπους με ταυτόχρονη σύσφιξη του συνδετικού ιστού που σε περιοχές με συσσώρευση λίπους και χαλάρωση του δέρματος.

Αυτή η ελεγχόμενη εσωτερική αύξηση της θερμοκρασίας κινητοποιεί τον οργανισμό να παράγει νέο κολλαγόνο και ελαστίνη, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της όψης της επιδερμίδας, τη λείανση και τη σμίλευση του δέρματος, ενώ παράλληλα προκαλεί αύξηση της κυκλοφορίας και συρρίκνωση των λιποκυττάρων.

Τι είναι η τεχνολογία της σπηλαίωσης

Η σπηλαίωση αφορά το σχηματισμό φυσαλίδων αερίου μέσα στα λιποκύτταρα, χάρη στην ενέργεια ειδικού υπερήχου. Η διόγκωση και τελικά η «έκρηξη» της φυσαλίδας οδηγεί σε μη αναστρέψιμη καταστροφή των λιποκυττάρων (λιποδιάσπαση) και ρευστοποίηση του λίπους (λιπόλυση). Τα κατεστραμμένα λιποκύτταρα και το λιωμένο λίπος ακολουθούν τη φυσιολογική μεταβολική πορεία και αποβάλλονται φυσικά από τον οργανισμό.

Τα λιποκύτταρα που καταστρέφονται δεν μπορούν να αναγεννηθούν και έτσι τα αποτελέσματα είναι σχετικά μόνιμα, αρκεί να ακολουθηθεί μια ισορροπημένη διατροφή.

Πόσο διαρκεί η συνεδρία και πόσες συνεδρίες χρειάζονται

Η διάρκεια της συνεδρίας υπολογίζεται στα 30’ – 60’ και πραγματοποιείται ανά 1-2 εβδομάδες. Μπορεί να εφαρμοστεί όλους τους μήνες του χρόνου και σε κάθε τύπο δέρματος. Ανάλογα με την περίπτωση προτείνεται ο απαιτούμενος αριθμός συνεδριών, οι οποίες συνήθως κυμαίνονται στις 6-12. Τα αποτελέσματα είναι ορατά ήδη από την πρώτη συνεδρία.

Το Cocoon είναι ανώδυνο, απλά οι ραδιοσυχνότητες προκαλούν μια ανεκτή αίσθηση θερμότητας στην υπό θεραπεία περιοχή. Μετά τη συνεδρία υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί ήπιο οίδημα και ερυθρότητα, τα οποία υποχωρούν άμεσα.

Η θεραπεία δεν πραγματοποιείται στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, σε περιπτώσεις έντονης φλεβικής ανεπάρκειας και ανοικτών τραυμάτων.

Για αδυνάτισμα, αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους και της χαλάρωσης.

Η κάθε εφαρμογή διαρκεί από 30 έως 60 λεπτά με συχνότητα ανά 1-2 εβδομάδες. Ανάλογα με την περίπτωση, ο κύκλος κυμαίνεται από 6 έως 12 συνεδρίες.

Όνομα: (υποχρεωτικό)

Επίθετο: (υποχρεωτικό)

Email: (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο: (υποχρεωτικό)

Δεν είμαι ρομποτ:

 ΔΡ. ΖΗΣΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ –  ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣΟ Dr. Ζήσης Μπουκουβάλας είναι Διδάκτωρ του Αριστοτελείου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κατέχει τη θέση του Επιστημονικού Διευθυντή και Διευθύνοντα Συμβούλου των Ιατρείων Πλαστικής Χειρουργικής και Αντιγήρανσης ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, καθώς και του Διευθυντή της Κλινικής Πλαστικής – Αισθητικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου «METROPOLITAN» Αποτελεί μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ.), καθώς και των Διεθνών Εταιριών: ISPRAS, HESPRAS, EBOPRAS, IPRAS.