Αυξητική Στήθους με Εγγυημένα Αποτελέσματα!

Ο μαστός αποτελεί πρωταρχικό στοιχείο της γυναικείας εμφάνισης και επιδρά αποφασιστικά στην αυτοεκτίμηση και τον ψυχισμό της σύγχρονης γυναίκας.

Η ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ.

Η αύξηση στήθους με ενθέματα ξεκίνησε από την αρχή της δεκαετίας του ’60 και από τότε έχει συνεχώς αυξανόμενη τάση. Τα ίδια τα ενθέματα σιλικόνης έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ και στις ημέρες μας ενσωματώνουν χαρακτηριστικά που τους επιτρέπουν να παραμείνουν με ασφάλεια μέσα στο ανθρώπινο σώμα για πάρα πολλά έτη. Στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής η αυξητική στήθους συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 3 πιο δημοφιλείς επεμβάσεις με 350.000 επεμβάσεις το χρόνο περίπου.

 

Επιλογή κατάλληλου μεγέθους και σχήματος:

Ένα βασικό ζήτημα στην επέμβαση αύξησης του στήθους είναι η επιλογή του σωστού μεγέθους και του κατάλληλου σχήματος. Στην επιλογή του μεγέθους μπορείτε να βοηθηθείτε με ζωντανά παραδείγματα του ιδίου σας του εαυτού.

Κατά την εξέταση μπορεί ο ιατρός σας χρησιμοποιώντας ειδικά διαμορφωμένα προπλάσματα σιλικόνης που τοποθετούνται στο στηθόδεσμό σας να σας δώσει μια πολύ ακριβή εικόνα του τελικού αποτελέσματος.

Πάντως, θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι την οριστική απόφαση θα την πάρει ο πλαστικός χειρουργός χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα ιατρικά κριτήρια κατά το χειρουργείο όπως χωρητικότητα ανατομικής θήκης, αποφυγή μεγάλης τάσης στο χειρουργικό τραύμα και στο μαζικό αδένα κ.λπ.

 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟ ΔΡ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ:

6944387334

Μπορεί να εφαρμοστεί από την ηλικία των 18 ετών περίπου.

Η επέμβαση διαρκεί περίπου 2 ώρες. Σε 3 – 4 ημέρες ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στη δουλειά του, εφόσον εργάζεται σε γραφείο (λόγω του ότι πρέπει να αποφεύγεται η έντονη καταπόνηση).

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ :
6944387334

Όνομα: (υποχρεωτικό)

Επίθετο: (υποχρεωτικό)

Email: (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο: (υποχρεωτικό)

Δεν είμαι ρομποτ:

Ενθέματα στήθους Allergan

Ο Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας χρησιμοποιεί ενθέματα στήθους της Allergan στις επεμβάσεις αυξητικής στήθους με την τεχνική Subfascial. Η Allergan είναι ο κορυφαίος  κατασκευαστής ενθεμάτων στήθους παγκοσμίως με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας.

Τα Allergan Natrelle είναι η κορυφαία σειρά ενθεμάτων στήθους και προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα. Έχουν εγγύηση εφ´ όρου ζωής και μια τεράστια ποικιλία από επιλογές μεγέθους και λοιπών παραμέτρων που ταιριάζουν σε κάθε ασθενή.

Ο αριθμός των γυναικών που επιλέγουν τα ενθέματα στήθους της Allergan αυξάνεται συνεχώς παγκοσμίως, λόγω του απόλυτα φυσικού αποτελέσματος και της ασφάλειας που προσφέρουν. Το ευρύ φάσμα των επιλογών σε μέγεθος και σχήμα σας δίνουν τη δυνατότητα να επιτύχετε ακριβώς την εμφάνιση που θέλετε χωρίς κανένα συμβιβασμό.

Τα ενθέματα στήθους Allergan Natrelle τοποθετούνται σε ένα απόλυτα αποστειρωμένο περιβάλλον και είναι εγκεκριμένα με FDA .

Mερικά μόνο από τα οφέλη των ενθεμάτων  στήθους της Allergan:

  • Eγγύηση διάρκειας ζωής Allergan
  • Μοναδικό εξωτερικό κέλυφος BioCell ™ – μελέτες δείχνουν χαμηλότερη συχνότητα εμφάνισης της καψιαίας σύσπασης.
  • Κατασκευασμένο με 6 στρώματα  συνεκτικής γέλης σιλικόνης.
  • Περιλαμβάνει ένα στρώμα φραγμού intrashiel 360 ° για να ελαχιστοποιηθεί η διάχυση σιλικόνης στον οργανισμό.
  • Πάνω από 500 επιλογές σε μέγεθος και είδος ενθέματος.
logo-allergan

NEA 3D ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Δείτε το στήθος σας πριν την Αυξητική Στήθους Subfascial σε 3D απεικόνιση

Η ενσωμάτωση νέων μεθόδων και τεχνολογιών αποτελεί καθημερινότητα για την πλαστική χειρουργική. Στην Αναγέννηση φροντίζουμε διαρκώς, ώστε να παρέχουμε στους ασθενείς μας ότι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί στο πεδίο της παγκόσμιας ιατρικής τεχνολογίας. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που για πρώτη φορά επιτρέπει την δυναμική τρισδιάστατη απεικόνιση της ασθενούς την ίδια ώρα που συνομιλούμε. Η φωτογράφηση του μαστού γίνεται στην πρώτη επίσκεψη της στο ιατρείο. Εν συνεχεία και κατά την διάρκεια της κλινικής εκτιμήσεως παρουσιάζονται στην ασθενή όλες οι δυνατές επιλογές μεγέθους ενθεμάτων και σε ανάλογα διαμορφωμένο φωτογραφικό υλικό έτσι ώστε να κατατοπιστεί όσο περισσότερο γίνεται σχετικά με το δυνατό και επιθυμητό αποτέλεσμα. Είναι δε δυνατή η δυναμική τρισδιάστατη (3D) διαμόρφωση του αποτελέσματος λεπτομερειακά και με βάση τις ενστάσεις και σχόλια της έτσι ώστε η ασθενής να συμμετέχει στην αναδιάπλαση του στήθους της, ώστε το αποτέλεσμα να είναι ακριβώς αυτό που πάντα ονειρευόταν!

Αντοχή ενθεμάτων στο χρόνο:

Τα σύγχρονα ενθέματα αποτελούν προϊόν συνεχούς μελέτης και εμπειρίας και υποβάλλονται σε εξονυχιστικούς ελέγχους στις ανεπτυγμένες χώρες του κόσμου προκειμένου να εξασφαλισθεί η πολυετής τους, ίσως και ισόβια διάρκεια μέσα στο ανθρώπινο σώμα.

Ο Δρ. Μπουκουβάλας, χρησιμοποιεί ενθέματα των πιο καταξιωμένων εταιριών του χώρου που εξασφαλίζουν στους ασθενείς ασφάλεια, υγεία και καλύπτονται από πολυετείς εγγυήσεις.

Τα παλαιότερα ενθέματα χρειάζονταν πολύ συχνά αλλαγή λόγω προβλημάτων που αναπτύσσονταν όπως η ρήξη τους ή ο σχηματισμός κάψας (σκληρής πάχυνσης ιστών πέριξ του ενθέματος). Σε ότι αφορά τους ασθενείς μας τα ποσοστά επιπλοκών λόγω προβλημάτων από τα ενθέματα είναι ουσιαστικά αμελητέα και σαφώς κατώτερα του 1-2% που είναι ο διεθνής μέσος όρος.

Μέθοδος Αναισθησίας:

Στις επεμβάσεις αύξησης στήθους εφαρμόζουμε την δοκιμασμένη και ασφαλή μέθοδο της γενικής αναισθησίας. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζονται ανώδυνες, αναίμακτες και εξαιρετικά ασφαλείς συνθήκες χειρουργείου μιας και η ασφάλεια της ασθενούς βρίσκεται πάντοτε πρώτη στην λίστα σημασίας μας.

Απαραίτητες προφυλάξεις:

Μετά από αυξητική στήθους η ασθενής οφείλει να απέχει από έντονη σωματική δραστηριότητα, γυμναστική και κοπιώδη εργασία. Εάν πρόκειται για εργασία γραφείουμπορεί να επιστρέψει στην δουλειά της σε 3-4 ημέρες. Χαλαρή γυμναστική (περπάτημα) μπορεί να ξεκινήσει από την μετεγχειρητική εβδομάδα ενώ πιο έντονη δραστηριότητα από την με εβδομάδα.

Τοποθέτηση ενθέματος:

Στην προσθετική στήθους το είδος και το μέγεθος του ενθέματος επιλέγεται από τον πλαστικό χειρουργό ανάλογα με τον αρχικό όγκο του μαστού, δηλαδή τον όγκο που διαθέτει η γυναίκα πριν το χειρουργείο.

Το ένθεμα μπορεί να τοποθετηθεί είτε κάτω από τον μαστικό αδένα είτε κάτω από το θωρακικό μυ είτε σύμφωνα με τα νεότερα δεδομένα υπό την περιτονία του μείζονος θωρακικού μυός. Αυτό το επίπεδο τοποθέτησης συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα των παλαιοτέρων χωρίς κανένα από τα μειονεκτήματά τους.

Ουσιαστικά δίδει μια πολύ φυσική εικόνα και αίσθηση στο στήθος που διαφέρει από πολλές γυναίκες που απλά «φαίνεται» πως έκαναν αυξητική στήθους. Ο Dr Μπουκουβάλας εκπαιδεύτηκε από νωρίς στην νέα αυτή τεχνική και την έχει εφαρμόσει σε εκατοντάδες περιπτώσεις με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Όσον αφορά τις τομές, υπάρχουν τρεις δυνατότητες:

  • Είτε από τη θηλή
  • Είτε με υπομάστια τομή
  • Είτε από τη μασχάλη που τείνει να χρησιμοποιείται όλο και πιο σπάνια

Εμείς προτιμούμε την υπομάστια τομή μεγέθους 3 εκατοστών, η οποία καθίσταται αόρατηγιατί καλύπτεται από τον ίδιο τον μαστό, μας προσφέρει άνεση στην ιδανική τοποθέτηση του ενθέματος για τον κάθε μαστό και δημιουργεί το καλύτερο δυνατό και φυσικό αποτέλεσμα.

Διάρκεια επέμβασης:

Στην αύξηση στήθους η διάρκεια του χειρουργείου είναι περίπου 2 ώρες.

Στα Κέντρα Πλαστικής Χειρουργικής Αναγέννηση χρησιμοποιώντας τεχνολογίες και επιστημονικές γνώσεις που πραγματικά βρίσκονται στην αιχμή της εξέλιξης της Πλαστικής Χειρουργικής. Υλοποιούμε στον ιδανικό βαθμό την επιθυμία της γυναίκας για ένα όμορφο, αρμονικό και επιθυμητό στήθος. Καμία άλλη επέμβαση δεν ωραιοποιεί στον ίδιο βαθμό ταυτόχρονα το σώμα, την ψυχή και την ζωή της γυναίκας, όσο η αυξητική του στήθους.