Skip to main content

Υαλουρονικό Οξύ Ενέσιμο Για Πρόσωπο – Χείλη – Μάτια

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Μη Επεμβατική Θεραπεία Υαλουρονικό Οξύ Ενέσιμο Για Πρόσωπο – Χείλη – Μάτια

Hyaluronic Acid

ΕΝΕΣΙΜΑ – ΔΙΟΡΘΩΣΗ
ΡΥΤΙΔΩΝ ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ FILLMED (FILORGA)

Το υαλουρονικό οξύ είναι μη ζωικής προέλευσης και έχει φιλτραριστεί κλινικά για να παρέχει φυσικό και μακράς διάρκειας αισθητικό αποτέλεσμα. Έχει εξαιρετικό προφίλ ασφαλείας και είναι απορροφήσιμο.

Τι είναι το υαλουρονικό και ποιος ο ρόλος του

Το υαλουρονικό είναι ένα μακρομοριακό συστατικό του δέρματος και υπάρχει σε φυσική μορφή μέσα στο σώμα μας.  Δεσμεύει μόρια νερού και διατηρεί αυξημένα επίπεδα υγρασίας στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος παρέχοντας μία απαλή υφή επιδερμικά. Το ένα τρίτο του υαλουρονικού οξέως που υπάρχει στο σώμα μας αντικαθίσταται κάθε μέρα. Ωστόσο κάτω από την επίδραση πολλών παραγόντων – έκθεση στον ήλιο, μόλυνση, στρες, ορμονικών και γενετικών παραγόντων, η παρουσία του υαλουρονικού στο δέρμα μειώνεται με τα χρόνια και χάνει τις ιδιότητες του. Το δέρμα εμφανίζεται λεπτότερο, στεγνώνει και χάνει την ελαστικότητα του.

Σήμερα, η τεχνολογία της ανάπλασης επαναφέρει ήπια την νεανική εμφάνιση του προσώπου.

Με την έγχυση Υαλουρονικού Οξέως διορθώνουμε:

  • Ρινοπαρειακές αύλακες
  • Ρυτίδες μεσόφρυου
  • Περιστοματικές ρυτίδες
  • Περίγραμμα χειλιών και αύξηση όγκου

Επεμβαίνοντας σε αυτές τις περιοχές του προσώπου έχουμε ένα απόλυτα φυσικό και ισορροπημένο αποτέλεσμα.

Ο Πλαστικός Χειρουργός Δρ Μπουκουβάλας, θα σας συμβουλέψει  σε ποια  σημεία πρέπει να γίνει η έγχυση ανάλογα με τις προσωπικές σας ανάγκες.

Συχνές ερωτήσεις

Θεραπευτικές εφαρμογές – Αποτελέσματα

Με την έγχυση του Υαλουρονικού Οξέως, διορθώνουμε ρινοπαρειακές αύλακες, περιστοματικές ρυτίδες, ρυτίδες του μεσόφρυου και στο περίγραμμα των χειλιών.

Πόσο χρόνο διαρκεί η θεραπεία;

Η διαδικασία διαρκεί λίγα λεπτά ενώ η συνολική αποκατάσταση εξαρτάται από το ζητούμενο και το εύρος της κάθε θεραπείας.

Δρ. Μπουκουβάλας, MD, PhD

Plastic & Reconstructive Surgeon

Ο Dr. Ζήσης Μπουκουβάλας Πλαστικός Χειρουργός είναι Διευθυντής Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής του νοσοκομείου “METROPOLITAN” Διδάκτωρ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Επικοινωνία: