Αποτρίχωση Laser Soprano Ice Σε Προσιτές Τιμές

SOPRANO ICE

ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ & ΑΝΩΔΥΝΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΦΥΪΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Με ταχύτητα επανάληψης έως και 10 Hz και με πυκνότητα ενέργειας έως και 20J/cm2, το SOPRANO ICE, με τη νέα τεχνική SHR (Super Hair Removal), παρέχει γρήγορηανώδυνηάνετη και αποτελεσματική αποτρίχωση, μειώνοντας στο μισό το χρόνο αποτρίχωσης, χάρη στην κεφαλή διόδου laser στα 810 nm, Spot Size 20 x 10 mm και ταχύτητα έως 10 Hz.

Τι είναι η SOPRANO ICE

Το SOPRANO ICE είναι η πρώτη Πλατφόρμα Αποτρίχωσης με Solid-State ALEX. Η τεχνολογία Solid-State ALEX (760 nm) βασίζεται στο μήκος κύματος του Αλεξανδρίτη, επιτρέποντας ακόμη καλύτερη απορρόφηση της ενέργειας από το χρωμοφόρο της μελανίνης.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δρα το ίδιο αποτελεσματικά σε όλους τους τύπους δέρματος και τρίχας ακόμα και στις πολύ μελαμψές ή μαυρισμένες επιδερμίδες. Σε αντίθεση με άλλα laser αποτρίχωσης το SOPRANO ICE είναι η μόνη μέθοδος που μπορεί να γίνει όλες τις εποχές του χρόνου ακόμα και σε περιόδους με έντονη ηλιοφάνεια.

Το SOPRANO ICE που έχει το ιατρείο της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ στη Θεσσαλονίκη έχει  βραβευτεί ως το καλύτερο laser αποτρίχωσης για δύο συνεχόμενες χρονιές (2012 & 2013)!

Πως λειτουργεί η μέθοδος

Διαθέτει δύο μεθόδους αποτρίχωσης, την εν κινήσει (In-Motion™) SHR τεχνολογία και τη συμβατική μέθοδο αποτρίχωσης δυαδικού laser με παλμό-παλμό, για να προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες σας. Η τεχνολογία Ice™ Cold Sapphire που διαθέτει μειώνει τον κίνδυνο εγκαύματος και κάνει τη θεραπεία ακόμη πιο ανώδυνη.

Παράλληλα με την αποτρίχωση, το σύστημα Soprano ICE χάρη στην κεφαλή NIR υπέρυθρης ακτινοβολίας που διαθέτει κάνει σύσφιξη του δερματικού ιστού. Η εν λόγω κεφαλή χρησιμοποιεί την τεχνολογία Near Infrared. Πρόκειται για ασφαλές υπέρυθρο φως που θερμαίνει τον ιστό κάτω από την επιφάνεια του δέρματος, συσφίγγοντάς τον και βελτιώνοντας την υφή του.

Ο Dr. Ζήσης Μπουκουβάλας είναι Διδάκτωρ του Αριστοτελείου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κατέχει τη θέση του Επιστημονικού Διευθυντή και Διευθύνοντα Συμβούλου των Ιατρείων Πλαστικής Χειρουργικής και Αντιγήρανσης ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, καθώς και του Διευθυντή της Κλινικής Πλαστικής – Αισθητικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου «METROPOLITAN» Αποτελεί μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ.), καθώς και των Διεθνών Εταιριών: ISPRAS, HESPRAS, EBOPRAS, IPRAS.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα

Στα πλεονεκτήματα της αποτρίχωσης με SOPRANO ICE είναι ότι περιορίζει το αίσθημα του πόνου, καθώς η κεφαλή του διαθέτει ενσωματωμένο μηχανισμό ψύξης του δέρματος και μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με τον τύπο δέρματος έτσι και η συνεδρία ολοκληρώνεται γρήγορα, αφού η δέσμη του λέιζερ εφαρμόζεται εν κινήσει και όχι ανά παλμό, χωρίς ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Με την κεφαλή NIR διεγείρονται οι ινοβλάστες και παράγεται νέο κολλαγόνο, ενισχύοντας τη σύσφιγξη και βοηθώντας το δέρμα κατά της μελλοντικής γήρανσης. Η δε παραγωγή νέου κολλαγόνου στην επιδερμίδα βοηθάει να συντηρούμε υγιές και νέο το δέρμα και την υφή αυτού.

Τα αποτελέσματα του SOPRANO ICE είναι κλινικά αποδεδειγμένα και έχουν εγκριθεί από το μεγαλύτερο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής (F.D.A.).

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΣΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

by Dr. Boukouvalas

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Σύνταγμα
Ερμού 6 Αθήνα
210 3242222 infoath@drboukouvalas.gr
Κηφισιά (ΝΕΟ ΙΑΤΡΕΙΟ) Κολοκοτρώνη 4
210 8080051
kifisia@drboukouvalas.gr
Γλυφάδα
Μαραγκού 3 210 9680240 glyfada@drboukouvalas.gr
Θεσσαλονίκη
Κομνηνών 8
2310 278570
infothes@drboukouvalas.gr
Κύπρος
Νικοδήμου Μυλωνά 17, Λυκαβηττός Λευκωσίας
0030 210.80.10.000 info@drboukouvalas.gr