Nanosoft | Αναγεννητική δράση και διέγερση των κυττάρων στο άνω και κάτω βλέφαρο

Launch NANOSOFT

Launch NANOSOFT™
Ιοντική φόρμουλα εξισορρόπησης και λείανσης του δέρματος

Launch NANOSOFT™

Η ανάγκη της συνεργασίας των Πλαστικών Χειρουργών και των Δερματολόγων να πετύχουν τη μέγιστη συγχρονισμένη αναγεννητική δράση και διέγερσης τον κυττάρων με το λιγότερο πόνο στις πιο ευαίσθητες περιοχές του προσώπου και του λαιμού και ντεκολτέ δημιούργησαν την καινοτόμο πιστοποιημένη συσκευή έγχυσης NANOSOFT ™ by Fillmed. Εφαρμόζεται στο άνω και κάτω βλέφαρο και περιοφθαλμικά στο «πόδι της χήνας», στις λεπτές γραμμές περιστοματικά και στο λαιμό στις οριζόντιες γραμμές (κολιέ της Αφροδίτης), τη μείωση των ρινοκολικών πτυχών και των γραμμών μαριονέτας και άλλες ευαίσθητες περιοχές οι οποίες μέχρι τώρα ήταν δύσκολο να διαχειριστούν.

Για να εφαρμοστεί χρησιμοποιούμε την τεχνολογία του NANOSOFT ™  που αποτελείται απο τρεις ακίδες έγχυσης 0,6mm. Το βάθος της έγχυσης ελέγχεται και επιτρέπει τη διέγερση του κατάλληλου στρώματος του δέρματος δημιουργώντας λευκούς πομφούς. Η συσκευή NANOSOFT ™ ενώνεται με μια σύριγγα και εκχύουμε NCTF.  Το NCTF περιλαμβάνει 55 συστατικά για την αποκατάσταση των επιφανειών του δέρματος. Επισκευάζει ενεργά το δέρμα για να αντικαταστήσει τα ανεπαρκή μέταλλα όπως το μαγνήσιο, το νάτριο, το κάλιο και το ασβέστιο.

H αναγεννητική φόρμουλα NCTF by Fillmed είναι ιοντική φόρμουλα εξισορρόπησης λειαίνει το δέρμα και ενοποιεί τη δομή του, προάγει την αναγέννηση και την αποκατάσταση των δερματικών κυττάρων, αυξάνει τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας και την διατηρεί λαμπερο

Η καινοτόμος πιστοποιημένη συσκευή NANOSOFT ™ βασισμένη σε τρεις μικροσκοπικές ακίδες με μορφή πυραμίδας, με τεχνολογία MEMS από κρυστάλλους πυριτίου, επιτρέπει μια ανώδυνη και σταθερή ενδοδερμική χορήγηση της αναγεννητικής φόρμουλας NCTF by Fillmed  και είναι ένα νέο εργαλείο για την επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων στους μαύρους κύκλους, στις λεπτές γραμμές περιστοματικά και στο λαιμό στις οριζόντιες γραμμές καθώς και στο ντεκολτέ.

Η ισχυρή υγροσκοπική ιδιότητα του, επιτρέπει να δεσμεύει μέχρι 30 φορές παραπάνω του όγκο του, σε νερό. Επίσης παρέχει εξαιρετική επιδερμική αναδόμηση, δρώντας στον κυτταρικό πολλαπλασιασμό και ρυθμίζει την μικροκυκλοφορία στο επίπεδο του δέρματος.

  • 14 Βιταμίνες (Α, Β, C, E): Διεγείρουν τις ζωτικές λειτουργίες των κυττάρων
  • 24 Αμινοξέα: Βοηθούν την παραγωγή πρωτεϊνων (ελαστίνη, κολλαγόνο κλπ)
  • 6 Συνένζυμα: Λειτουργούν καταλυτικά στις βιοχημικές αντιδράσεις των ιστών
  • 5 Βάσεις νουκλεϊνικών οξέων: Ενεργοποιούν την κυτταρική επικοινωνία
  • 4 Μεταλλικά στοιχεία: Προλαμβάνουν και δρουν ενάντια στιε ελλείψεις του δέρματος
  • 2 Αντιοξειδωτικά: Μειώνουν τη δημιουργία των ελεύθερων ριζών.

Ο Dr. Ζήσης Μπουκουβάλας είναι Διδάκτωρ του Αριστοτελείου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κατέχει τη θέση του Επιστημονικού Διευθυντή και Διευθύνοντα Συμβούλου των Ιατρείων Πλαστικής Χειρουργικής και Αντιγήρανσης ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, καθώς και του Διευθυντή της Κλινικής Πλαστικής – Αισθητικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου «METROPOLITAN» Αποτελεί μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ.), καθώς και των Διεθνών Εταιριών: ISPRAS, HESPRAS, EBOPRAS, IPRAS.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΣΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

by Dr. Boukouvalas

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Σύνταγμα
Ερμού 6 Αθήνα
210 3242222 infoath@drboukouvalas.gr
Κηφισιά (ΝΕΟ ΙΑΤΡΕΙΟ) Κολοκοτρώνη 4
210 8080051
kifisia@drboukouvalas.gr
Γλυφάδα
Μαραγκού 3 210 9680240 glyfada@drboukouvalas.gr
Θεσσαλονίκη
Κομνηνών 8
2310 278570
infothes@drboukouvalas.gr
Κύπρος
Νικοδήμου Μυλωνά 17, Λυκαβηττός Λευκωσίας
0030 210.80.10.000 info@drboukouvalas.gr