Μειωτική στήθους

Το πλούσιο στήθος αποτελεί συχνά πόθο πολλών γυναικών, οι οποίες δεν είχαν την τύχη να το έχουν. Το πολύ μεγάλο στήθος όμως είναι ένα σημαντικό εμπόδιο στη γυναίκα. Οδηγεί σε κακή στάση του σώματος, ανάπτυξη προβλημάτων στο μυοσκελετικό σύστημα και την σπονδυλική στήλη ειδικότερα, τάση προς αποφυγή κοινωνικών δραστηριοτήτων αθλήσεως και εν συνεπεία εύκολη αύξηση σωματικού βάρους.

Η ΜΕΙΩΣΗ ΕΝΟΣ ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΘΕΝΗ ΣΤΗΘΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ DR. ΖΗΣΗ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΜΕΤΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΩΝ ΟΥΛΩΝ.

Έτσι οι τομές είναι ιδιαίτερα μικρές και δυσδιάκριτες αφού επουλωθούν πλήρως το δε αποτέλεσμα είναι τόσο φυσικό όσο και αισθητικά άρτιο.

Η επέμβαση γίνεται υπό γενική αναισθησία και διαρκεί περίπου 2 ώρες. Απαιτείται παραμονή μιας ημέρας στο νοσοκομείο. Μετεγχειρητικά η ασθενής φορά έναν ελαστικό στηθόδεσμο για ένα μήνα. Αυτό έχει ως σκοπό την στήριξη του στήθους, τη γρήγορη αποιδηματοποίησή του και την αποφυγή πόνου κατά τις κινήσεις της ασθενούς.

Συνήθως οι ασθενείς που επιλέγουν αυτή την επέμβαση μετεγχειρητικά ανακαλύπτουν ότι ήταν πολύ ευκολότερη για αυτούς από ότι πίστευαν και σχετικά ανώδυνη. Αλλάζει πάρα πολύ την καθημερινότητά της ασθενούς και σημαντικότερα την ψυχολογική της διάθεση.

Μπορεί να εφαρμοστεί από την ηλικία των 18 ετών περίπου.

Η επέμβαση διαρκεί περίπου 2 ώρες. Απαιτείται παραμονή μιας ημέρας στο νοσοκομείο. Σταδιακά, μετά από μια εβδομάδα, ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στη δουλειά του, εφόσον εργάζεται σε γραφείο (λόγω του ότι πρέπει να αποφεύγεται η έντονη καταπόνηση).

Όνομα: (υποχρεωτικό)

Email: (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο: (υποχρεωτικό)

Δεν είμαι ρομποτ: