Teardrop Breast: Νέα εποχή στην αυξητική στήθους

Απόλυτα φυσικό στήθος με μορφή σταγόνας.

Η αυξητική στήθους είναι η επέμβαση που αλλάζει τον τρόπο που μια γυναίκα βλέπει το σώμα της. Αναμφισβήτητα είναι η πλαστική επέμβαση με την μεγαλύτερη ζήτηση τα τελευταία χρόνια και είναι απόλυτα λογικό αφού σχετίζεται άμεσα με το κατεξοχήν σύμβολο θηλυκότητας και μητρότητας.

Η χρησιμοποίηση ενθέματων νέας γενιάς, σε συνδυασμό με την κατάλληλη χειρουργική τεχνική δίνει το τέλειο αποτέλεσμα στην αυξητική, στην ανόρθωση και στην αποκατάσταση του στήθους.

Τα ενθέματα στήθους έχουν σχήμα, στρογγυλό ή οβάλ. Τα στρογγυλά ενθέματα είναι γνωστά για την αύξηση της πληρότητας του άνω πόλου του στήθους, ενώ τα ενθέματα σε σχήμα σταγόνας ή ανατομικά έχουν σχεδιαστεί για να μιμούνται το φυσικό σχήμα του στήθους, με μέγιστη πληρότητα στον κατώτερο πόλο.

Τα ενθέματα σταγόνα διαθέτουν σχήμα που έχει σχεδιαστεί για να μιμείται την εμφάνιση ενός φυσικού μαστού. Αυτός ο τύπος ενθέματος έχει ασύμμετρο σχήμα, με μια λεπτή άνω επιφάνεια που κυλά απαλά σε μια πιο πλήρη, στρογγυλή βάση. Το μεγαλύτερο μέρος του όγκου του ενθέματος εμφανίζεται στο κατώτερο τμήμα του. Είναι εργονομικά σχεδιασμένα έτσι ώστε, το στήθος όχι μόνο να φαίνεται φυσικό, αλλά να έχει υφή και «συμπεριφορά» φυσική. Δεν φθείρονται, με αποτέλεσμα να δίνουν σχήμα και σφριγηλότητα στο στήθος ακόμα και όταν τα χρόνια περάσουν και αρχίζει το σώμα να ωριμάζει φυσιολογικά.

Η επιλογή του κατάλληλου ενθεμάτων σχεδιάζεται με τον ασθενή και τον πλαστικό χειρουργό. Κεντρικό ζητούμενο της αυξητικής στήθους είναι το φυσικό αποτέλεσμα ενώ η τεχνική teardrop είτε χρησιμοποιηθούν στρογγυλά ενθέματα σε subfascial επίπεδο είτε χρησιμοποιηθούν ενθέματα σχήματος σταγόνας σε horizontal dual plane επίπεδο εξασφαλίζει το αρμονικό του τελικού αποτελέσματος. Οι τεχνικές αυτές συνδυάζουν το αρμονικό αλλά και ανώδυνο αποτέλεσμα μιάς και η ασθενής μετά την επέμβαση δεν πονά καθόλου.

Η επέμβαση διαρκεί από 1 έως 2 ώρες, συνήθως επιλέγεται γενική νάρκωση και η γυναίκα επιστρέφει σε λίγες μόλις ημέρες στην εργασία της, αποφεύγοντας την έντονη καταπόνηση για λίγο διάστημα.

 

Ο ασθενής μπορεί να συνεχίσει τις δραστηριότητές του άμεσα 2 με 3 ημέρες μετά την  επέμβαση, μιας και όπως είπαμε δεν νιώθει κανένα πόνο, και δεν χρειάζεται να φοράει κορσέδες παρά μόνον ένα ελαφρύτατα υποστηρικτικό σουτιέν. Μπορεί να συνεχίσει τις όποιες γυμναστικές της δραστηριότητες μετά από 20 με 30 ημέρες με απόλυτη άνεση και ασφάλεια.

Η τοποθέτηση του ενθέματος  με την τεχνική Teardrop που πραγματοποιεί ο Δρ. Μπουκουβάλας σε συνδυασμό με την επιλογή του κατάλληλου τύπου ενθέματος και την 25ετή εμπειρία του προσφέρει το φυσικό αποτέλεσμα που επιθυμούν οι περισσότερες γυναίκες απο μια αυξητική στήθους.

Όνομα: (υποχρεωτικό)

Επίθετο: (υποχρεωτικό)

Email: (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο: (υποχρεωτικό)

Δεν είμαι ρομποτ:

Μπορεί να εφαρμοστεί από την ηλικία των 18 ετών περίπου.

Η επέμβαση διαρκεί περίπου 2 ώρες. Σε 3 – 4 ημέρες ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στη δουλειά του, εφόσον εργάζεται σε γραφείο (λόγω του ότι πρέπει να αποφεύγεται η έντονη καταπόνηση).

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ :
6944387334

Όνομα: (υποχρεωτικό)

Επίθετο: (υποχρεωτικό)

Email: (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο: (υποχρεωτικό)

Δεν είμαι ρομποτ:

TEARDROP BREAST
Απόλυτα Φυσικό Στήθος σε σχήμα Σταγόνας

Αντοχή ενθεμάτων στο χρόνο:

Τα σύγχρονα ενθέματα αποτελούν προϊόν συνεχούς μελέτης και εμπειρίας και υποβάλλονται σε εξονυχιστικούς ελέγχους στις ανεπτυγμένες χώρες του κόσμου προκειμένου να εξασφαλισθεί η πολυετής τους, ίσως και ισόβια διάρκεια μέσα στο ανθρώπινο σώμα.

Ο Δρ. Μπουκουβάλας, χρησιμοποιεί ενθέματα των πιο καταξιωμένων εταιριών του χώρου που εξασφαλίζουν στους ασθενείς ασφάλεια, υγεία και καλύπτονται από πολυετείς εγγυήσεις.

Τα παλαιότερα ενθέματα χρειάζονταν πολύ συχνά αλλαγή λόγω προβλημάτων που αναπτύσσονταν όπως η ρήξη τους ή ο σχηματισμός κάψας (σκληρής πάχυνσης ιστών πέριξ του ενθέματος). Σε ότι αφορά τους ασθενείς μας τα ποσοστά επιπλοκών λόγω προβλημάτων από τα ενθέματα είναι ουσιαστικά αμελητέα και σαφώς κατώτερα του 1-2% που είναι ο διεθνής μέσος όρος.

Μέθοδος Αναισθησίας:

Στις επεμβάσεις αύξησης στήθους εφαρμόζουμε την δοκιμασμένη και ασφαλή μέθοδο της γενικής αναισθησίας. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζονται ανώδυνες, αναίμακτες και εξαιρετικά ασφαλείς συνθήκες χειρουργείου μιας και η ασφάλεια της ασθενούς βρίσκεται πάντοτε πρώτη στην λίστα σημασίας μας.

Απαραίτητες προφυλάξεις:

Μετά από αυξητική στήθους η ασθενής οφείλει να απέχει από έντονη σωματική δραστηριότητα, γυμναστική και κοπιώδη εργασία. Εάν πρόκειται για εργασία γραφείου μπορεί να επιστρέψει στην δουλειά της σε 3-4 ημέρες. Χαλαρή γυμναστική (περπάτημα) μπορεί να ξεκινήσει από την μετεγχειρητική εβδομάδα ενώ πιο έντονη δραστηριότητα από την με εβδομάδα.

Τοποθέτηση ενθέματος:

Στην προσθετική στήθους το είδος και το μέγεθος του ενθέματος επιλέγεται από τον πλαστικό χειρουργό ανάλογα με τον αρχικό όγκο του μαστού, δηλαδή τον όγκο που διαθέτει η γυναίκα πριν το χειρουργείο.

Το ένθεμα μπορεί να τοποθετηθεί είτε κάτω από τον μαστικό αδένα είτε κάτω από το θωρακικό μυ είτε σύμφωνα με τα νεότερα δεδομένα υπό την περιτονία του μείζονος θωρακικού μυός. Αυτό το επίπεδο τοποθέτησης συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα των παλαιοτέρων χωρίς κανένα από τα μειονεκτήματά τους.

Ουσιαστικά δίδει μια πολύ φυσική εικόνα και αίσθηση στο στήθος που διαφέρει από πολλές γυναίκες που απλά «φαίνεται» πως έκαναν αυξητική στήθους. Ο Dr Μπουκουβάλας εκπαιδεύτηκε από νωρίς στην νέα αυτή τεχνική και την έχει εφαρμόσει σε εκατοντάδες περιπτώσεις με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Όσον αφορά τις τομές, υπάρχουν τρεις δυνατότητες:

  • Είτε από τη θηλή
  • Είτε με υπομάστια τομή
  • Είτε από τη μασχάλη που τείνει να χρησιμοποιείται όλο και πιο σπάνια

Εμείς προτιμούμε την υπομάστια τομή μεγέθους 3 εκατοστών, η οποία καθίσταται αόρατη γιατί καλύπτεται από τον ίδιο τον μαστό, μας προσφέρει άνεση στην ιδανική τοποθέτηση του ενθέματος για τον κάθε μαστό και δημιουργεί το καλύτερο δυνατό και φυσικό αποτέλεσμα.

Διάρκεια επέμβασης:

Στην αύξηση στήθους η διάρκεια του χειρουργείου είναι περίπου 2 ώρες.

Στα Κέντρα Πλαστικής Χειρουργικής Αναγέννηση χρησιμοποιώντας τεχνολογίες και επιστημονικές γνώσεις που πραγματικά βρίσκονται στην αιχμή της εξέλιξης της Πλαστικής Χειρουργικής. Υλοποιούμε στον ιδανικό βαθμό την επιθυμία της γυναίκας για ένα όμορφο, αρμονικό και επιθυμητό στήθος. Καμία άλλη επέμβαση δεν ωραιοποιεί στον ίδιο βαθμό ταυτόχρονα το σώμα, την ψυχή και την ζωή της γυναίκας, όσο η αυξητική του στήθους.