Dermaplane

dermaplane

DERMAPLANE™

Κλείστε το ραντεβού σας δωρεάν!

DERMAPLANE

Γνωρίζετε οτι το 90% των βλαβών στο δέρμα μας προκαλείται απο την έκθεση στον ήλιο;

Το Dermaplane είναι το νέο beauty trend στο οποίο καταφεύγουν οι διασημότητες stars για να αποκτήσουν νεανικό και λαμπερό δέρμα. Μεταξύ των φαν του Dermaplane βρίσκονται η Kim Kardashian, η celebrity facialist Kate Somerville και η makeup artist Lisa Eldridge. Η συγκεκριμένη τεχνική μπορεί τώρα να γίνεται talk-of-the-town αλλά δεν είναι καινούργια.

Τα οφέλη του DERMAPLANE

Το Dermaplane ενδείκνυται για απολέπιση, καθώς αφαιρεί την τελευταία στιβάδα νεκρών κυττάρων. Η επιδερμίδα ανανεώνεται και το δέρμα παραμένει λείο, απαλό και λαμπερό. Μαζί με τα νεκρά κύτταρα αφαιρούνται και όλοι οι ρύποι που έχουν συσσωρευτεί στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα την απορρόφηση των τοπικών θεραπευτικών διαλυμάτων. Χαρακτηριστικά διεισδύουμε το Lift Cryo-serum by Fillmed το οποίο προσφέρει αναγέννηση και ανανέωση πυκνότητας και αποκαθιστά τη δύναμη και την ελαστικότητα του δέρματος

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι ανάλογα με το στόχο της θεραπείας, πχ σαλικυλικό οξύ για ακμή, υαλουρονικό οξύ για σύσφιξη, κολχικό οξύ για λεύκανση.

Οι celebrities το επιλέγουν καθώς διευκολύνεται το μακιγιάζ να απλώνεται πιο εύκολα αλλά και για να αφαιρέσουν το peach fuzz από το πρόσωπό τους, ώστε να μην τους ενοχλεί με τα φώτα της δουλειάς. Ένας ακόμη λόγος να πείτε στο ναι στο Dermaplane είναι οι αντιγηραντικές του ιδιότητες, καθώς το ξηρό και αφυδατωμένο δέρμα ξανακερδίζει τη νεανική του απαλότητα και υγρασία. Οι λεπτές ρυτίδες λειαίνονται και η θαμπή και σκοτεινή επιδερμίδα απομακρύνεται, αποκαλύπτοντας ένα υγιές, ενυδατωμένο και λαμπερό πρόσωπο.

Πως λειτουργεί

Η ειδικά σχεδιασμένη κεφαλή “γλιστρά” πάνω στο πρόσωπο και στο λαιμό, ώστε να αφαιρέσει το νεκρό δέρμα και να μείνει το νέο και φρέσκο. Η νέα μέθοδος αυτή υπόσχεται να διώξει τη  “βαρετή και ανιαρή” επιδερμίδα, που μας κάνει το δέρμα μας να δείχνει κουρασμένο και θαμπό ειδικά μετά τους καλοκαιρινούς μήνες και την έκθεση στον ήλιο. Το Dermaplane μειώνει το πάχος του εξωτερικού στρώματος του δέρματος για να διορθώσει τις ατέλειες του δέρματος. Το νωπό δέρμα από κάτω είναι πιο δεκτικό σε ορούς και κρέμες, το οποίο βοηθά στο να αποδώσουν καλύτερα τα προϊόντα που εφαρμόζουμε στην επιδερμίδα για καλύτερα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.