Πλαστική Στήθους: Πόσο Κοστίζει - Πριν - Μετά

Διάγνωση της αισθητικής εικόνας του μαστού

Δείτε για πρώτη φορά πριν πως θα είναι το στήθος σας μετά την πλαστική στήθους
στα ιατρεία του Πλαστικού Χειρούργου Δρ. Ζήση Μπουκουβάλα

Πλαστική Στηθους

Ο μαστός αποτελεί πρωταρχικό στοιχείο της γυναικείας εμφάνισης και επιδρά αποφασιστικά στην αυτοεκτίμηση και τον ψυχισμό της σύγχρονης γυναίκας. Η Πλαστική Χειρουργική αναγνωρίζοντας αυτή την ανάγκη για σωματική αρμονία και ομορφιά έχει αναπτύξει ιδιαίτερα σύγχρονες τεχνικές για την πλαστική στήθους ώστε να πραγματοποιηθεί αύξηση του μαστού.

Η αυξητική στήθους με ενθέματα ξεκίνησε από την αρχή της δεκαετίας του ’60 και από τότε έχει συνεχώς αυξανόμενη τάση. Τα ίδια τα ενθέματα σιλικόνης έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ και στις ημέρες μας ενσωματώνουν χαρακτηριστικά που τους επιτρέπουν να παραμείνουν με ασφάλεια μέσα στο ανθρώπινο σώμα για πάρα πολλά έτη ώστε να στεφθεί με επιτυχία η πλαστική στήθους.

Ένα βασικό ζήτημα στην πλαστική στήθους είναι η επιλογή του σωστού μεγέθους και του κατάλληλου σχήματος.

H πολυδιάγνωση «Gen Y» Diagnosis είναι μια πολυδιάστατη διάγνωση που καλύπτει ολοκληρωμένα τις ανάγκες του γυναικείου στήθους τόσο από την πλευρά της υγείας όσο και από την αισθητική του πλευρά. Πρόκειται για την πιο ολοκληρωμένη προσέγγιση του μαστού αφού οι δύο τομείς (υγεία και ομορφιά) αλληλοσυμπληρώνονται. Με την ολοκληρωμένη διάγνωση, η πλαστική στήθους πραγματοποιείται έπειτα με απόλυτη επιτυχία.

Η διάγνωση της αισθητικής εικόνας του μαστού ώστε να πραγματοποιηθεί έπειτα η πλαστική στήθους, είναι μια εξειδικευμένη διάγνωση που πρέπει να γίνεται από έμπειρο πλαστικό χειρουργό, ο οποίος θα εξετάσει τον μαστό ως προς:

Η πλαστική στήθους μπορεί να εφαρμοστεί από την ηλικία των 18 ετών περίπου.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΣΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

by Dr. Boukouvalas

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Σύνταγμα
Ερμού 6 Αθήνα
210 3242222 infoath@drboukouvalas.gr
Κηφισιά (ΝΕΟ ΙΑΤΡΕΙΟ)
Κολοκοτρώνη 4
210 8080051
kifisia@drboukouvalas.gr
Γλυφάδα
Μαραγκού 3
210 9680240 glyfada@drboukouvalas.gr
Θεσσαλονίκη
Κομνηνών 8
2310 278570
infothes@drboukouvalas.gr
Copyright © 2023 Dr.Boukouvalas | Design & Marketing by Neat & Proper