Παγκόσμιο Συνέδριο Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής (IMCAS) 21-23 Ιουλίου 2017 – Bali

Παγκόσμιο Συνέδριο Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής (IMCAS) 21-23 Ιουλίου 2017 – Bali

Χιλιάδες Πλαστικοί Χειρουργοί και κορυφαίοι επαγγελματίες στον τομέα της ιατρικής αισθητικής θα ταξιδέψουν από όλο τον κόσμο στις 21 Ιουλίου στο Μπαλί για να παρακολουθήσουν διαλέξεις και να ενημερωθούν για όλες τις καινοτόμες διαδικασίες και τεχνικές στην Πλαστική Χειρουργική και την Αναγεννητική Ιατρική.

15ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αντιγήρανσης AMWC

Ο Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας όπως κάθε χρόνο συμμετείχε στο 15ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αντιγηραντικής Ιατρικής AMWC (15th Aesthetic & Anti-aging Medicine World Congress) που έλαβε χώρα 6-8 Απριλίου στο Μονακό. Εκεί παρουσιάστηκαν όλες οι νέες τεχνικές στον τομέα της Αντιγήρανσης που μπορείτε να γνωρίσετε στα ιατρεία της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ.

ΤΕΛΕΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑ

Ανακάλυψε την κατάλληλη θεραπεία για την ηλικία σου, γιατί και στην αισθητική ιατρική –  όπως και στη ζωή – όλα είναι θέμα σωστού timing.

Οι ανάγκες του προσώπου και του δέρματος διαφέρουν από ηλικία σε ηλικία. Τα 20 δεν είναι κατάλληλη ηλικία για να κάνεις άοτοχ, στα 60 το botox δεν αρκεί.Όπως ακριβώς οι κρέμες προσώπου,

Παγκόσμιο Συνέδριο Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής (IMCAS) 2017

Ο Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας και το επιστημονικό προσωπικό των ιατρείων Πλαστικής Χειρουργικής & Αναγεννητικής Ιατρικής ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ συμμετέχουν στο μεγαλύτερο Παγκόσμιο Συνέδριο Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής (IMCAS) που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι στις 26-29 Ιανουαρίου όπου και θα παρουσιαστούν όλες οι νέες εξελίξεις στον τομέα της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής.