ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣΤΟΛΟΓΙΑΣ

Ο Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας παρευρέθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποίησε η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας και το Κέντρο Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Γυναικών με καρκίνο του μαστού, «Έλλη Λαμπέτη» εορτάζοντας τα 15 χρόνια λειτουργίας του. Το Κέντρο παρέχει δωρεάν τις υπηρεσίες του στις γυναίκες με καρκίνο του μαστού και στα μέλη των οικογενειών τους. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental Athens στις 15 Δεκεμβρίου και πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Προέδρου του κ.

12ο Πανελλήνιο συνέδριο Πλαστικής Χειρουργικής – Αθήνα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 21 Οκτωβρίου το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής που διεξήχθη στο Πολεμικό Μουσείο στην Αθήνα και αποτελεί το κορυφαίο επιστημονικό γεγονός της Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ. Ο διακεκριμένος πλαστικός χειρουργός Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας συμμετείχε κατόπιν προσκλήσεως της επιστημονικής επιτροπής του συνεδρίου με δύο διαλέξεις σε στρογγυλή τράπεζα.

Παγκόσμιο Συνέδριο Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής (IMCAS) 21-23 Ιουλίου 2017 – Bali

Παγκόσμιο Συνέδριο Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής (IMCAS) 21-23 Ιουλίου 2017 – Bali

Χιλιάδες Πλαστικοί Χειρουργοί και κορυφαίοι επαγγελματίες στον τομέα της ιατρικής αισθητικής θα ταξιδέψουν από όλο τον κόσμο στις 21 Ιουλίου στο Μπαλί για να παρακολουθήσουν διαλέξεις και να ενημερωθούν για όλες τις καινοτόμες διαδικασίες και τεχνικές στην Πλαστική Χειρουργική και την Αναγεννητική Ιατρική.

15ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αντιγήρανσης AMWC

Ο Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας όπως κάθε χρόνο συμμετείχε στο 15ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αντιγηραντικής Ιατρικής AMWC (15th Aesthetic & Anti-aging Medicine World Congress) που έλαβε χώρα 6-8 Απριλίου στο Μονακό. Εκεί παρουσιάστηκαν όλες οι νέες τεχνικές στον τομέα της Αντιγήρανσης που μπορείτε να γνωρίσετε στα ιατρεία της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ.

ΤΕΛΕΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑ

Ανακάλυψε την κατάλληλη θεραπεία για την ηλικία σου, γιατί και στην αισθητική ιατρική –  όπως και στη ζωή – όλα είναι θέμα σωστού timing.

Οι ανάγκες του προσώπου και του δέρματος διαφέρουν από ηλικία σε ηλικία. Τα 20 δεν είναι κατάλληλη ηλικία για να κάνεις άοτοχ, στα 60 το botox δεν αρκεί.Όπως ακριβώς οι κρέμες προσώπου,

Παγκόσμιο Συνέδριο Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής (IMCAS) 2017

Ο Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας και το επιστημονικό προσωπικό των ιατρείων Πλαστικής Χειρουργικής & Αναγεννητικής Ιατρικής ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ συμμετέχουν στο μεγαλύτερο Παγκόσμιο Συνέδριο Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής (IMCAS) που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι στις 26-29 Ιανουαρίου όπου και θα παρουσιαστούν όλες οι νέες εξελίξεις στον τομέα της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής.