Αυξητική στήθους Agora

Ο ΔΡ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑ:

Ποιο είναι το κόστος κάθε επέμβασης; |  Μπορεί να γίνει συνδυασμός επεμβάσεων; |
Σε πόσες ημέρες μπορώ να επιστρέψω στην εργασία μου;  |
Παίζει ρόλο η ηλικία μου; | Θα είναι φυσικό το αποτέλεσμα; |
Πως μπορώ να επωφεληθώ της προσφοράς που έχετε;

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΔΩΡΕAΝ!

40% έκπτωση σε όλες τις χειρουργικές επεμβάσεις πλαστικής στήθους μέχρι τέλος του μήνα.

Τρείς σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψιν σας πριν την αυξητική στήθους

Αναμφισβήτητα η αυξητική στήθους είναι η πλαστική επέμβαση με την μεγαλύτερη ζήτηση τα τελευταία χρόνια και είναι απόλυτα λογικό αφού σχετίζεται άμεσα με το κατεξοχήν σύμβολο θηλυκότητας. Όλες οι γυναίκες επιθυμούν το στήθος τους να συνεχίζει να είναι στητό και σφριγηλό όταν τα χρόνια περνούν και το σημαντικότερο; Να είναι πλούσιο, αναδεικνύοντας την εξωτερική τους εμφάνιση!

Ποια τεχνική να επιλέξω;

Η εξέλιξη των τεχνικών και των μέσων στην Πλαστική Χειρουργική οδήγησε στην ανάπτυξη της τεχνικής Subfascial, τοποθέτηση δηλαδή του ενθέματος κάτω από την περιτονία του μείζονος θωρακικού μυός. Πρόκειται για μία ριζοσπαστική τεχνική που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα όλων των παλαιοτέρων χωρίς κανένα από τα μειονεκτήματά τους. Έτσι ο μαστός μετά το χειρουργείο έχει ένα πάρα πολύ φυσικό αποτέλεσμα χωρίς να φαίνεται καθόλου ότι έγινε επέμβαση.

Ποια γυναίκα είναι κατάλληλη για αυξητική στήθους Subfascial;

Οι γυναίκες με μικρομαστία, στήθος υποπλαστικό, απώλεια όγκου, εκ γενετής ασυμμετρία μαστών ή εκείνες που παρατήρησαν το στήθος τους να αλλάζει προς το χειρότερο μετά την εγκυμοσύνη είναι οι κατάλληλες να δεχθούν τη ριζοσπαστική αυτή τεχνική. Από την στιγμή που το στήθος έχει διαμορφωθεί πλήρως, δηλαδή η γυναίκα είναι άνω των 18 ετών, μπορεί να υποβληθεί με ασφάλεια στην επέμβαση.

Πότε μπορώ να επιστρέψω στις καθημερινές μου δραστηριότητες;

Η ασθενής μπορεί να συνεχίσει τις δραστηριότητές της την αμέσως επόμενη ημέρα της επέμβασης  καθώς δεν χρειάζεται να φοράει κορσέδες ή πιεστικά σουτιέν.