Αυξητική στήθους nl

Ο ΔΡ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑ:

Ποιο είναι το κόστος κάθε επέμβασης; |  Μπορεί να γίνει συνδυασμός επεμβάσεων; |
Σε πόσες ημέρες μπορώ να επιστρέψω στην εργασία μου;  |
Παίζει ρόλο η ηλικία μου; | Θα είναι φυσικό το αποτέλεσμα; |
Πως μπορώ να επωφεληθώ της προσφοράς που έχετε;

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΔΩΡΕAΝ!

40% έκπτωση σε όλες τις χειρουργικές επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής μέχρι τέλος του μήνα.

Αναμφισβήτητα η αυξητική στήθους είναι η πλαστική επέμβαση με την μεγαλύτερη ζήτηση τα τελευταία χρόνια και είναι απόλυτα λογικό αφού σχετίζεται άμεσα με το κατεξοχήν σύμβολο θηλυκότητας. Όλες οι γυναίκες επιθυμούν το στήθος τους να συνεχίζει να είναι στητό και σφριγηλό όταν τα χρόνια περνούν και το σημαντικότερο; Να είναι πλούσιο, αναδεικνύοντας την εξωτερική τους εμφάνιση!

Γιατί να επιλέξω την τεχνική Subfascial;

Η τεχνική Subfascial είναι η εξέλιξη των τεχνικών και των μέσων στην Πλαστική Χειρουργική. Η τοποθέτηση του ενθέματος γίνεται κάτω από την περιτονία του μείζονος θωρακικού μυός. Πρόκειται για μία ριζοσπαστική τεχνική που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα όλων των παλαιοτέρων χωρίς κανένα από τα μειονεκτήματά τους. Ο μαστός μετά το χειρουργείο έχει ένα πάρα πολύ φυσικό αποτέλεσμα χωρίς να φαίνεται καθόλου ότι έγινε επέμβαση.

  • Ο πόνος ελαχιστοποιείται
  • Η ανάρρωση είναι άμεση
  • Το σχήμα του μαστού είναι πιο φυσικό αφού η περιτονία καλύπτει το ένθεμα
  • Επειδή το ένθεμα δεν έρχεται σε επαφή με το μαστό, ελαττώνεται η πιθανότητα σχηματισμού ρικνωτικής κάψας.

Απουσία Πόνου & Άμεση Ανάρρωση Με την τεχνική ‘Subfascial’:

Πότε μπορώ να επιστρέψω στις καθημερινές μου δραστηριότητες;

Η ασθενής μπορεί να συνεχίσει τις δραστηριότητές της την αμέσως επόμενη ημέρα της επέμβασης  καθώς δεν χρειάζεται να φοράει κορσέδες ή πιεστικά σουτιέν.

Χάρη στην τεχνική  ‘Subfascial’, η επέμβαση είναι εντελώς ατραυματική και ως εκ τούτου, δεν υπάρχει μετεγχειρητικός πόνος,το τελικό αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ φυσικό, η ανάρρωση είναι πολύ γρήγορη και δεν υπάρχουν ουλές και σημάδια.

Ενθέματα MOTIVA

Μέσω καινοτόμου τεχνολογίας δημιουργήθηκε ένα ένθεμα που ακολουθεί τις κινήσεις του γυναικείου σώματος. Διατηρεί το στρογγυλό σχήμα όσο είστε ξαπλωμένη και παίρνει φυσικό σχήμα όσο παραμένετε σε όρθια θέση. Προσφέρουν την αίσθηση, την εμφάνιση και την κίνηση του φυσικού γυναικείου στήθους.

Ο Dr. Ζήσης Μπουκουβάλας,  Διευθυντής της  εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & Αναγεννητικής Ιατρικής ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ και Διευθυντής Πλαστικής Χειρουργικής του Metropolitan με 32 έτη εμπειρίας και 15.000 χειρουργικά περιστατικά, θα σου προσφέρει το στήθος που πάντα επιθυμούσες.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ

 

    

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ
ΔΡ. ΖΗΣΗ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ

Ο Dr. Ζήσης Μπουκουβάλας είναι Διδάκτωρ του Αριστοτελείου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κατέχει τη θέση του Επιστημονικού Διευθυντή και Διευθύνοντα Συμβούλου των Ιατρείων Πλαστικής Χειρουργικής και Αντιγήρανσης ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, καθώς και του Διευθυντή της Κλινικής Πλαστικής – Αισθητικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου «METROPOLITAN» Αποτελεί μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ.), καθώς και των Διεθνών Εταιριών: ISPRAS, HESPRAS, EBOPRAS, IPRAS.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ