Cellsmooth nl

CellSmooth

CellSmooth
Την λύση στο πρόβλημα της κυτταρίτιδας έρχεται να δώσει η νέα επαναστατική μέθοδος CellSmooth που σχεδιάστηκε ειδικά για τα εντυπώματα της κυτταρίτιδας.

Τι είναι η CellSmooth

Η κυτταρίτιδα αποτελεί μια εκφυλιστική διεργασία που αφορά το υποδόριο λίπος, με συνέπεια την διαφοροποίηση στην υφή του. Παρατηρείται σε ποσοστό 80-90% σε ηλικίες άνω των είκοσι ετών. Η έκταση και η βαρύτητα είναι συνάρτηση της ηλικίας. Με την πάροδο των ετών, και σε συνδυασμό με την χαλάρωση και την κατά τόπους εναπόθεση λίπους που παρατηρείται σε μεγαλύτερες ηλικίες, η εικόνα καθίσταται εντονότερη. Δεν παρατηρείται σε συγκεκριμένο σωματότυπο, καθώς μπορεί να την παρουσιάσουν μέχρι και λιπόσαρκες, νεαρής ηλικίας γυναίκες

Την λύση στο πρόβλημα της κυτταρίτιδας έρχεται να δώσει η νέα επαναστατική μέθοδος CellSmooth που σχεδιάστηκε ειδικά για τα εντυπώματα της κυτταρίτιδας.

Το CellSmooth είναι μια μη χειρουργική, μη παρεμβατική επαναστατική τεχνολογία για την επιδερμική σύσφιξη των ιστών. Αξιοποιεί την τεχνολογία της Monopolar RF.

Είναι η πρώτη μη παρεμβατική διαδικασία η οποία παράγει ελεγχόμενη θερμική ενέργεια υποδερμικά με τον ειδικό ακροδέκτη VIBRO-TIP, αναστρέφοντας τα αποτελέσματα της γήρανσης στο σύνολό της.

Το σύστημα CellSmooth χρησιμοποιεί έναν ακροδέκτη εκπομπής RF που ονομάζεται VIBRO-TIP μεγέθους 0,7mm, ο οποίος τοποθετείται κάτω από το δέρμα αυξάνοντας υποδερμικά την θερμοκρασία αφήνοντας ανέπαφη την επιφάνεια της επιδερμίδας.

Ο Dr. Ζήσης Μπουκουβάλας είναι Διδάκτωρ του Αριστοτελείου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κατέχει τη θέση του Επιστημονικού Διευθυντή και Διευθύνοντα Συμβούλου των Ιατρείων Πλαστικής Χειρουργικής και Αντιγήρανσης ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, καθώς και του Διευθυντή της Κλινικής Πλαστικής – Αισθητικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου «METROPOLITAN» Αποτελεί μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ.), καθώς και των Διεθνών Εταιριών: ISPRAS, HESPRAS, EBOPRAS, IPRAS.

Πως λειτουργεί η θεραπεία

Με  την βοήθεια ενός φακού με ισχυρό φωτισμό και υπο γωνία, γίνεται η  επιλογή των περιοχών. Στην συνέχεια με δερματογράφο (μαρκαδόρο), γίνεται  η οριοθέτηση των επίμαχων οωειδών αλλοιώσεων (βαθουλωμάτων). Ακολούθως  γίνεται τοπική αναισθησία με ξυλοκαΐνη και ενδεχομένως πρόσμιξη  ποσότητας αδρεναλίνης για να ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα  μικροαιμορραγίας στην περιοχή. Με ήπιες περιστροφικές κινήσεις, γίνεται  διατομή των ινώσεων που προκύπτουν από την μεταβολή του δικτύου των  κλώνων του συνδετικού ιστού, που συνδέει το χόριο με τους υποκείμενους  ιστούς. Με αυτή την διαδικασία το δέρμα ανακτά την υφή του. Παράλληλα  παρατηρείται βελτίωση της μικροκυκλοφορίας.

Είναι  αναγκαία η κάλυψη με τοπική χρήση αντιβιωτικού σκευάσματος και σκόπιμη η  αποφυγή έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία, ή η έκθεση σε τεχνητά μέσα  μαυρίσματος (solarium). Ενδεχόμενες μικροεκχυμώσεις που μπορούν να παρουσιαστούν μετά το τέλος της θεραπείας, συνήθως αποδράμουν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της Cellsmooth επιτυγχάνονται με μια και μόνο συνεδρία, δεν απαιτούνται επαναλήψεις και ο πόνος είναι μηδενικός.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΣΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

by Dr. Boukouvalas

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Σύνταγμα
Ερμού 6 Αθήνα
210 3242222 infoath@drboukouvalas.gr
Κηφισιά (ΝΕΟ ΙΑΤΡΕΙΟ) Κολοκοτρώνη 4
210 8080051
kifisia@drboukouvalas.gr
Γλυφάδα
Μαραγκού 3 210 9680240 glyfada@drboukouvalas.gr
Θεσσαλονίκη
Κομνηνών 8
2310 278570
infothes@drboukouvalas.gr
Κύπρος
Νικοδήμου Μυλωνά 17, Λυκαβηττός Λευκωσίας
0030 210.80.10.000 info@drboukouvalas.gr