cosmetic procedures

Ο ΔΡ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑ:

Ποιο είναι το κόστος κάθε επέμβασης; |  Μπορεί να γίνει συνδυασμός επεμβάσεων; |
Σε πόσες ημέρες μπορώ να επιστρέψω στην εργασία μου;  |
Παίζει ρόλο η ηλικία μου; | Θα είναι φυσικό το αποτέλεσμα; |
Πως μπορώ να επωφεληθώ της προσφοράς που έχετε;

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΔΩΡΕAΝ!

40% έκπτωση σε όλες τις χειρουργικές επεμβάσεις μέχρι τέλος Αυγούστου.

ΟΙ TOP 4 ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ

Το καλοκαίρι είναι η κατάλληλη εποχή για να πραγματοποιήσετε μια επέμβαση Πλαστικής Χειρουργικής. Εμείς σας παρουσιάζουμε τις 4 πιο δημοφιλείς επεμβάσεις που επιλέγουν γυναίκες αλλά και άντρες.

Νο.1 High Definition Lipoplasty

Η τεχνική 4D High Definition Lipoplasty που πραγματοποιεί ο Δρ. Μπουκουβάλας είναι η εξέλιξη της λιποαναρρόφησης. Μπορεί να εφαρμοσθεί σε ολόκληρο το σώμα, εκεί όπου υπάρχει περίσσεια λίπους όπως σε γλουτούς, μηρούς, κοιλιά και μπράτσα. Η 4D High Definition Lipoplasty δίνει την δυνατότητα στον πλαστικό χειρουργό να απομακρύνει το συσσωρευμένο λίπος από διάφορα σημεία, χωρίς να τραυματίζει τους ιστούς, ενώ παράλληλα σμιλεύει το κορμί, δίνοντας την εικόνα ενός πιο γυμνασμένου και μυώδους σώματος.

Νο.2 Breast Augmentation – Αυξητική Μαστού

Αναμφισβήτητα η αυξητική στήθους είναι η πλαστική επέμβαση με την μεγαλύτερη ζήτηση τα τελευταία χρόνια και είναι απόλυτα λογικό αφού σχετίζεται άμεσα με το κατεξοχήν σύμβολο θηλυκότητας. Όλες οι γυναίκες επιθυμούν το στήθος τους να συνεχίζει να είναι στητό και σφριγηλό όταν τα χρόνια περνούν και το σημαντικότερο; Να είναι πλούσιο, αναδεικνύοντας την εξωτερική τους εμφάνιση!

Η τεχνική Subfascial που πραγματοποιεί ο Δρ. Μπουκουβάλας είναι η εξέλιξη των τεχνικών και των μέσων στην Πλαστική Χειρουργική. Η τοποθέτηση του ενθέματος γίνεται κάτω από την περιτονία του μείζονος θωρακικού μυός. Πρόκειται για μία ριζοσπαστική τεχνική που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα όλων των παλαιοτέρων χωρίς κανένα από τα μειονεκτήματά τους. Ο μαστός μετά το χειρουργείο έχει ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα χωρίς να φαίνεται καθόλου ότι έγινε επέμβαση.

Νο.3 J-Plasma Skin Tightening – Οριστική σύσφιξη δέρματος

Η νέα επαναστατική μέθοδος που πραγματοποιεί αποκλειστικά ο Δρ. Μπουκουβάλας για την οριστική αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος με ήλιον.

Eίναι ελάχιστα επεμβατική διαδικασία η οποία συσφίγγει και αναζωογονεί το χαλαρό δέρμα, χωρίς ουλές,  ατραυματικά και με ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας.

Η τεχνολογία χρησιμοποιεί υψηλής ακρίβειας ενέργεια πλάσματος, που παράγεται από ήλιο (ευγενές αέριο) και ραδιοσυχνότητες η οποία εκπέμπει θερμότητα 85οC / ns με αποτέλεσμα τη βαθιά σύσφιξη των ιστών στο σώμα και στο πρόσωπο.

ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ

Για άμεση και μόνιμη αντιμετώπιση της χαλάρωσης που έχει δημιουργηθεί λόγω γήρανσης, αυξομείωσης του σωματικού βάρους ή εγκυμοσύνης.

Νο.4 Breast Up Lift – Ανόρθωση Μαστού

Η ανόρθωση αποτελεί μία πλαστική χειρουργική επέμβαση για την επιδιόρθωση της πτώσης και της χαλάρωσης του στήθους. Σε περιπτώσεις που το στήθος είναι μικρό και πτωτικό ταυτόχρονα, τότε μπορεί παράλληλα με την ανόρθωση στήθους να πραγματοποιηθεί και αυξητική. Τα καλύτερα αποτελέσματα παρουσιάζονται στις γυναίκες με μικρά και πτωτικά στήθη, αλλά όλοι οι μαστοί μπορούν να ανορθωθούν. Είναι σημαντικό να γνωρίζει μία γυναίκα ότι η ανόρθωση είναι μία χειρουργική διαδικασία που δεν επηρεάζει με κανέναν τρόπο μία μελλοντική εγκυμοσύνη ή θηλασμό.

Η σύγχρονη πλαστική χειρουργική έχει πλέον τη δυνατότητα να ανορθώσει ένα πτωτικό στήθος με ελάχιστες τομές οι οποίες ουσιαστικά εξαφανίζονται στο μετεγχειρητικό διάστημα.