Θεραπεία αντιμετώπισης του τοπικού πάχους - CRYOFCELL

CRYO(F)CELL®

CRYO(F)CELL®

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ & ΔΡΑΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

CRYO(F)CELL® είναι μια μη-επεμβατική και ανώδυνη μέθοδος που εξαλείφει το λίπος του σώματος κατά επιλεκτικό τρόπο στοχεύοντας στα σημεία που εντοπίζεται μη φυσιολογική συσσώρευση λίπους.

Ο μηχανισμός δράσης βασίζεται στο φαινόμενο της υψηλής ευαισθησίας των λιποκυττάρων στις χαμηλές θερμοκρασίες, με αποτέλεσμα να εκμεταλλευόμαστε την ελεγχόμενη ψύξη της τεχνολογίας και να οδηγούμε τα λιποκύτταρα στην νέκρωση τους.

Με την νέα ειδική κεφαλή υποπίεσης επιτυγχάνουμε εισρόφηση του λιπώδους ιστού και σε μόλις 30 λεπτά, έχουμε μείωση έως και 15% των λιποκυττάρων (σε κάθε συνεδρία) στις προβληματικές περιοχές. Τo λίπος υποβάλλεται σε ισχυρή ψύξη, ενώ οι παρακείμενοι ιστοί μένουν ανεπηρέαστοι.

Ο Dr. Ζήσης Μπουκουβάλας είναι Διδάκτωρ του Αριστοτελείου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κατέχει τη θέση του Επιστημονικού Διευθυντή και Διευθύνοντα Συμβούλου των Ιατρείων Πλαστικής Χειρουργικής και Αντιγήρανσης ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, καθώς και του Διευθυντή της Κλινικής Πλαστικής – Αισθητικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου «METROPOLITAN» Αποτελεί μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ.), καθώς και των Διεθνών Εταιριών: ISPRAS, HESPRAS, EBOPRAS, IPRAS.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΣΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

by Dr. Boukouvalas

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Σύνταγμα
Ερμού 6 Αθήνα
210 3242222 infoath@drboukouvalas.gr
Κηφισιά (ΝΕΟ ΙΑΤΡΕΙΟ) Κολοκοτρώνη 4
210 8080051
kifisia@drboukouvalas.gr
Γλυφάδα
Μαραγκού 3 210 9680240 glyfada@drboukouvalas.gr
Θεσσαλονίκη
Κομνηνών 8
2310 278570
infothes@drboukouvalas.gr
Κύπρος
Νικοδήμου Μυλωνά 17, Λυκαβηττός Λευκωσίας
0030 210.80.10.000 info@drboukouvalas.gr