Breast Augmentation

Αυξητική Στήθους με Εγγυημένα Αποτελέσματα!

Ο μαστός αποτελεί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σύμβολα της γυναικείας θηλυκότητας. Το μικρό μέγεθος ή τυχόν ασυμμετρίες των μαστών πλέον αντιμετωπίζονται με την πιο διαδεδομένη επέμβαση πλαστικής χειρουργικής, την αυξητική στήθους.  Η αυξητική στήθους και ιδιαίτερα οι σύγχρονες τεχνικές με τις οποίες πλέον πραγματοποιείται προσφέρουν ένα φυσικό κι αρμονικό αποτέλεσμα. 

Η αυξητική στήθους με ενθέματα ξεκίνησε από την αρχή της δεκαετίας του ’60 και από τότε έχει συνεχώς αυξανόμενη τάση. Τα ίδια τα ενθέματα σιλικόνης έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ και στις ημέρες μας ενσωματώνουν χαρακτηριστικά που τους επιτρέπουν να παραμείνουν με ασφάλεια μέσα στο ανθρώπινο σώμα για πάρα πολλά έτη. Στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής η αυξητική στήθους συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 3 πιο δημοφιλείς επεμβάσεις με 350.000 επεμβάσεις το χρόνο περίπου.

Επιλογή κατάλληλου μεγέθους και σχήματος

Ένα βασικό ζήτημα στην αυξητική στήθους είναι η επιλογή του σωστού μεγέθους και του κατάλληλου σχήματος. Στην επιλογή του μεγέθους μπορείτε να βοηθηθείτε με ζωντανά παραδείγματα του ιδίου σας του εαυτού. Kατά την εξέταση μπορεί ο ιατρός σας χρησιμοποιώντας ειδικά διαμορφωμένα προπλάσματα σιλικόνης που τοποθετούνται στο στηθόδεσμό σας να σας δώσει μια πολύ ακριβή εικόνα του τελικού αποτελέσματος. Πάντως, θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι την οριστική απόφαση θα την πάρει ο πλαστικός χειρουργός χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα ιατρικά κριτήρια κατά το χειρουργείο όπως χωρητικότητα ανατομικής θήκης, αποφυγή μεγάλης τάσης στο χειρουργικό τραύμα και στο μαζικό αδένα κ.λπ.

Αντοχή ενθεμάτων στο χρόνο

Τα σύγχρονα ενθέματα αποτελούν προϊόν συνεχούς μελέτης και εμπειρίας και υποβάλλονται σε εξονυχιστικούς ελέγχους στις ανεπτυγμένες χώρες του κόσμου προκειμένου να εξασφαλισθεί η πολυετής τους, ίσως και ισόβια διάρκεια μέσα στο ανθρώπινο σώμα.

O Dr. Μπουκουβάλας χρησιμοποιεί ενθέματα των πιο καταξιωμένων εταιριών του χώρου που εξασφαλίζουν σε εμάς και τους ασθενείς μας ασφάλεια, υγεία και καλύπτονται από πολυετείς εγγυήσεις.

Τα παλαιότερα ενθέματα χρειάζονταν πολύ συχνά αλλαγή λόγω προβλημάτων που αναπτύσσονταν όπως η ρήξη τους ή ο σχηματισμός κάψας (σκληρής πάχυνσης ιστών πέριξ του ενθέματος). Σε ότι αφορά τους ασθενείς μας τα ποσοστά επιπλοκών λόγω προβλημάτων από τα ενθέματα είναι ουσιαστικά αμελητέα και σαφώς κατώτερα του 1-2% που είναι ο διεθνής μέσος όρος.

Αντοχή ενθεμάτων στο χρόνο

Στις επεμβάσεις για την αυξητική στήθους εφαρμόζουμε την δοκιμασμένη και ασφαλή μέθοδο της γενικής αναισθησίας. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζονται ανώδυνες, αναίμακτες και εξαιρετικά ασφαλείς συνθήκες χειρουργείου μιας και η ασφάλεια της ασθενούς βρίσκεται πάντοτε πρώτη στην λίστα σημασίας μας.

Απαραίτητες προφυλάξεις

Μετά από αυξητική στήθους η ασθενής οφείλει να απέχει από έντονη σωματική δραστηριότητα, γυμναστική και κοπιώδη εργασία. Εάν πρόκειται για εργασία γραφείουμπορεί να επιστρέψει στην δουλειά της σε 3-4 ημέρες. Χαλαρή γυμναστική (περπάτημα) μπορεί να ξεκινήσει από την 4η μετεγχειρητική εβδομάδα ενώ πιο έντονη δραστηριότητα από την 5η με 6η εβδομάδα.

Who can perform the surgery?

It can be applied from the age of about 18 years.

How long is the process?

Η επέμβαση για μια αυξητική στήθους διαρκεί περίπου 2 ώρες. Σε 3 – 4 ημέρες ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στη δουλειά του, εφόσον εργάζεται σε γραφείο (λόγω του ότι πρέπει να αποφεύγεται η έντονη καταπόνηση).

Τοποθέτηση Ενθέματος

Στην προσθετική στήθους το είδος και το μέγεθος του ενθέματος επιλέγεται από τον πλαστικό χειρουργό ανάλογα με τον αρχικό όγκο του μαστού, δηλαδή τον όγκο που διαθέτει η γυναίκα πριν το χειρουργείο.

Το ένθεμα μπορεί να τοποθετηθεί είτε κάτω από τον μαστικό αδένα είτε κάτω από το θωρακικό μυ είτε σύμφωνα με τα νεότερα δεδομένα υπό την περιτονία του μείζονος θωρακικού μυός.

Αυτό το επίπεδο τοποθέτησης συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα των παλαιοτέρων χωρίς κανένα από τα μειονεκτήματά τους.

Ουσιαστικά δίδει μια πολύ φυσική εικόνα και αίσθηση στο στήθος που διαφέρει από πολλές γυναίκες που απλά «φαίνεται» πως έκαναν αυξητική στήθους.

Ο Dr. Μπουκουβάλας εκπαιδεύτηκε από νωρίς στην νέα αυτή τεχνική και την έχει εφαρμόσει σε εκατοντάδες περιπτώσεις με εξαιρετικά αποτελέσματα. Όσον αφορά τις τομές, υπάρχουν τρεις δυνατότητες. Είτε από τη θηλή, είτε με υπομάστια τομή ή τέλος από τη μασχάλη που τείνει να χρησιμοποιείται όλο και πιο σπάνια. Εμείς προτιμούμε την υπομάστια τομή μεγέθους 3 εκατοστών, η οποία καθίσταται αόρατη γιατί καλύπτεται από τον ίδιο τον μαστό, μας προσφέρει άνεση στην ιδανική τοποθέτηση του ενθέματος για τον κάθε μαστό και δημιουργεί το καλύτερο δυνατό και φυσικό αποτέλεσμα.

THE FIRST STEP OF YOUR JOURNEY STARTS WITH A DISCUSSION

by Dr. Boukouvalas