Breast Augmentation

Breast Augmentation

We apologize but the requested content is not yet available in English.

Αυξητική Στήθους με Εγγυημένα Αποτελέσματα!

Ο ΜΑΣΤΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΚΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΨΥΧΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ. Η ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ.

Η αύξηση στήθους με ενθέματα ξεκίνησε από την αρχή της δεκαετίας του ’60 και από τότε έχει συνεχώς αυξανόμενη τάση. Τα ίδια τα ενθέματα σιλικόνης έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ και στις ημέρες μας ενσωματώνουν χαρακτηριστικά που τους επιτρέπουν να παραμείνουν με ασφάλεια μέσα στο ανθρώπινο σώμα για πάρα πολλά έτη. Στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής η αυξητική στήθους συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 3 πιο δημοφιλείς επεμβάσεις με 350.000 επεμβάσεις το χρόνο περίπου.

Επιλογή κατάλληλου μεγέθους και σχήματος

Ένα βασικό ζήτημα στην επέμβαση αύξησης του στήθους είναι η επιλογή του σωστού μεγέθους και του κατάλληλου σχήματος. Στην επιλογή του μεγέθους μπορείτε να βοηθηθείτε με ζωντανά παραδείγματα του ιδίου σας του εαυτού. Kατά την εξέταση μπορεί ο ιατρός σας χρησιμοποιώντας ειδικά διαμορφωμένα προπλάσματα σιλικόνης που τοποθετούνται στο στηθόδεσμό σας να σας δώσει μια πολύ ακριβή εικόνα του τελικού αποτελέσματος. Πάντως, θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι την οριστική απόφαση θα την πάρει ο πλαστικός χειρουργός χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα ιατρικά κριτήρια κατά το χειρουργείο όπως χωρητικότητα ανατομικής θήκης, αποφυγή μεγάλης τάσης στο χειρουργικό τραύμα και στο μαζικό αδένα κ.λπ.

Ενθέματα στήθους Motiva

Ο Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας χρησιμοποιεί ενθέματα στήθους της Motiva στις επεμβάσεις αυξητικής στήθους με την τεχνική Subfascial. Η Motiva είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής ενθεμάτων στήθους  παγκοσμίως.

Τα Motiva Implants είναι η κορυφαία σειρά ενθεμάτων στήθους και προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα. Έχουν εγγύηση εφ´ όρου ζωής και μια τεράστια ποικιλία από επιλογές μεγέθους και λοιπών παραμέτρων που ταιριάζουν σε κάθε ασθενή.

Ο αριθμός των γυναικών που επιλέγουν τα ενθέματα στήθους της Motiva αυξάνεται συνεχώς παγκοσμίως, λόγω του απόλυτα φυσικού αποτελέσματος και της ασφάλειας που προσφέρουν. Το ευρύ φάσμα των επιλογών σε μέγεθος και σχήμα σας δίνουν τη δυνατότητα να επιτύχετε ακριβώς την εμφάνιση που θέλετε χωρίς κανένα συμβιβασμό.

 

 

Τα Motiva Implants χαρακτηρίζονται από την ελεγχόμενη επιφάνεια του shell, η οποία αναπτύσσεται μεσω νανοτεχνολογίας και 3d Printing, από την δυναμική ομοιογένεια μεταξύ shell, gel και patch, από το BluSeal Barrier, που έχει σκοπό την οπτικοποίηση των διαφορετικών layers του shell και φυσικά από τον RFID αναμεταδότη που περιέχουν με σκοπό την ανίχνευση του ενθέματος.

Λόγω της καινοτόμου τεχνολογίας τους, τα Motiva Implants, έχουν εξαιρετικό προφίλ ασφαλείας με μηδενικά late seromas, μηδενικές double capsules και μικρότερο από
1 % σε ρήξη ή ρικνωτική κάψα βαθμού ΙΙΙ και ΙV.

Dr. Boukouvalas is a Lecturer at the Aristotle University of Thessaloniki. Scientific Director of the Medical team and CEO of Anagenesis as well as Director of the Metropolitan Hospital Plastic, Reconstructive & Cosmetic Surgery Clinic. Also a member of ISPRAS, HESPRAS, EBOPRAS, IPRAS.

Τοποθέτηση Ενθέματος

Στην προσθετική στήθους το είδος και το μέγεθος του ενθέματος επιλέγεται από τον πλαστικό χειρουργό ανάλογα με τον αρχικό όγκο του μαστού, δηλαδή τον όγκο που διαθέτει η γυναίκα πριν το χειρουργείο.

Το ένθεμα μπορεί να τοποθετηθεί είτε κάτω από τον μαστικό αδένα είτε κάτω από το θωρακικό μυ είτε σύμφωνα με τα νεότερα δεδομένα υπό την  περιτονία του μείζονος θωρακικού μυός.

Αυτό το επίπεδο τοποθέτησης συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα των παλαιοτέρων χωρίς κανένα από τα μειονεκτήματά τους.

Ουσιαστικά δίδει μια πολύ φυσική εικόνα και αίσθηση στο στήθος που διαφέρει από πολλές γυναίκες που απλά «φαίνεται» πως έκαναν αυξητική στήθους.

Ο Dr Μπουκουβάλας εκπαιδεύτηκε από νωρίς στην νέα αυτή τεχνική και την έχει εφαρμόσει σε εκατοντάδες περιπτώσεις με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Όσον αφορά τις τομές, υπάρχουν τρεις δυνατότητες. Είτε από τη θηλή, είτε με υπομάστια τομή ή τέλος από τη μασχάλη που τείνει να χρησιμοποιείται όλο και πιο σπάνια. Εμείς προτιμούμε την υπομάστια τομή μεγέθους 3 εκατοστών, η οποία καθίσταται αόρατη γιατί καλύπτεται από τον ίδιο τον μαστό, μας προσφέρει άνεση στην ιδανική τοποθέτηση του ενθέματος για τον κάθε μαστό και δημιουργεί το καλύτερο δυνατό και φυσικό αποτέλεσμα.

THE FIRST STEP OF YOUR JOURNEY STARTS WITH A DISCUSSION

NEW 3D application

O Dr Μπουκουβάλας μιλάει για τις εξελίξεις στην πλαστική στήθους . Για ποιές περιπτώσεις ενδείκνυται, ποιές γυναίκες αφορά, πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για μια επέμβαση αυξητικής στήθους, πως πραγματοποιείται με τις νέες μεθόδους.

Impressive Results

breast-01-prin breast-01-meta

by Dr. Boukouvalas

CONTACT US

Syntagma
Ermou 6 Athens
210 3242222 infoath@drboukouvalas.gr
Kifisia
Kolokotroni 4
210 8080051
kifisia@drboukouvalas.gr
Glyfada
Marangou 3
210 9680240
glyfada@drboukouvalas.gr
Thessaloniki
Komninon 8
2310 278570
infothes@drboukouvalas.gr
Cyprus
Nikodimou Milona 17,
Lykavitos Nicosia
0030 210.80.10.000 info@drboukouvalas.gr