Cocοοn Duotechnology : Σύσφιξη & Μείωση Κυτταρίτιδας

COCOON-2

We apologize but the requested content is not yet available in English.

Cocoon Duotechnology

ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΝΕΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ, ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ.

Κλείστε το ραντεβού σας δωρεάν!

Cocoon Duotechnology

H Cocoon Duotechnology είναι μια μη επεμβατική μέθοδος της αισθητικής ιατρικής, που συνδυάζει δύο διαφορετικές τεχνολογίες: τη σπηλαίωση (cavitation) και τις ραδιοσυχνότητες.

Τι είναι η τεχνολογία της σπηλαίωσης

Η σπηλαίωση αφορά το σχηματισμό φυσαλίδων αερίου μέσα στα λιποκύτταρα, χάρη στην ενέργεια ειδικού υπερήχου. Η διόγκωση και τελικά η «έκρηξη» της φυσαλίδας οδηγεί σε μη αναστρέψιμη καταστροφή των λιποκυττάρων (λιποδιάσπαση) και ρευστοποίηση του λίπους (λιπόλυση). Τα κατεστραμμένα λιποκύτταρα και το λιωμένο λίπος ακολουθούν τη φυσιολογική μεταβολική πορεία και αποβάλλονται φυσικά από τον οργανισμό.

Τα λιποκύτταρα που καταστρέφονται δεν μπορούν να αναγεννηθούν και έτσι τα αποτελέσματα είναι σχετικά μόνιμα, αρκεί να ακολουθηθεί μια ισορροπημένη διατροφή.

Τι είναι η τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων

Για τις ραδιοσυχνότητες το μηχάνημα χρησιμοποιεί ποικιλία κεφαλών μονοπολικών και διπολικών ραδιοσυχνοτήτων (RF). Η μονοπολική κεφαλή θερμαίνει τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, ενώ η διπολική κεφαλή προκαλεί επιφανειακή θερμότητα. Έτσι, πραγματοποιείται θερμική λύση του υποδόριου λίπους με ταυτόχρονη σύσφιξη του συνδετικού ιστού που σε περιοχές με συσσώρευση λίπους και χαλάρωση του δέρματος.

Αυτή η ελεγχόμενη εσωτερική αύξηση της θερμοκρασίας κινητοποιεί τον οργανισμό να παράγει νέο κολλαγόνο και ελαστίνη, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της όψης της επιδερμίδας, τη λείανση και τη σμίλευση του δέρματος, ενώ παράλληλα προκαλεί αύξηση της κυκλοφορίας και συρρίκνωση των λιποκυττάρων.

Πόσο διαρκεί η συνεδρία και πόσες συνεδρίες χρειάζονται

Η διάρκεια της συνεδρίας υπολογίζεται στα 30’ – 60’ και πραγματοποιείται ανά 1-2 εβδομάδες. Μπορεί να εφαρμοστεί όλους τους μήνες του χρόνου και σε κάθε τύπο δέρματος. Ανάλογα με την περίπτωση προτείνεται ο απαιτούμενος αριθμός συνεδριών, οι οποίες συνήθως κυμαίνονται στις 6 – 12. Τα αποτελέσματα είναι ορατά ήδη από την πρώτη συνεδρία.

Το Cocoon είναι ανώδυνο, απλά οι ραδιοσυχνότητες προκαλούν μια ανεκτή αίσθηση θερμότητας στην υπό θεραπεία περιοχή. Μετά τη συνεδρία υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί ήπιο οίδημα και ερυθρότητα, τα οποία υποχωρούν άμεσα.

Η Θεραπεία στην Αναγέννησή της! Στα ιατρεία Αναγέννηση. 20 χρόνια!

Με θεραπείες που συναντούν το κορυφαίο αποτέλεσμα και την μέγιστη διάρκεια Με την ιατρική εξειδίκευση διεθνών προδιαγραφών να αφομοιώνει επιστημονικά τη state of the art τεχνικές και τις πιο συγχρονες τεχνολογίες 

Ο διακεκριμένος πλαστικός χειρουργός Dr. Ζήσης Μπουκουβάλας με την επιστημονική του ομάδα, πλαστικών χειρουργών, δερματολόγων και νοσηλευτών 

επιχειρούν στην καινοτομία, σε ιατρικά πρωτόκολλα πλαστικής χειρουργικής και παράλληλα αναγεννητικης ιατρικής.

Μια διαλεκτική σχέση που υπηρετεί την σύγχρονη γυναίκα και άντρα  με εφαρμογές στο προσωπο και το σώμα 

Αναγέννηση. 20 χρόνια. Πίστης και μια μοναδικής Σχέσης με τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται

για τις κορυφαίες θεραπείες cutting edge Αναγεννητικής Ιατρικής που τους παρέχουμε.