Dioxon: Εντυπωσιακά Αποτελέσματα σε Πρόσωπο & Σώμα

DIOXON-1

We apologize but the requested content is not yet available in English.

DIOXON

Τα αποτελέσματά της είναι εντυπωσιακά τόσο στο πρόσωπο, όσο και στο σώμα.

Κλείστε το ραντεβού σας δωρεάν!

DIOXON

FACE – BODY

Μία νέα ενέσιμη ιατρική θεραπεία που βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος, ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος, εξαλείφει τις λεπτές ρυτίδες, διαλύει το τοπικό λίπος και αντιμετωπίζει δραστικά την κυτταρίτιδα, ήρθε να φέρει επανάσταση στον τομέα των μη επεμβατικών εφαρμογών. H μέθοδος βασίζεται στην διοχέτευση ελεγχόμενης δόσης ιατρικού διοξειδίου του άνθρακα στα σημεία όπου παρουσιάζεται πρόβλημα. Τα αποτελέσματά της είναι εντυπωσιακά τόσο στο πρόσωπο, όσο και στο σώμα.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ

H θεραπεία DIOXON βασίζεται στην διοχέτευση ελεγχόμενης δόσης ιατρικού διοξειδίου του άνθρακα στα προβληματικά σημεία του προσώπου και του σώματος. Καθώς το αίμα είναι ο φορέας του οξυγόνου, η θεραπεία στοχεύει στην ενίσχυση της κυκλοφορίας του αίματος στην περιοχή. Με την διοχέτευση του διοξειδίου του άνθρακα ο οργανισμός αυξάνει αυτόματα την αιμάτωση στις υπό θεραπεία περιοχές. Η αιμοσφαιρίνη του αίματος απελευθερώνει μεγάλες ποσότητες οξυγόνου, προκειμένου να απορροφήσει το ιατρικό διοξείδιο του άνθρακα, το οποίο στη συνέχεια απομακρύνεται φυσικά μέσω της αναπνοής μας. Η καλύτερη αιμάτωση και οξυγόνωση προκαλεί την αγγειογένεση νέων αιμοφόρων κυττάρων στα επίμαχα σημεία, με αποτέλεσμα να βελτιώνεται η εξωτερική όψη της επιδερμίδας.

Η μέθοδος αξιοποιεί τη θεραπευτική χρήση του Διοξειδίου του Άνθρακα (CO2) σε αέρια κατάσταση και εφαρμόζεται ως ενέσιμη θεραπεία (επιδερμικά ή υποδόρια). Είναι μια απόλυτα ασφαλής θεραπεία που εφαρμόζεται μόνο από εξειδικευμένους Ιατρούς και είναι εγκεκριμένη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (FDA).

Η θεραπεία μπορεί να συνδυαστεί με LPG και με κρουστικό υπέρηχο.

Πρόσωπο

Το DIOXON μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο, στα βλέφαρα, στο λαιμό, στα χέρια και στο ντεκολτέ προκειμένου να «σβήσουμε» τις λεπτές γραμμές έκφρασης. Η καλύτερη αιμάτωση και οξυγόνωση προκαλεί την αγγειογένεση νέων αιμοφόρων κυττάρων στα επίμαχα σημεία και αυξάνει την ποσότητα οξυγόνου στου ιστούς, με αποτέλεσμα να βελτιώνεται η εξωτερική όψη της επιδερμίδας.

Εξίσου εντυπωσιακά είναι τα αποτελέσματα στην αντιμετώπιση του προβλήματος των μαύρων κύκλων γύρω από τα μάτια. Μία μικρή δόση διοξειδίου του άνθρακα στο κάτω βλέφαρο τονώνει την μικροκυκλοφορία στην περιοχή, βελτιώνει το δίκτυο των τριχοειδών αγγείων, αντικαθιστά το μελανό χρώμα με έναν πιο υγιές ροζ τόνο και προσφέρει έτσι ένα πιο ξεκούραστο βλέμμα.

Τέλος, με την αναδόμηση του κολλαγόνου, το δέρμα δείχνει πιο ξεκούραστο, φρέσκο, σφιχτό και σφριγηλό χωρίς τα σημάδια του χρόνου.

Περιοχές που εφαρμόζεται: Πρόσωπο – Λαιμό – Διπλοσάγονο – Ντεκολτέ

Επανάληψη εφαρμογής: 1 συνεδρία ανά εβδομάδα. 4 συνεδρίες ανά κύκλο θεραπείας.

Σώμα

Στο σώμα το DIOXON συμβάλει στον ανασχηματισμό του κολλαγόνου για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Το διοξείδιο του άνθρακα συμβάλλει και στη διάσπαση των λιπωδών κυττάρων που ευθύνονται για το τοπικό πάχος και εντείνουν την αντιαισθητική όψη «φλούδας πορτοκαλιού».
Το διοξείδιο του άνθρακα αυξάνει τοπικά την αξία pH και δημιουργεί τεχνητή έλλειψη ανεφοδιασμού οξυγόνου Ο2. Το σώμα αντιδρά με διαστολή των μικρών αιμοφόρων αγγείων. Η αυξανόμενη προσφορά οξυγόνου δια της αιμοσφαιρίνης δίνει το έναυσμα για την έναρξη του μεταβολισμού. Το διοξείδιο του άνθρακα μετατρέπεται σε ενεργό οξυγόνο.

Στη λιπόλυση έχουμε διπλή δράση:  α) τα λιποκύτταρα καταστρέφονται από τις άμεσες μηχανικές επιρροές και  β) χάρη στη βελτιωμένη κυκλοφορία του αίματος, η απομάκρυνση του αποθηκευμένου λίπους γίνεται γρηγορότερα.
Από την αυξανόμενη προσφορά οξυγόνου, τα προκύπτοντα λιπαρά οξέα οξειδώνονται με αποτέλεσμα την αισθητή μείωση των λιποκυττάρων και τη σύσφιξη του συνδετικού ιστού.  Η αυξημένη αιμάτωση στην περιοχή προκαλεί απομάκρυνση των τοξινών καθώς και βελτίωση της μικροκυκλοφορίας με αποτέλεσμα την διόρθωση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους που ως γνωστόν οφείλονται κυρίως σ’ αυτούς τους λόγους.
Κατά την εφαρμογή του DIOXON εισχωρούμε στο δέρμα με μικρές βελόνες (ινσουλίνης) σε συγκεκριμένο βάθος με ειδικό μηχάνημα σε μορφή πιστολιού με δυνατότητα ακριβούς ρύθμισης του βάθους. Έτσι η εφαρμογή είναι ευκολότερη, σταθερότερη και ανώδυνη για τον ασθενή.
Η θεραπεία DIOXON είναι πολύ καλά ανεκτή και δε χρειάζεται τοπική αναισθησία ή πάγος πριν την εφαρμογή. Μία μέση συνεδρία διαρκεί από 15 έως 30 λεπτά
Περιοχές που εφαρμόζεται: Κοιλιά – Πόδια – Χέρια – Βραχίονες

Επανάληψη εφαρμογής: 1 συνεδρία ανά 10 μέρες. 4 συνεδρίες ανά κύκλο θεραπείας.

Η Θεραπεία στην Αναγέννησή της! Στα ιατρεία Αναγέννηση. 20 χρόνια!

Με θεραπείες που συναντούν το κορυφαίο αποτέλεσμα και την μέγιστη διάρκεια Με την ιατρική εξειδίκευση διεθνών προδιαγραφών να αφομοιώνει επιστημονικά τη state of the art τεχνικές και τις πιο συγχρονες τεχνολογίες 

Ο διακεκριμένος πλαστικός χειρουργός Dr. Ζήσης Μπουκουβάλας με την επιστημονική του ομάδα, πλαστικών χειρουργών, δερματολόγων και νοσηλευτών 

επιχειρούν στην καινοτομία, σε ιατρικά πρωτόκολλα πλαστικής χειρουργικής και παράλληλα αναγεννητικης ιατρικής.

Μια διαλεκτική σχέση που υπηρετεί την σύγχρονη γυναίκα και άντρα  με εφαρμογές στο προσωπο και το σώμα 

Αναγέννηση. 20 χρόνια. Πίστης και μια μοναδικής Σχέσης με τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται

για τις κορυφαίες θεραπείες cutting edge Αναγεννητικής Ιατρικής που τους παρέχουμε.