Λιποαναρρόφηση γλουτών

Λιποαναρρόφηση γλουτών

Λιποαναρρόφηση
Γλουτών

We apologize but the requested content is not yet available in English.

Λιποαναρρόφηση Γλουτών

Η λιποαναρρόφηση γενικά, αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς επεμβάσεις της πλαστικής χειρουργικής. Είναι γνωστό άλλωστε πως ένα όμορφο, σφιχτό και σμιλεμένο σώμα, δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση για όλες τις γυναίκες. 

Το αποτέλεσμα είναι, πως πολλές από αυτές, ταλαιπωρούνται άσκοπα, με χρόνιες και εξαντλητικές δίαιτες, χωρίς να φτάνουν πιο κοντά στον επιθυμητό τους στόχο.

Ο βασικός λόγος για αυτό το πρόβλημα, είναι πως υπάρχουν γυναικεία σώματα, που τείνουν να αποθηκεύουν το λίπος τοπικά, κάνοντας ακόμα πιο δυσχερή την απομάκρυνσή του. Χάρη στην εξέλιξη νέων μεθόδων όμως, η λιποαναρρόφηση μπορεί να προσφέρει μια αποτελεσματική λύση στην καταπολέμηση της τοπικής συσσώρευσης λίπους.

Τι είναι η λιποαναρρόφηση γλουτών

Η λιποαναρρόφηση γλουτών, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την συσσώρευση του περιττού λίπους, που ‘επιμένει’ στην περιοχή των γλουτών, δεν φεύγει με την δίαιτα και την γυμναστική και χαλάει τις σωματικές αναλογίες, καθώς και την συνολική εικόνα του σώματος της γυναίκας.

Η λιποαναρρόφηση γλουτών αποτελεί μια από τις πιο γνωστές μεθόδους απαλλαγής από τον λιπώδη ιστό και υπόσχεται μόνιμα, φυσικά και άριστα αισθητικά αποτελέσματα.

Μέθοδοι λιποαναρρόφησης γλουτών

Tα τελευταία χρόνια, η πλαστική χειρουργική έχει πραγματοποιήσει μια αλματώδη εξέλιξη, παρέχοντας σε όλες τις γυναίκες, νέες, καινοτόμες και εξελιγμένες μεθόδους, που επισκιάζουν την κλασσική/παραδοσιακή μέθοδο λιποαναρρόφησης.

Αυτή τη στιγμή, η πιο σύγχρονη μέθοδος που εφαρμόζεται και το μεγαλύτερο trend στην Πλαστική Χειρουργική Σώματος, είναι η 4D Λιποαναρρόφηση/Λιπογλυπτική  Υψηλής Ευκρίνειας.

Dr. Boukouvalas is a Lecturer at the Aristotle University of Thessaloniki. Scientific Director of the Medical team and CEO of Anagenesis as well as Director of the Metropolitan Hospital Plastic, Reconstructive & Cosmetic Surgery Clinic. Also a member of ISPRAS, HESPRAS, EBOPRAS, IPRAS.

Λιποαναρρόφηση γλουτών πριν & μετά

Μετά την ολοκλήρωση της λιποαναρρόφησης των γλουτών, το σώμα αποκτά μια μεγαλύτερη αρμονία, με καλύτερες αναλογίες και η ασθενής θα παρατηρήσει μια άμεση διαφορά στο σχήμα των γλουτών της.

Πρέπει όμως πάντα να έχουμε υπόψιν μας, πως το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται και από εξατομικευμένους παράγοντες, όπως είναι η ποιότητα του δέρματος, καθώς και η ελαστικότητά του.

Ο Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, με 32 έτη εμπειρίας και 15.000 χειρουργικά περιστατικά, μπορεί να σου προσφέρει το σώμα και την εμφάνιση που πάντα ονειρευόσουν.

Έλα σήμερα κιόλας σε επικοινωνία μαζί του και κλείσε το ραντεβού σου.

THE FIRST STEP OF YOUR JOURNEY STARTS WITH A DISCUSSION

by Dr. Boukouvalas