Spherofill

SPHEROFILL

Μόνιμη εξάλειψη της ινώδους κυτταρίτιδας

Κλείστε το ραντεβού σας δωρεάν!

Η κυτταρίτιδα αποτελεί μια εκφυλιστική διεργασία που αφορά το υποδόριο λίπος, με συνέπεια την διαφοροποίηση στην υφή του. Παρατηρείται σε ποσοστό 80-90% σε ηλικίες άνω των είκοσι ετών. Η έκταση και η βαρύτητα είναι συνάρτηση της ηλικίας. Με την πάροδο των ετών, και σε συνδυασμό με την χαλάρωση και την κατά τόπους εναπόθεση λίπους που παρατηρείται σε μεγαλύτερες ηλικίες, η εικόνα καθίσταται εντονότερη. Δεν παρατηρείται σε συγκεκριμένο σωματότυπο, καθώς μπορεί να την παρουσιάσουν μέχρι και λιπόσαρκες, νεαρής ηλικίας γυναίκες

Την λύση στο πρόβλημα της κυτταρίτιδας έρχεται να δώσει η νέα επαναστατική μέθοδος Spherofill που σχεδιάστηκε ειδικά για τα εντυπώματα της κυτταρίτιδας.

Το Spherofill είναι μια μη χειρουργική, μη παρεμβατική επαναστατική τεχνολογία για την επιδερμική σύσφιξη των ιστών. Είναι εξοπλισμένο με ένα ειδικό μονοπολικό ηλεκτρόδιο: την ενδοδερμική βελόνα ηλεκτροδίου RF-R.

Χάρη σε αυτή τη συσκευή, είναι δυνατόν να επιλεχθούν με ακρίβεια οι ίνες στις οποίες θα εργαστούμε, τόσο βαθιά όσο και επιφανειακά, αφαιρώντας τις αμέσως, εξαλείφοντας οριστικά και μακροπρόθεσμα την όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά αμέσως μετά από μία θεραπεία.

Τα κύματα RFR που εκπέμπει η συσκευή χτυπούν τον ιστό, μεταφέροντας μεγάλες ποσότητες ενέργειας σε μια μικρο-περιοχή. Αυτό δημιουργεί μια τοπική μικρο-θέρμανση και ΚΑΜΙΑ θερμική βλάβη. Αυτή η αύξηση της ενέργειας διεγείρει τις κυτταρικές και ενζυματικές δραστηριότητες.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  •  Εξαλειψη ινών κολλαγόνου.
  •  Αύξηση ενζυματικών αντιδράσεων.
  • Διέγερση των ινοβλαστών για την παράγωγή νέας εξωκυτταρικής μήτρας

Πως λειτουργεί η θεραπεία

Με  την βοήθεια ενός φακού με ισχυρό φωτισμό και υπο γωνία, γίνεται η  επιλογή των περιοχών. Στην συνέχεια με δερματογράφο (μαρκαδόρο), γίνεται  η οριοθέτηση των επίμαχων οωειδών αλλοιώσεων (βαθουλωμάτων). Ακολούθως  γίνεται τοπική αναισθησία με ξυλοκαΐνη και ενδεχομένως πρόσμιξη  ποσότητας αδρεναλίνης για να ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα  μικροαιμορραγίας στην περιοχή. Με ήπιες περιστροφικές κινήσεις, γίνεται  διατομή των ινώσεων που προκύπτουν από την μεταβολή του δικτύου των  κλώνων του συνδετικού ιστού, που συνδέει το χόριο με τους υποκείμενους  ιστούς. Με αυτή την διαδικασία το δέρμα ανακτά την υφή του. Παράλληλα  παρατηρείται βελτίωση της μικροκυκλοφορίας.

Είναι  αναγκαία η κάλυψη με τοπική χρήση αντιβιωτικού σκευάσματος και σκόπιμη η  αποφυγή έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία, ή η έκθεση σε τεχνητά μέσα  μαυρίσματος (solarium). Ενδεχόμενες μικροεκχυμώσεις που μπορούν να  παρουσιαστούν μετά το τέλος της θεραπείας, συνήθως αποδράμουν μέσα στις  επόμενες ημέρες.

Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα του Spherofill επιτυγχάνονται με μια και μόνο συνεδρία, δεν απαιτούνται επαναλήψεις και ο πόνος είναι μηδενικός.