Πλαστική Στήθους: Πόσο Κοστίζει - Πριν - Μετά

Πλαστική Στήθους

We apologize but the requested content is not yet available in English.

Διάγνωση της αισθητικής εικόνας του μαστού

Δείτε για πρώτη φορά πριν πως θα είναι το στήθος σας μετά την πλαστική στήθους στα ιατρεία του Πλαστικού Χειρουργού Δρ. Ζήση Μπουκουβάλα.

Πλαστική Στήθους

Ο μαστός αποτελεί πρωταρχικό στοιχείο της γυναικείας εμφάνισης και επιδρά αποφασιστικά στην αυτοεκτίμηση και τον ψυχισμό της σύγχρονης γυναίκας. Η Πλαστική Χειρουργική αναγνωρίζοντας αυτή την ανάγκη για σωματική αρμονία και ομορφιά έχει αναπτύξει ιδιαίτερα σύγχρονες τεχνικές πλαστικής στήθους για την αύξηση του μαστού.

Η αύξηση στήθους με ενθέματα ξεκίνησε από την αρχή της δεκαετίας του ’60 και από τότε έχει συνεχώς αυξανόμενη τάση. Τα ίδια τα ενθέματα σιλικόνης έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ και στις ημέρες μας ενσωματώνουν χαρακτηριστικά που τους επιτρέπουν να παραμείνουν με ασφάλεια μέσα στο ανθρώπινο σώμα για πάρα πολλά έτη.

Ένα βασικό ζήτημα στην πλαστική επέμβαση αύξησης του στήθους είναι η επιλογή του σωστού μεγέθους και του κατάλληλου σχήματος.

H πολυδιάγνωση «Gen Y» Diagnosis είναι μια πολυδιάστατη διάγνωση που καλύπτει ολοκληρωμένα τις ανάγκες του γυναικείου στήθους τόσο από την πλευρά της υγείας όσο και από την αισθητική του πλευρά. Πρόκειται για την πιο ολοκληρωμένη προσέγγιση του μαστού αφού οι δύο τομείς (υγεία και ομορφιά) αλληλοσυμπληρώνονται.

Η διάγνωση της αισθητικής εικόνας του μαστού, είναι μια εξειδικευμένη διάγνωση που πρέπει να γίνεται από έμπειρο πλαστικό χειρουργό, ο οποίος θα εξετάσει τον μαστό ως προς:

  • Την ομοιότητα των δύο μαστών (ανισομαστία)
  • Την ύπαρξη ατροφικού ή υπερτροφικού μαστού (γιγαντομαστία)
  • Την δυσαναλογία μεγέθους του μαστού με τον σωματότυπου της γυναίκας (μεγαλύτερο ή μικρότερο στήθος από το ιδανικό πρότυπο του συγκεκριμένου σωματότυπου) λαμβάνοντας υπόψη το ύψος, τον θώρακα και το βάρος.
  • Την χαλάρωση του μαστού κ.α. 
Η πλαστική στήθους μπορεί να εφαρμοστεί από την ηλικία των 18 ετών περίπου.

Dr. Boukouvalas is a Lecturer at the Aristotle University of Thessaloniki. Scientific Director of the Medical team and CEO of Anagenesis as well as Director of the Metropolitan Hospital Plastic, Reconstructive & Cosmetic Surgery Clinic. Also a member of ISPRAS, HESPRAS, EBOPRAS, IPRAS.

THE FIRST STEP OF YOUR JOURNEY STARTS WITH A DISCUSSION

by Dr. Boukouvalas

CONTACT US

Syntagma
Ermou 6 Athens
210 3242222 infoath@drboukouvalas.gr
Kifisia
Kolokotroni 4
210 8080051
kifisia@drboukouvalas.gr
Glyfada
Marangou 3
210 9680240
glyfada@drboukouvalas.gr
Thessaloniki
Komninon 8
2310 278570
infothes@drboukouvalas.gr
Cyprus
Nikodimou Milona 17,
Lykavitos Nicosia
0030 210.80.10.000 info@drboukouvalas.gr