ΣΥΣΦΙΞΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ – ΣΩΜΑΤΟΣ Accent Your Body

Η θεραπεία Accent είναι αποδεδειγμένα, μία ασφαλής κλινική μέθοδος η οποία ενισχύει και βελτιώνει, το περίγραμμα, τον τόνο και την υφή του δέρματος, μέσω της ενεργοποίησης του δικού σας κολλαγόνου.

Η θεραπεία Accent είναι απόλυτα μη επεμβατική, χωρίς χειρουργεία και ενέσεις. Η λειτουργία της συνίσταται στη σύσφιξη του υπάρχοντος κολλαγόνου στο δέρμα ενώ παράλληλα διεγείρει τη διαδικασία σύστασης νέου. Οι βελτιώσεις είναι άμεσα ορατές και συνεχίζονται για τους επόμενους έξι μήνες. Τα αποτελέσματα μπορεί να διαρκέσουν για χρόνια, ανάλογα με την κατάσταση του δέρματός σας και τη διαδικασία γήρανσης.

Σε αντίθεση με το λέιζερ, το Accent αποδίδει σε όλους τους τύπους και τις αποχρώσεις δέρματος. Ακόμη, διαφοροποιείται σε σχέση με τις ενέσιμες πρακτικές ή τα υλικά γεμίσματος, καθότι επεμβαίνει σε όλη την επιφάνεια του προσώπου και του λαιμού.

Βοηθάει να βελτιώσετε τις περιοχές όπου εστιάζεται το πρόβλημα, συσφίγγοντας και λειαίνοντας το χαλαρωμένο και ζαρωμένο δέρμα στο πρόσωπο, το λαιμό και κάτω από τα μπράτσα.

Η θεραπεία Accent είναι διαθέσιμη μόνο στα ιατρεία πιστοποιημένων ιατρών οι οποίοι ειδικεύονται σε αισθητικές θεραπείες. Αναλόγως με το μέγεθος της περιοχής θεραπείας, μια συνεδρία μπορεί να διαρκέσει μέχρι 45 λεπτά και ολοκληρώνεται σε 6 εως 9 θεραπείες. Επιπλέον, δεν απαιτείται χρόνος παραμονής στο σπίτι. Έτσι, μπορείτε να επανέλθετε γρήγορα στη καθημερινές σας ασχολίες.

Πολλοί ασθενείς εμπιστεύονται, επίσης, το Accent για να βελτιώσουν τη μετεγχειρητική εμφάνιση του δέρματος ή τη χαλαρωμένη κοιλία, τους μηρούς ή τους γλουτούς που παρουσιάζονται μετά την κύηση, καθώς είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι το Accent είναι αποτελεσματικό και σε αυτές τις περιπτώσεις.

ΌΛΟΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΑΣ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

Τώρα όμως υπάρχει τρόπος να καταπολεμηθεί σε μεγάλο βαθμό η διαδικασία της γήρανσης. Μπορείτε να αναζωογονήσετε το δέρμα του προσώπου και του σώματός σας, μέσω μιας νέας θεραπείας, του Accent!

H θεραπεία ACCENT συσφίγγει και λειαίνει το δέρμα μέσω της ενεργοποίησης του κολλαγόνου του οργανισμού. Αντιμετωπίζει το χαλαρωμένο και ζαρωμένο δέρμα στο πρόσωπο και στο λαιμό, ενώ εφαρμόζεται σε διάφορα σημεία του σώματος, όπως μηροί, γλουτοί, κοιλιά, μπράτσα.

Αναλόγως με το μέγεθος της περιοχής θεραπείας, μια συνεδρία μπορεί να διαρκέσει μέχρι 45 λεπτά και ολοκληρώνεται σε 6 εως 9 θεραπείες. Δεν απαιτείται χρόνος παραμονής στο σπίτι. Έτσι, μπορείτε να επανέλθετε γρήγορα στη καθημερινές σας ασχολίες.

Όνομα: (υποχρεωτικό)

Επίθετο: (υποχρεωτικό)

Email: (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο: (υποχρεωτικό)

Δεν είμαι ρομποτ: