Υπεριδρωσία – Οσμιδρωσία: Ανώδυνη Αντιμετώπιση

ΥΠΕΡΙΔΡΩΣΙΑ – ΟΣΜΙΔΡΩΣΙΑ

We apologize but the requested content is not yet available in English.

ΕΙΔΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ

ΥΠΕΡΙΔΡΩΣΙΑ

Ως Υπεριδρωσία ορίζεται η κατάσταση υπερβολικής εφίδρωσης, πέρα από ότι είναι φυσιολογικά αναγκαίο για τη θερμορύθμιση. Πρόκειται για διαταραχή που συσχετίζεται με τους εκκρινείς ιδρωτοποιούς αδένες.

Οι εκκρινείς ιδρωτοποιοί αδένες βρίσκονται σε όλη την επιφάνεια του σώματος. Παρ’ όλα αυτά, η πυκνότητα της κατανομής τους στο σώμα διαφέρει, με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση να είναι στη μασχάλη, τις παλάμες, τα πέλματα των ποδιών και το πρόσωπο. Οι αδένες αυτοί κατανέμονται σε όλη την επιφάνεια του δέρματος και σε βάθος 2-6 χιλιοστών και εκκρίνουν ένα καθαρό και άοσμο υγρό, που αποτελείται από ~99% νερό και ~1% χλωριούχο νάτριο και κάλιο.

ΟΣΜΙΔΡΩΣΙΑ

Η Οσμιδρωσία ονομάζεται η κατάσταση που χαρακτηρίζεται από έντονη και δυσάρεστη οσμή του σώματος. Η οσμή προκύπτει από τα βακτήρια που βρίσκονται στην επιφάνεια της επιδερμίδας και τα οποία διαλύουν το υγρό που απελευθερώνεται από τους αποκρινείς ιδρωτοποιούς αδένες.

Οι αποκρινείς αδένες βρίσκονται σε μέρη του σώματος με μεγάλη συγκέντρωση τριχοθυλακίων, όπως μασχάληπεριπρωκτική περιοχή και η περιοχή των γεννητικών οργάνων. Οι αδένες βρίσκονται στο σημείο που εφάπτονται τα στρώματα της δερμίδας και της υποδερμίδας σε βάθος 6-8 χιλιοστών, οι οποίοι συγκρατούν ένα πηχτό, άοσμο υγρό, πλούσιο σε πρωτεΐνες, αμμωνία, λιπίδια και υδατάνθρακες.

Αποτελέσματα Μακράς Διαρκείας μέσω Συνδυαστικών Τεχνολογιών

Διηλεκτρική Θερμότητα
Επιλεκτική και Αποτελεσματική!
Η θεραπεία απενεργοποιεί επιλεκτικά την παραγωγική διαδικασία της εφίδρωσης τόσο των εκκρινών όσο και το αποκρινών ιδρωτοποιών αδένων, χρησιμοποιώντας τη διηλεκτρική θερμότητα.
Με αυτόν τον μηχανισμό θερμότητας, ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων υψηλής συχνότητας μεταφέρεται απ’ ευθείας στον δερματικό ιστό, προκαλώντας ραγδαία περιστροφή των υγρών μορίων. Η περιστροφή αυτή προκαλεί τριβή, που με τη σειρά της δημιουργεί ισχυρή και αποτελεσματική θερμότητα. Έτσι, επειδή οι υπερκινητικοί ιδρωτοποιοί αδένες εμποτίζονται με περισσότερο νερό σε σύγκριση με τον περιβάλλοντα ιστό, παράγεται μεγαλύτερη τριβή και θερμότητα στην περιοχή θεραπείας. Κατά αυτόν τον τρόπο, η διηλεκτρική θερμότητα επιτυγχάνει επιλεκτική θερμότητα, στοχεύοντας μόνο τους ιδρωτοποιούς αδένες.

Unipolar Pro
Στοχευμένη Θερμότητα
Η τεχνολογία Unipolar Pro επιτρέπει στοχευμένη, αποτελεσματική και ασφαλή θερμότητα για τους εκκρινείς και αποκρινείς ιδρωτοποιούς αδένες, χρησιμοποιώντας τις διαφορετικές ανατομικές τους δομές και τις ποικίλες θέσεις τους εντός της επιδερμίδας.
Η UniPolar Pro λειτουργεί μέσω ενός ηλεκτροδίου, διοχετεύοντας στοχευμένη ενέργεια ραδιοσυχνοτήτωνRF στα αντίστοιχα βάθη των αδένων.

Dr. Boukouvalas is a Lecturer at the Aristotle University of Thessaloniki. Scientific Director of the Medical team and CEO of Anagenesis as well as Director of the Metropolitan Hospital Plastic, Reconstructive & Cosmetic Surgery Clinic. Also a member of ISPRAS, HESPRAS, EBOPRAS, IPRAS.

THE FIRST STEP OF YOUR JOURNEY STARTS WITH A DISCUSSION

Impressive Results

compare-05 compare-06

by Dr. Boukouvalas

CONTACT US

Syntagma
Ermou 6 Athens
210 3242222 infoath@drboukouvalas.gr
Kifisia
Kolokotroni 4
210 8080051
kifisia@drboukouvalas.gr
Glyfada
Marangou 3
210 9680240
glyfada@drboukouvalas.gr
Thessaloniki
Komninon 8
2310 278570
infothes@drboukouvalas.gr
Cyprus
Nikodimou Milona 17,
Lykavitos Nicosia
0030 210.80.10.000 info@drboukouvalas.gr