Αναίμακτη Βλεφαροπλαστική (Eye Lift)

EYE LIFT

ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΝΥΣΤΕΡΙ
Plasma Non Invasive Eye Surgery

Nέα μη επεμβατική μέθοδος βλεφαροπλαστικής ήρθε να βελτιώσει τα μάτια σας.

Τι είναι η Eye Lift 

Nέα μη επεμβατική μέθοδος βλεφαροπλαστικής ήρθε να βελτιώσει τα μάτια σας.

Η πάροδος του χρόνου προκαλεί στους περισσότερους ανθρώπους μια χαλάρωση του δέρματος στα πάνω αλλά και στα κάτω βλέφαρα, με συνέπεια το βλέμμα να δείχνει κουρασμένο και γερασμένο.

Το Eye Lift Laser κάνει χρήση της τέταρτης κατάστασης της ύλης: το Plasma. Είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην Ευρώπη για την ιατρική. Aυξάνει επιλεκτικά τη θερμοκρασία σε μια συγκεκριμένη ζώνη, εξατμίζοντας τους δερματικούς ιστούς χωρίς να επηρεάζονται οι βαθύτερες δερματικές στοιβάδες.

Η θεραπεία Eye Lift αποτελεί έναν συνδυασμό του Eye Lift Laser με νήματα PDO που επιτυγχάνει άμεση διόρθωση της χαλάρωσης στην περιοχή των ματιών, επαναφέροντας την νεανική εικόνα των βλεφάρων.

Η εφαρμογή γίνεται στο ιατρείο σε χρόνο που δεν ξεπερνά τα 20 λεπτά και ολοκληρώνεται σε πέντε συνεδρίες. Ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει από την επόμενη μέρα στις δραστηριότητές του.

 

Ο Dr. Ζήσης Μπουκουβάλας είναι Διδάκτωρ του Αριστοτελείου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κατέχει τη θέση του Επιστημονικού Διευθυντή και Διευθύνοντα Συμβούλου των Ιατρείων Πλαστικής Χειρουργικής και Αντιγήρανσης ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, καθώς και του Διευθυντή της Κλινικής Πλαστικής – Αισθητικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου «METROPOLITAN» Αποτελεί μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ.), καθώς και των Διεθνών Εταιριών: ISPRAS, HESPRAS, EBOPRAS, IPRAS.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΣΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Εντυπωσιακά Αποτελέσματα

compare-05 compare-06

by Dr. Boukouvalas

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Σύνταγμα
Ερμού 6 Αθήνα
210 3242222 infoath@drboukouvalas.gr
Κηφισιά (ΝΕΟ ΙΑΤΡΕΙΟ) Κολοκοτρώνη 4
210 8080051
kifisia@drboukouvalas.gr
Γλυφάδα
Μαραγκού 3 210 9680240 glyfada@drboukouvalas.gr
Θεσσαλονίκη
Κομνηνών 8
2310 278570
infothes@drboukouvalas.gr
Κύπρος
Νικοδήμου Μυλωνά 17, Λυκαβηττός Λευκωσίας
0030 210.80.10.000 info@drboukouvalas.gr