Lipolysis Solution

LIPOLYSIS5

LipoLysis Solution

Η μη επεμβατική θεραπεία LipoLysis Solution αποτελεί μια νέα πρωτοποριακή, ασφαλή επιλογή για την αντιμετώπιση του τοπικού λίπους. Είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος αφαίρεσης λίπους μετά τη λιπαναρρόφηση.

Κλείστε το ραντεβού σας δωρεάν!

2>

LipoLysis Solution

Ανασχηματισμός περιγράμματος με μια θεραπεία

Η μη επεμβατική θεραπεία LipoLysis Solution αποτελεί μια νέα πρωτοποριακή, ασφαλή επιλογή για την αντιμετώπιση του τοπικού λίπους. Είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος αφαίρεσης λίπους μετά τη λιπαναρρόφηση.

Είναι ενδολιπική θεραπεία και «κλειδώνει» πάνω στο φράγμα των λιποκυττάρων. Ως αποτέλεσμα  το λίποκύτταρο υγροποιείται και καταστρέφεται μόνιμα, απελευθερώνοντας λιπίδια τα οποία στη συνέχεια αποβάλλονται φυσικά μέσω του λεμφικού συστήματος. Εγχέεται απευθείας εντός του υποδόριου ιστού  με την χρήση λεπτών, εύκαμπτων βελόνων. Καθώς ο λιπώδης ιστός δεν παρουσιάζει σχεδόν καθόλου αισθητικότητα, η θεραπεία είναι στην ουσία ανώδυνη. Εφαρμόζεται σε ολόκληρο το σώμα και το διπλοσάγονο για την μόνιμη αφαίρεση των τοπικών θυλάκων λίπους.  Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους ενδιαφερόμενους από 18 μέχρι 65 χρόνων.  

Η θεραπεία στοχεύει στα σημεία που συσσωρεύεται λίπος και δεν εξαφανίζεται με διατροφή και σωματική άσκηση όπως ψωμάκια , κοιλιά, γλουτοί, γόνατα, πλαϊνά μέσης καθώς και το διπλοσάγωνο.

  • Απευθείας έγχυση στον λιπώδη ιστό.
  • Άμεση μείωση τοπικού πάχους
  • Ανώδυνη θεραπεία

Η Θεραπεία στην Αναγέννησή της! Στα ιατρεία Αναγέννηση. 20 χρόνια!

Με θεραπείες που συναντούν το κορυφαίο αποτέλεσμα και την μέγιστη διάρκεια Με την ιατρική εξειδίκευση διεθνών προδιαγραφών να αφομοιώνει επιστημονικά τη state of the art τεχνικές και τις πιο συγχρονες τεχνολογίες 

Ο διακεκριμένος πλαστικός χειρουργός Dr. Ζήσης Μπουκουβάλας με την επιστημονική του ομάδα, πλαστικών χειρουργών, δερματολόγων και νοσηλευτών 

επιχειρούν στην καινοτομία, σε ιατρικά πρωτόκολλα πλαστικής χειρουργικής και παράλληλα αναγεννητικης ιατρικής.

Μια διαλεκτική σχέση που υπηρετεί την σύγχρονη γυναίκα και άντρα  με εφαρμογές στο προσωπο και το σώμα 

Αναγέννηση. 20 χρόνια. Πίστης και μια μοναδικής Σχέσης με τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται

για τις κορυφαίες θεραπείες cutting edge Αναγεννητικής Ιατρικής που τους παρέχουμε.