Shape Shifting

Τι είναι η τεχνική Shape Shifting

Η επίτευξη ενός καλλίγραμμου και καλοσχηματισμένου σώματος απαιτεί συνδυασμό, ήπια χειρουργικών τεχνικών με υψηλής τεχνολογίας μη επεμβατικές μεθόδους.

Η τεχνική Shape Shifting πετυχαίνει με ασφάλεια και απίστευτη αποτελεσματικότητα τη συνολική μετατροπή του σχήματος του σώματος και του προσώπου με το συνδιασμό ελάχιστα επεμβατικών τεχνικών και  θεραπειών υψηλής τεχνολογίας, που έχουν στόχο τη λιποπλαστική του σώματος, την επιδερμική σύσφιξη και την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

Προσεγγίζοντας εξατομικευμένα το πρόβλημα του κάθε ασθενή και για την συνολική μετατροπή και τη σμίλευση του περιγράμματος του σώματος ο Δρ. Μπουκουβάλας με την τεχνική Shape Shifting συνδυάζει την ελάχιστα επεμβατική λιπογλυπτική σώματος Power Asissted Lipoplasty (PAL) με την υψηλή τεχνολογία του Power Lift System for Body and Face με ταυτόχρονη χρήση τεσσάρων τεχνολογιών:

  • Hi-Fu
  • Low Light Laser
  • Vacuum
  • RF

που προσφέρει σύσφιξη στο δέρμα και εντυπωσιάζει με το γρήγορο αποτέλεσμα στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, τη Reset Body Shape για λιποδιάλυση εν τω βάθει ιστών με ενέσιμο εστέρα του δεσοξυχολικού οξέος και την ELIMINATE Fat & Cellulite Laser για στοχευμένη μείωση του λίπους μέσω laser ειδικού μήκους κύματος.

Power Asissted Lipoplasty (PAL)

Με την Power Asissted Lipoplasty (PAL) αφαιρούμε το λίπος που περισσεύει σε κάποια περιοχή του σώματος μέσω ιδιαίτερα λεπτεπίλεπτων εργαλείων (ατραυματικές κάνουλες) που αναρροφούν το λίπος με τον πλέον ευγενή τρόπο έτσι ώστε να μην υπάρχει τραυματισμός και πόνος για το σώμα. Η επέμβαση είναι απλή. Γίνεται με τοπική αναισθησία και μέθη και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει σπίτι του λίγες ώρες μετά.

Power Lift System for Body and Face

Το Power Lift System for Body and Face χάρη στις τέσσερις τεχνολογίες που διαθέτει (HIFU, Soft Laser, RF, Vacuum) δρα με απόλυτη επιτυχία  προσφέροντας αποτελέσματα αμέσως μετά την πρώτη θεραπεία. Αρχικά βοηθά στην αποσυμφόρηση από την κατακράτηση υγρών,  κινητοποιώντας την λεμφική παροχέτευση και βελτιώνοντας την μικροκυκλοφορία. Προσφέρει συνδυασμούς τεχνολογιών στην ίδια συνεδρία, κάνοντας ιδιαίτερα αποτελεσματική την δράση του στην αντιμετώπιση τοπικού πάχους και κυτταρίτιδας.

Reset Body Shape

Η Reset Body Shape είναι θεραπεία λιπόλυσης και αποτελεί μια νέα, πρωτοποριακή, ασφαλή επιλογή για την αντιμετώπιση του τοπικού λίπους. Η θεραπεία έχει θεαματικά αποτελέσματα καθώς χρησιμοποιεί ως όπλο τον εστέρα του χολικού οξέος ουσία που  παράγει και ο ανθρώπινος οργανισμός για την καύση του λίπους.

Το ιατρικό σκεύασμα  «επικεντρώνει τη δράση του» πάνω στη στιβάδα των λιποκυττάρων με αποτέλεσμα  το λίποκύτταρο να υγροποιείται και να καταστρέφεται μόνιμα, απελευθερώνοντας λιπίδια τα οποία στη συνέχεια αποβάλλονται φυσικά μέσω του λεμφικού συστήματος. Η έκχυση γίνεται στην υποδόριο λιπώδη στιβάδα με ειδική μέθοδο χωρίς πόνο.

ELIMINATE Fat & Cellulite Laser

H ELIMINATE Fat & Cellulite Laser είναι ένα ασφαλές και ανώδυνο σύστημα που χρησιμοποιεί χαμηλά επίπεδα ενέργειας laser για να εισχωρήσει βαθιά στον λιπώδη ιστό και να απελευθερώσει τα τριγλυκερίδια σε ελεύθερα λιπαρά οξέα και γλυκερόλη. Τα λιπαρά οξέα και γλυκερόλη στη συνέχεια μεταφέρονται σε όλο το σώμα προς τους ιστούς που θα τα χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια του μεταβολισμού για να μεταβολισθούν σε ενέργεια.

Η ELIMINATE Fat & Cellulite Laser στοχεύει σε συγκεκριμένες προβληματικές όπως το πηγούνι, τους βραχίονες, τους μηρούς, το εσωτερικό των μηρών, ή σε οποιαδήποτε άλλη επιλεγμένη περιοχή. Το λίπος διασπάται και απομακρύνεται συγκεκριμένα από την περιοχή της θεραπείας από τις συνήθεις οδούς του μεταβολισμού του σώματος.

Ανεξάρτητα από το επίπεδο καλής φυσικής κατάστασης και της σωστής διατροφής υπάρχουν  μέρη του σώματος που συγκεντρώνουν δυσανάλογα τοπικά λίπος, όπως είναι τα λεγόμενα «ψωμάκια» για τις γυναίκες και το αντιαισθητικό «σωσίβιο» για  τους άνδρες, αλλά και σε άλλες περιοχές όπως κοιλιά, γόνατα, διπλοσάγονο κλπ.

Ο εκπληκτικός αυτός συνδυασμός μεθόδων Shape Shifting προσφέρει αποτελέσματα με διάρκεια που θα αλλάξουν για πάντα το σώμα σας. Αυτές οι τέσσερις μέθοδοι αποδεδειγμένα λειτουργούν ιδανικά στην αντιμετώπιση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας!

Όνομα: (υποχρεωτικό)

Επίθετο: (υποχρεωτικό)

Email: (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο: (υποχρεωτικό)

Δεν είμαι ρομποτ:

 ΔΡ. ΖΗΣΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ –  ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣΟ Dr. Ζήσης Μπουκουβάλας είναι Διδάκτωρ του Αριστοτελείου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κατέχει τη θέση του Επιστημονικού Διευθυντή και Διευθύνοντα Συμβούλου των Ιατρείων Πλαστικής Χειρουργικής και Αντιγήρανσης ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, καθώς και του Διευθυντή της Κλινικής Πλαστικής – Αισθητικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου «METROPOLITAN» Αποτελεί μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ.), καθώς και των Διεθνών Εταιριών: ISPRAS, HESPRAS, EBOPRAS, IPRAS.